פורסם 2008 בפברואר 2617 שנים עצה מהזקנים , אם אתה רוצה שיער גם אחרי גיל 22 אתה לא צריך את הזבל הזה על השיער. כמובן שעם גנטיקה טובה אתה תאכל הכול
פורסם 2008 בפברואר 2717 שנים זה דיי שטויות.אין לזה שום הוכחה.גם לנזקי הקרינה הסלולרית אין הוכחות חד משמעיות. אתה מוזמן לדחוף את הראש שלך לאנטנה.
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים מחבר אני לא רוצה לפתוח תראד עוד פעם אז תמליצו לי על בושם טוב, שלא ייקר ויש לו ריח משגע, שמטרתו לשגע בנות בעיקר.
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים אני לא חושב שקיים אחד כזה שהוא לא יקר, אבל אחד כזה שלי יש הוא Mania של Armani.והוא אכן נבדק על ידי ונמצא כמשגע בנות (אין אחת שלא מעירה לי עליו).*עריכה*בדיוק זה:http://zap.co.il/model.asp?model_id=386138
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים מחבר אם אני אתה שם אותו כל יום לכמה זמן זה מספיק?-ראיתי שכתוב 100 מ"ל אז זה דיי קצת.
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים אני לא רוצה לפתוח תראד עוד פעם אז תמליצו לי על בושם טוב, שלא ייקר ויש לו ריח משגע, שמטרתו לשגע בנות בעיקר. יש מליון בשמים טובים. אני ממליץ לך ללכת לסופר פארם ולהריח. תקנה מה שאתה אוהב. יש בחורה שתאהב את זה ויש בחורה שתאהב את זה. בגדול הרוב המוחלט של הבנות שאני מכיר ממש אוהבות את "רושאס".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.