עבור לתוכן

דיון: למה אנשים משקיעים כסף במכשיר סלולרי?

Featured Replies

פורסם

XpY ,דווקא מעניין..

בכל מקרה 2 מעבדים או 1 עד שאני פותח תמונה בN73 אני יכול להכין קפה ולחזור וזה עדיין יפתח אותה

שלא לדבר על הספר טלפונים.

ותמיד אבל תמיד הם חייבים לדפוק משהו אחד במכשיר שלהם,לא מבין מה כולם מתלהבים מהם כל כך.

• תגובות 115
  • צפיות 10.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לN96 סוללה 950MHA לפי GSMARENA

http://www.gsmarena.com/nokia_n96-2253.php

בכל זאת, זה עדיין לא מספיק..

אני לא מבין מה הבעיה לפנק בסוללה רצינית יותר..

סוללה חזקה יותר=מחיר גבוהה יותר, וכמה שהם דופקים לך מחיר גבוהה, הם גם לא רוצים לעשות את זה יותר מידי גבוהה... ולכן הם מתפשרים, וכך גם אנחנו ללא ברירה.

פורסם

זה לא שיש להם שני מעבדים.

פשוט יש להם גם מאיץ גרפי, אז בחלק מהאתרים (גם באתר של נוקיה) כתוב Doul Core

אתה טועה, יש להם 2 מעבדים ובנוסף לזה (מובנה ב SOC) מאיץ גרפי (האמת 2).

פורסם

איפה קראת את זה?

חיפשתי אתרים עם מידע מוסמך ולא מצאתי.. :-\

פורסם

סוללה חזקה יותר=מחיר גבוהה יותר, וכמה שהם דופקים לך מחיר גבוהה, הם גם לא רוצים לעשות את זה יותר מידי גבוהה... ולכן הם מתפשרים, וכך גם אנחנו ללא ברירה.

אתה יודע מה? אם אני קונה מכשיר ב700$ אני מוכן להוסיף עוד 50$ בשביל סוללה יותר חזקה..

ד"א, מישהו יודע מה הרווח הממוצע של החברות במכשירים היקרים?

פורסם

ג'ניה, מכשירי סימביאן כמו מחשבים נהיים איטיים יותר ככל שמתקינים אליהם יותר דברים, במיוחד JAVA, מומלץ להשיאר את הזיכרון הפנימי כמה שיותר פנוי או לפחות לא להתקין לשם תוכנות/משחקים/ערכות נושא אלה רק מולטימדיה, אני אישית שמתי לב שכשמתיקנים תוכנות/משחקי JAVA על מכשיר סימביאני, זה מאט אותו מאוד, לכן אני ממליץ להתשמש בהם כמה שפחות.

המכשירים היותר חדשים אלה עם מערכת הפעלה סימביאן 9.2 מאוד מהירים, במיוחד אלה היותר מתקדמים.

יאניק, אני לא מסכים איתך שמים הרבה פעמים סוללות די חזקות במכשירים היותר פשוטים ותמיד במכשירי הדגל כמו N80, N95, N96 יש סוללות חלשות, לדעתי למי שצריך זמינות תמיד אפשר לקחת איתך סוללה קטנה נוספת, סוללה נוספת עולה בסביבות ה15$, ולמעשה זה יכפיל את הזמן השימוש ::)

פורסם

איך אפשר לקחת מכשיר כזה ולא להעמיס עליו? אני מעמיס עליו מכל טוב ;D

פורסם

למה קניתי נוקיה E65?

1. זה בעצם כמו מחשב כף יד בגלל סימביאן רק פחות מורכב וכנס לכל כיס.

2. צילום פשוט ומהיר ללא הכנה מראש. זה לא אמור להיות תחליף למצלמה סטנדרתית. כנ"ל לגבי צילום הוידיאו שלו.

3. WIFI בגלל שאפשר לתפוס רשת בהרבה מקומות בת"א ולבדוק דברים חשובים מבלי לשלם כלום.

4. ניתן לשדרוג עם כרטיסי microSD בצורה פשוטה.

5. מערכת ארגון מאוד מסודרת ומהירה שזה משהו שמאוד חשוב לבן אדם שעובד/לומד וצריך לסדר את הלו"ז שלו.

6. הקלטה של קול בכפתור אחד (טייפ מנהלים).

7. חיי סוללה מצוניינים ומוכן יכולות הקליטה באזורים בעייתיים.

8. מקשים גדולים ונוחים ללחיצה.

והרשימה נמשכת..

מה שאני רוצה להגיד זה שכל אחד והצרכים האישיים שלו וכמובן שבהרבה מקרים אנשים קונים טלפון סוללרי כדי פשוט להיתלהב או להרשים חברים ובעצם מתעלמים מדברים בסיסיים כמו זמן חיי סוללה, נוחות בשימוש, עבודה עם ספר טלפונים, כתיבת הודעות וקליטה.

פורסם

המקשים נוחים לך?

רק מלהכנס להגדרות צמחו לי יבלות :-X

פורסם

איפה קראת את זה?

חיפשתי אתרים עם מידע מוסמך ולא מצאתי.. :-\

פשוט מאוד, יש לזה 2 מעבדי OMAP2420 כאשר כל אחד מהם מכיל מאיץ גרפי של PowerVR.

-----

איפון עולה משהו כמו 250$ לייצור ונמכר ב 399$.

פורסם

המקשים נוחים לך?

רק מלהכנס להגדרות צמחו לי יבלות :-X

מ 3-4 לחיצות כבר צמחו לך יבלות? :o:D

פורסם

פשוט מאוד, יש לזה 2 מעבדי OMAP2420 כאשר כל אחד מהם מכיל מאיץ גרפי של PowerVR.

-----

איפון עולה משהו כמו 250$ לייצור ונמכר ב 399$.

אין לי מושג מה הרווחים של היצרניות, אבל לגבי האיפון יש לך טעות קטנה, על כל איפון שנימכר אפל מרוויחה 559$ (אם אני לא טועה) ביגלל שמעבר למחיר המכשיר אתה מתחייב לספקית, שמשלמת אחוזים גבוהים נוספים.

פורסם

דיברתי כמובן על חומרי יצור בלבד והמכשיר עצמו בלי קשר להתחיבות.

פורסם

XPY,המכשיר שאיתו שיחקתי (בעצם 2 עד שאחד מהם לא הטביע את שלו בים) היו שייכים לילדים שבקושי יודעים איך להדליק תמכשיר-הוא לא היה עמוס בכלום.

ועדיין עבד לאט.

אבל עזוב את זה.

מה ההגיון לקנות מכשיר עם מערכת הפעלה פתוחה שמאפשרת התקנה של תוכנות לכל מיני מטרות וכו' וכו' כדי לא לעשות את זה?

אתה קצת מפספס תפואנטה של מערכת הפעלה פתוחה.

ובעניין מחשב נהיה איטי יותר->אולי הזמן BOOT עולה טיפה אבל מהיר הוא בהחלט נשאר.

פורסם

"איטי" מתפרש אחרת לכל אחד. למשל W960 לדעתי איטי כמו נצח. רק ההדלקה שלו השביזה אותי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים