עבור לתוכן

איכות צפיה ירודה במסך SHARP SA1 32

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים,

לאחר רכישה של SHARP LCD SA1 32 באמצעות YES האיכות ממש ירודה למרות ממיר 3100. בDVD גם סרטים חדישים נראים אמנם הרבה יותר טוב משידורי YES אבל מדי פעם מופיעים מעין ריבועים או מריחות בעיקר בתזוזות של שחקנים ובנופים. טכנאי החברה אמר לי כי הטלויזיה תקינה. בDVD אני משתמש בעיקר במחשב עם כרטיס מסך OB באמצעות יציאת DVI שעל גבי לוח ASUS M2NPV-VM כמו כן אני משתמש ב-DVD של LG GHN42 ניסיתי להשתמש גם במכשיר DVD רגיל באמצעות מספר יציאות שונות (לא דיגיטאליות) ללא שיפור באיכות.

האם זה מצב סביר שמשקף את מסכי הLCD או שיש לצפות לאיכות גבוהה יותר?

פורסם

זה מצב שמשקף את איכות המקורות שלך.

אתה משתמש בטלווזיה מדור X עם מקורות שידור ישנים יותר מדור X. גם שידורי שחור לבן משנות השמונים המוקדמות נראו די גרוע על טלווזיות משנות ה90.

דבר ראשון - חשוב מאוד לכוון את הטלווזיה לתמונה אופטמלית בכל חיבור, לי לקח 5 שעות לכוון את הLCD שלי עד שקיבלתי תמונה מספקת. כמובן אם השידור גרוע (כמו YES) זה תמיד יראה גרוע, אבל כיוונונים יעזרו לטשטש את החסרונות ולקבל תמונה הכי טובה שאפשר (לרוב זה דורש כיבוי אופציות מתקדמות שלא מתאימות לשידורי SD).

כיוונונים דרושים גם למקור איכותי כמו HD, אבל עם מקור איכותי לא תראה את כל חסרונות הדחיסה והרזולוצייה הנמוכה.

אתה מוזמן לנסות סרט HD דרך המחשב ולהגיד מה אתה חושב על הטלווזיה שלך (מומלץ כמובן לכוון לפני את התמונה דרך כרטיס המסך והטלווזיה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים