עבור לתוכן

דיון: למה אנשים משקיעים כסף במכשיר סלולרי?

Featured Replies

פורסם

כמו כל המכשירים של אפל,לא קונים בלי ציפוי מגן,מאוד רגיש.

אבל כן בעיקרון צריך לשים עליו אקסטרה עין,אבל תכלס עם הציפוי גומי הוא לא זז לי מהכיס.

• תגובות 115
  • צפיות 10.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה קונה מכשיר של אפל ומצפה לעמידות?

חבוב, גם אם המכשירים שלהם נופלים על המיטה הם נהרסים. זה כאילו יש להם מנגנון שמזהה נפילות, ומקלקל אותם באוויר עוד לפני שהם פוגעים במשהו.

ועכשיו לדעתי בנושא-

הקטע של "הכל במכשיר אחד" היה יעיל אם הסוללה הייתה מחזיקה זמן סביר.

במקרה של ה N95, הסוללה נגמרת תוך חצי יום אם משתמשים בפיצ'רים שלו. אם תשתמשו באמת בוידאו ובנגן MP3, אח"כ תיתקעו בלי סוללה לשיחות, וזה קריטי. זה למה שאני חושב על סלולארי- אני ישר חושב זמן סוללה.

אני בחיים לא אשקיע סכום מטורף כמו 3000 שקל על סלולארי, אם כבר אני רוצה מכשיר All in one ויש לי תקציב כזה, אני קונה סלולארי פשוט, ומחשב כף יד משוכלל שמכיל בתוכו את כל הפיצ'רים שצריך, עושה את זה הרבה יותר טוב מסלולארי, וכנראה גם נשאר עם עודף ביד.

תקציב לסלולארי טוב ל 3 שנים לדעתי זה בסביבות ה 1000 שקל.

לא מזמן קניתי SE W850 בדיוק במחיר הזה. (תאילנד)

זמן סוללה ארוך מאוד, נגן MP3 נחמד וסביר, ומצלמה חביבה.

אבל כמו שאמרו- המצלמה היא רק שתהיה לי מצלמה תמיד, למקרה שאני תופס משהו מעניין על הדרך, והנגן MP3 הוא למקרה הנדיר שאני שוכח את שלי בבית.

סרטים על מסך 2"- גם לא בעולם הבא, בד"כ יש לי או את ה PSP או את המחשב הנייד, עליהם אפשר לראות סרטים בצורה נורמלית. (על ה PSP בד"כ פרקים של סדרות, גם על מסך 4.3" אני לא מצליח לדמיין את עצמי תקוע שעה וחצי)

פורסם

הסוללה של האייפון מאוד חזקה,נכון שבהתחלה הוא נגמר כי מזיינים לו תסבתא פיצפקס וזה נורא כיף לשגע ולבדוק את הצעצוע החדש.

אבל אם אתה משתמש בו לשיחות SMSים ומוזיקה ואיזו תמונה מדי פעם הוא יכול להחזיק סביבות 3 ימים ללא טעינה.

בדקתי גם שימוש רגיל (רק טלפון) והחזקתי איתו כמעט שבוע.

אבל אני לא רואה סיבה שלא תטען אותו מתי שאפשר,אפל מספקים איתו גם מטען לחשמל.

ואני סרטים לא רואה על פחות מ32 אינץ ;) אבל כלמיני סרטונים נחמדים ויוטוב מסך בגודל של האייפון (הקטע הגאוני הוא שכל המסך מנוצל כי המקלדת וירטואלית) זה לא רע בכלל,עדיף מכלום.

היה לי N73 בארץ והאייפון מוציא תמונות הרבה יותר יפות..מה שאני יכול לסכם על הN73 והN95(היה לחבר טוב) במשפט קצר-

Jack of all trades,master of none.

הסימביאן זוחל ביחס למערכות של סוני אריקסון/ OSX(שעם גיילברייק יותר מזכירה לי לינוקס),האיכות שמיעה עם האוזניות של נוקיה והנגן שלהם היא בדיחה עצובה (בN95 יש פלאג נורמלי אז אני סולח לו).

