עבור לתוכן

מספר שאלות בקשר למאמר שקראתי על רוב סוגי הפאנלים המצואים בשוק(לינק מצורף).

Featured Replies

פורסם

ככה אני גיימר כבד...

והחלטתי שאם אני קונה מסך הוא יהיה איכותי ומתאים למשחקים וסרטים....החלטתי לחקור את כל נושא הפאנלים וממאמר מאוד משכנע שקראתי וזה המאמר

http://www.pchardwarehelp.com/guides/lcd-panel-types.php

הבנתי שהמסך שאני צריך הוא ללא צל של ספק הS-IPS אבל וזה האבל הגדול לפי המאמר מסכים בעלי הפאנל הנל בזמן תגובה של מעל ל8ms לא יתאים לגיימרים מכיוון שזמן תגובה גדול מזה יגרום לטשטוש בעט תנועה ולמריחת צללים מה שכמובן אני רוצה להימנע ממנו לחלוטין....

אז ככה יש לי מספר שאלות:

א.האם קיים מסך בעל פאנל S-IPS בעל זמן תגובה של מתחת ל8ms ?והאם ניתן להשיגו בארץ?

ב.אולי כדאי כברלהשקיע על מסך בעל פאנל TN אבל איכותי וכך גם למנוע תופעה של מריחות?

ג.ראיתי את המסך ACER FERRARI F-20 אשר בעל פאנל P-MVA אבל זמן תגובה של 8ms האם זה הפיתרון הכי נכון במחיר כזה יקר?(דרך אגב פאנל מסוג זה לפי המאמר לא מומלץ לגיימינג)

בתודה מראש

שגב שטובי

פורסם

הכוונה של המאמר טובה, אך אינו מדייק. בפועל, ה-S-IPS המודרניים מהירים מאוד. S-IPS עם מנגנון OVERDRIVE שמציג זמן תגובה 16MS בתקן ISO בפועל נותן זמני מעבר אפור-אפור גדולים רק במקצת בהשוואה לפאנל TN שמוגדר "2MS", ובטח שלא ברמה שאפשר להרגיש בה.

פורסם
  • מחבר

אז אם ניקח את הDELL 2007WFP מול ה ACER FERRARI F-20

מי יציג איכות טובה יותר במשחקים\סרטים?(הכוונה בלי מריחות וכאלה)

כי כרגע אלה שני המועמדים שלי

פורסם

אם מדובר על עלות של 2650 ש"ח עבור האייסר שיש לו פאנל P-MVA מיושן יחסית ל-VP930, אני לא חושב שזה משתלם לקנות אותו. הטיונר TV והרמקולים שמשולבים בו בנוסף לקומפוזיט מייקרים אותו סתם כאשר היום מחברים ממיר דיגיטלי למסך כמו 2007WFP הזול יותר. חיסרון נוסף שלו הוא שיש לו ספק כוח חיצוני וארגונומיה נחותה - ניתן רק להטות אותו כאשר ב-Dell יש לך אפשרות לכוון את גובהו ולסובבו. בסיכום, ה-Dell , שידוע כאחד מהמסכים המהירים לגיימינג בקרב אלה המבוססים על פאנל S-IPS , נותן תמורה עדיפה במחיר נמוך יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים