פורסם 2002 בינואר 3123 שנים רציתי לדעת אם יש תוכנה שתחבר אותי ל ADSL שהמחשב נטען למשל בדוס לפני שהווינדוס נפעל או הדיוק שנכנסים לווינדוס ובנתיים שמתי את הקיצור דרך של ההתחברות ב STARTUP וזה מתחבר אוטומטי אבל אני לא רוצה את זה יש דרך אחרת? ???
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים לא נראה לי שיש פתרון אחר שציינת חוץ מהפיכת המודם לנתב (במידה ויש לך מחשב אחד)...
פורסם 2002 בינואר 3123 שנים הופכים את המודם לנתב ומגדירים בתוכו את ה-USERNAME+PASSWORD ואז המודם-נתב הוא זה שמבצע את ה"חיוג" לספקית האינטרנט ואתה מחובר כל הזמן.
פורסם 2002 בפברואר 423 שנים הנה מאמר שמדריך שלב אחר שלב להפוך את האיי די אס אל של אלקטל לפרו (בין יתר הדברים שזה עושה למודם, הוא ישאר דלוק כל הזמן גם כאשר המחשב כבוי) שווה ביותר. /http://personal.zahav.net.il/personalsite/ne/netice *מאמר בעברית !
פורסם 2002 בפברואר 423 שנים אם כבר מדברים על זה אז אפשר להפוך אחרי זה את המודם בחזרה לאיך שהוא בא? : בשביל שנזק לא ידעו שהתעסקתי איתו......... ;D
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים יש כפתור defualt לפחות זה מה שהבנתי שצירך להיותיכול להיות שבאותה דרך שאתה הופך אותו לנתב אתה פשוט לוחץ defualt ואז הוא חוזר להגדרות מקור
פורסם 2002 בפברואר 523 שנים בצידו האחורי של המודם ישנו כפתור קטן של ריסט, לחץ עליו בעזרת עיפרון או משהו דק ותהנה ממודם חדש. ;D
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים יש לסמן באינטרנט אקספלורר TOOLS,INTERNET OPTIONS, CONECTIONS ---- ALWAYS DIAL MY DEFUALT CONNECTION.וכאשר המודם מבצע אימות סיסמה סמן את CONNECT AUTOMAICALY ו REDAIL IF LINE IS DROPPEDבהצלחה
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים וגם בהגדרות החיוג לבטל את:Prompt for name and password, certificate, etc.Prompt for phone number
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים כל זה עדיין לא יגרום למחשב להתחבר אוטומטית ל-ADSL. רק אם תהיה אפליקציה שתבקש חיבור לאינטרנט יבוצע ה"חיוג" ל-ISP.
פורסם 2002 בפברואר 623 שנים אז תדחוף את זה ל-Startup... במקום זה עדיף לדחוף את ה-ADSL לגרון של נזק ;D ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.