וכל הממשק ניהול קבצים ב73 דרך הPOP-PORT המחורבן הזה פשוט סיוט.

אז כן אני מעדיף להסתובב עם הטלפון בלבד במקום עם 3-4 מכשירים שונים,זה פשוט הטיעון החזק ביותר,במיוחד כשהטלפון עושה הכל בצורה כלכך אפקטיבית,באמת שצריך לעבוד איתו כדי להבין את זה.

פורסם

היום יש מכשירים כמו N96 שהם באמת עושים הכל ובאופן סביר!

מסך 2.8 לסרטונים (גם אני לא מבין תקטע של לראות סרט שלם על מסך 3" או אפילו 5") ומשחקים (יצא N-GAGE II, אומנם לא כמו PSP, אבל ממש ממש טוב יחסית למשחקים הקודמים) 16GB זיכרון פלאש פנימי ושאפרות להרחבה לכל השירים וכל מה שיש לך, אתה קונה עוד 8GB ב350 שקל ויש לך 24GB FLASH על המכשיר, שזה המון! HSPDA וWIFI לגלישה, שמאוד נוחה במכשיר כזה במיוחד עם הדפדפן הפנימי החדש ו/או OPERA 9.5 במסך 2.8 זה ממש נחמד.

כמובן שיש חיבור סטנדרטי לאוזניות (3.5MM) חיבור MICROUSB וBT 2.0 לחיבור אוזניות אלחוטיות.

מצלמה 5MP עם AF איכותית בהחלט, מובן שלא כמו מצלמה יעודית, אבל מספיק בהחלט, וצילום וידאו איכותי למדי ב640*480 ב30FPS.

יש חיבור TV-OUT כדי לחבר לטלויזיה, GPS מובנה, DVB-H TV broadcast receiver שלצערנו לא מתאים לישראל.

וכל זה על שני מעבדי ARM 11 330MHZ, 128MB RAM על המערכת הפעלה החדשה סימביאן S60 3RD FP2 9.3.

ושוקל רק 125 גרם!!

פורסם

וזמן בטרייה יותר גרוע מ N95 ? אחד היתרונות של האיפון שהוא לא דור שלישי ולכן צורך פחות חשמל. ודווקא איכות הבניה של האיפון מאוד מושקעת וחזקה.

פורסם

omerole- "כמעט שבוע" שהוא סתם דולק זה בכלל לא הרבה, ה W850 שלי מחזיק ככה בערך שבועיים.

נסכם בזה שהאייפון לא אלוף זמן סוללה, אבל לפחות סביר.

חוץ מזה, הנקודה היא שהמכשיר יחזיק הרבה אם אתה משתמש בפיצ'רים שלו, לא אם אתה משאיר אותו לא נגוע....

לגבי ה N96, זמן הסוללה שלו טוב יותר משל N95

הסוללה נגמרת אחרי 3/4 יום, לא אחרי חצי ;D

זה פשוט פיגור להוציא מכשירים כאלו שאי אפשר באמת להשתמש בהם.

פורסם

וכל זה על שני מעבדי ARM 11 330MHZ, 128MB RAM על המערכת הפעלה החדשה סימביאן S60 3RD FP2 9.3.

אתה בטוח שיש לו שני מעבדים? נשמע נחמד ביותר..

פורסם

כי חלאס להתלהב מנוקיה,כל אבל כל מכשיר לשהם משהו אחד חייב להיות דפוק

הN96 הכול מושלם חוץ מסוללה של 850MHA :kopfpatsch:

בK800 שלי יש 950,ולפלאפון כמו N96 צריך משהו של 1200 ומעלה אבל לא,הם ישימו סוללה חלשה.

בכללי הבעיה הכי גדולה של כל הגאדג'טים האלה היא סוללה,לדעתי הם צריכים לעבור לפיתוח סוללות שמחזיקות הרבה זמן ושלא צריך לטעון אותן כל יום יומיים שלוש,איך להכניס הרבה למכשיר אחד קטן הם כבר יודעים,עכשיו צריך לטפל בסוללות.

ועדיין סוללה חזקה או לא,יש לך את הכול במכשיר אחד בכיס,מקסימום בכיס השני אתה לוקח מטען(הם קטנים מאוד היום)

פורסם

לN96 סוללה 950MHA לפי GSMARENA

http://www.gsmarena.com/nokia_n96-2253.php

בכל זאת, זה עדיין לא מספיק..

אני לא מבין מה הבעיה לפנק בסוללה רצינית יותר..

פורסם

omerole- "כמעט שבוע" שהוא סתם דולק זה בכלל לא הרבה, ה W850 שלי מחזיק ככה בערך שבועיים.

נסכם בזה שהאייפון לא אלוף זמן סוללה, אבל לפחות סביר.

חוץ מזה, הנקודה היא שהמכשיר יחזיק הרבה אם אתה משתמש בפיצ'רים שלו, לא אם אתה משאיר אותו לא נגוע....

לגבי ה N96, זמן הסוללה שלו טוב יותר משל N95

הסוללה נגמרת אחרי 3/4 יום, לא אחרי חצי ;D

זה פשוט פיגור להוציא מכשירים כאלו שאי אפשר באמת להשתמש בהם.

אני לא מבין איפה תלך שבועיים בלי לטעון..בשביל מה יש מטען?

פורסם

סבבה,950

הN78 קיבל 1200 -איפה ההגיון?

פורסם

סוללה חזקה יותר = זה כמו להחזיק גחל ליד האוזן כשאתה מדבר יותר מ5 דק'.

פורסם

ביטול האופציית התחברות של דור שלישי בפלאפון לרוב תורמת לזמן בטרייה ארוך יותר. אפשר גם לקנות בטרייה ספייר.

לגבי 2 מעבדים, להרבה מערכות יש SOC שמכיל 2 מעבדים (אפילו ל IPOD).

פורסם

גם באמת זה די מעצבן שתמיד דופקים ת'מכשירי דגל של נוקיה עם סוללות ל3100.

בקשר לשני מעבדים, להרבה מכשירים של נוקיה יש שני מעבדים, כל מכשירי הS60 של נוקיה מתחלקים היום לשני קבוצות של סוגי מעבדים.

למכשירי הNXX והEXX היקרים יש שני מעבדי ARM 11 332MHZ ולזולים יותר יש מעבד יחיד ARM11 369MHZ

כמה מהמכשירים עם שני המעבדים: N95, N82,N93,N96,E90 וN73 שהוא מיוחד כי הוא ישן יותר והיה הMID-RANGE עם מערכת הפעלה סימביאן 9.1 ויש לו שני מעבדי ARM 9 206MHZ עם 32MB RAM.

כמה מהמכשירים עם מעבד יחיד: E65,N81, 6210, 6220, N76 ועוד...

בקשר לRAM, למכשירי סימביאן 9.1 הראשונים היו עם 32MB RAM ו22-16MB פנוי אחרי שהמערכת הפעלה לוקחת את שלה

מכשירים לדוגמה: 3250, N71, N73, N93 ועוד..

64MB RAM, לרוב היה למכשירי סימביאן 9.2 אחרי הדלקת המכשיר היו בערך 20MB

מכשירים לדוגמא: 6210, N95 ו6120 למשל שהוא מערכת סימיאן 9.3.

96MB היה לרוב למכשירי סימביאן 9.2/3 אחרי הדלקת המכשיר נישארים כ44MB RAM.

מכשירים לדוגמא: N76, N78, E51 ועוד..

128MB RAM יש בעיקר למכשירים יקרים סימביאן 9.2/3 אחרי הדלקה נישאר כ80MB.

מכשירים לדוגמא: N96, N95 8GB, N82, E90, 6220 ועוד..

וואי איזה חפירה :o

פורסם

זה לא שיש להם שני מעבדים.

פשוט יש להם גם מאיץ גרפי, אז בחלק מהאתרים (גם באתר של נוקיה) כתוב Doul Core

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים