עבור לתוכן

היתחברות אוטומטית בהדלקת המחשב.

Featured Replies

פורסם
:jump: רציתי לדעת אם יש תוכנה שתחבר אותי ל ADSL שהמחשב נטען למשל בדוס לפני שהווינדוס נפעל או הדיוק שנכנסים לווינדוס ובנתיים שמתי את הקיצור דרך של ההתחברות ב STARTUP וזה מתחבר אוטומטי אבל אני לא רוצה את זה יש דרך אחרת? ???
פורסם

לא נראה לי שיש פתרון אחר שציינת חוץ מהפיכת המודם לנתב (במידה ויש לך מחשב אחד)...

פורסם

הופכים את המודם לנתב ומגדירים בתוכו את ה-USERNAME+PASSWORD ואז המודם-נתב הוא זה שמבצע את ה"חיוג" לספקית האינטרנט ואתה מחובר כל הזמן.

פורסם
  • מחבר

ואיך עושים את זה ?!?!? להפוך לנתב? ???

פורסם

לא חוקי

:hat:

פורסם

אז מה שזה לא חוקי ?

זה עובד !

פורסם

הנה מאמר שמדריך שלב אחר שלב להפוך את האיי די אס אל של אלקטל לפרו (בין יתר הדברים שזה עושה למודם, הוא ישאר דלוק כל הזמן גם כאשר המחשב כבוי)

שווה ביותר.

/http://personal.zahav.net.il/personalsite/ne/netice

;)

*מאמר בעברית !

פורסם

אם כבר מדברים על זה אז אפשר להפוך אחרי זה את המודם בחזרה לאיך שהוא בא? ::)

בשביל שנזק לא ידעו שהתעסקתי איתו......... ;D

פורסם

יש כפתור defualt לפחות זה מה שהבנתי שצירך להיות

יכול להיות שבאותה דרך שאתה הופך אותו לנתב אתה פשוט לוחץ defualt ואז הוא חוזר להגדרות מקור

פורסם

בצידו האחורי של המודם ישנו כפתור קטן של ריסט, לחץ עליו בעזרת עיפרון או משהו דק ותהנה ממודם חדש.

;D

פורסם

יש לסמן באינטרנט אקספלורר TOOLS,INTERNET OPTIONS, CONECTIONS ---- ALWAYS DIAL MY DEFUALT CONNECTION.

וכאשר המודם מבצע אימות סיסמה סמן את CONNECT AUTOMAICALY ו REDAIL IF LINE IS DROPPED

בהצלחה

פורסם

וגם בהגדרות החיוג לבטל את:

Prompt for name and password, certificate, etc.

Prompt for phone number

פורסם

כל זה עדיין לא יגרום למחשב להתחבר אוטומטית ל-ADSL. רק אם תהיה אפליקציה שתבקש חיבור לאינטרנט יבוצע ה"חיוג" ל-ISP.

פורסם

אז תדחוף את זה ל-Startup...

במקום זה עדיף לדחוף את ה-ADSL לגרון של נזק ;D :lol: ;D :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים