פורסם 2008 בפברואר 2417 שנים עשיתי סרטון מודינג על איך אני חותך חלון במארז וצובע את המארז. תראו:חלק 1:http://www.youtube.com/watch?v=SVAIyqEA4cwחלק 2:http://www.youtube.com/watch?v=oE5GaJucBXM
פורסם 2008 בפברואר 2517 שנים נחמד ביותר. הספריי שאתם משתמשים בו לצביעה מיועד למטרה הזו? אני שואלת כי זו הפעם השניה שאני רואה מארז נצבע בצורה כזו וזה יוצא קצת מלאכותי.
פורסם 2008 בפברואר 2517 שנים מה עומרי עשה בסרטון?לפי מה שראיתי, הוא רק עמד ואמר "אוקיי"...עריכה: יצא לך ממש אחלה. בסך הכל זה יצא מאוד יפה, חוץ מהאיזורים הקטנים בהם יש בעיות בצביעה.
פורסם 2008 בפברואר 2517 שנים מחבר תודה על התגובות.. בלי קשר למודינג, יצאת אפס ברמות... למה? נחמד ביותר. הספריי שאתם משתמשים בו לצביעה מיועד למטרה הזו? אני שואלת כי זו הפעם השניה שאני רואה מארז נצבע בצורה כזו וזה יוצא קצת מלאכותי. כן, זה ספריי רגיל לצביעת מתכת. באיזה מקדחים השתמשת כדי לחתוך את החורים בפרספקס ובמארז? יענו איזה קוטר? הקוטר של הניט. 4 מילימטר. מה עומרי עשה בסרטון? לפי מה שראיתי, הוא רק עמד ואמר "אוקיי"... עריכה: יצא לך ממש אחלה. בסך הכל זה יצא מאוד יפה, חוץ מהאיזורים הקטנים בהם יש בעיות בצביעה. כן אני יודע. אבל רציתי לשתף גם אותו. זה משעמם לעשות סרטון לבד. אשמח לעוד תגובות
פורסם 2008 בפברואר 2517 שנים אחלה סרטון, אבל כמה הצעות יעול: לצלם יותר בתקריב, עשיתם את זה בחלק של החיתוך, אבל לא בחלקים האחרים של העבודה. היה אפשר להשתמש בבחור שעמד בצד בלי לעשות יותר מידי :-X מצטער אבל המוזיקה הייתה נוראית, אבל מילא זה - היא הייתה הרבה יותר חזקה מהסאונד שלכם מדברים. היה נחמד לשמוע יותר על החומרים והכלים שאתם משתמשים בהם תוך כדי (אולי אמרתם, אבל לא שמעתי ) עריכה: הסבא שולט!
פורסם 2008 בפברואר 2517 שנים חח הרס אותי הבחור מאחורה, אומר "כן" אחרי כל שנייה בסה"כ סרטון נחמד.. ד"א באיזה דרמל אתה משתמש?
פורסם 2008 בפברואר 2517 שנים מחבר אחלה סרטון, אבל כמה הצעות יעול: לצלם יותר בתקריב, עשיתם את זה בחלק של החיתוך, אבל לא בחלקים האחרים של העבודה. היה אפשר להשתמש בבחור שעמד בצד בלי לעשות יותר מידי :-X מצטער אבל המוזיקה הייתה נוראית, אבל מילא זה - היא הייתה הרבה יותר חזקה מהסאונד שלכם מדברים. היה נחמד לשמוע יותר על החומרים והכלים שאתם משתמשים בהם תוך כדי (אולי אמרתם, אבל לא שמעתי ) עריכה: הסבא שולט! תודה. אקח זאת לתשומת ליבי. חח הרס אותי הבחור מאחורה, אומר "כן" אחרי כל שנייה בסה"כ סרטון נחמד.. ד"א באיזה דרמל אתה משתמש? דרמל של אקספרט. http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=314627.0;attach=98346;image הוא מהמזוייפים האלה. כמו יונדאי. תודה רבה על התגובות
פורסם 2008 בפברואר 2617 שנים לט התכוונתי לניטהיה חלק שחיברת יענו את הניט מהפרספקס למארז עצמווהשתמשת ב3 או ב4 מקדחים שוניםמה הגדול שלהם?
פורסם 2008 בפברואר 2617 שנים מחבר לט התכוונתי לניטהיה חלק שחיברת יענו את הניט מהפרספקס למארז עצמווהשתמשת ב3 או ב4 מקדחים שוניםמה הגדול שלהם?בכל חור, השתמשתי ב 2 מקדחים. הייתי צריך חור 4 בשביל הניט אבל המקדח של 4 לא היה טוב, אז עשיתי קודם חור של 2 ואז הרחבתי עם המקדח של 4 .
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים סה"כ נחמד .. אבל 2 דברים ... אתה מפורר דיסקיות כמו מטורף .. והשיטה של הצביעה ממש לא נכונה .. הוא מחזיק את הפחית קרוב מידי לדלת והצביעה יוצאת מעפנה לגמרי
פורסם 2008 בפברואר 2817 שנים מחבר סה"כ נחמד .. אבל 2 דברים ... אתה מפורר דיסקיות כמו מטורף .. והשיטה של הצביעה ממש לא נכונה .. הוא מחזיק את הפחית קרוב מידי לדלת והצביעה יוצאת מעפנה לגמרי מה אני יכול לעשות כדי למנוע את ההתפוררות של הדיסקיות?
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים ללמוד לחתוך כמו שנאמר אלפי פעמים לתת לדיסקית לחתוך את המתכת ולא למתכת לפורר את הדיסקית לא להשקיע כוח בחיתוך ולהחזיק את הדרמל חזק ויציב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.