עבור לתוכן

עזרה בבחירת נגן

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת נגן בעל נפח של כ-30GB לפחות.

השימושים הם בעיקר מוזיקה, לכן אני רוצה נגן עם יציאת מוזיקה מאוד איכותית. חשבתי לקנות את ה-Microsoft Zune כי אמרו לי שהוא מאוד איכותי ומחו"ל יכולתי להשיג אותו במאוד זול. בנוסף אמרו לי גם שהCreativ Vision מאוד טוב. מה אתם ממליצים? ללכת על אחד מהם או ללכת על משהו אחר? {העיניין של הכסף הוא פחות קריטי}.

תודה מראש על העזרה, שניר.

פורסם

אני הייתי הולך על הzune ואם אתה רוצה אתה גם יכול לקנות i pod movie 30 gb יד שניה

פורסם
  • מחבר

מבחינת הסאונד, הIpod יותר טוב?

פורסם

אני לא ממש יכול להגיד לך אבל מן הסתם זה תלוי אני חושב גם באוזניות

פורסם
  • מחבר

יש לי אוזניות דיי טובות AKG k414p... אוזניות ממש ממש נחמדות, אבל יש לי אמפי חרא, הוא לא מספיק לי מבחינת נפח ואיכות סאונד. בגלל זה אני רוצה לקנות חדש.

עריכה:מצאתי עוד משהו שנראה מעניין, מישהו מכיר נגנינים של Cowon? איך איכות המוזיקה שלהם? ועוד משהו כדי לי לקנות IPod? כי מבחינת מחיר אז הוא דיי בטווח של כל השאר, איך איכות יציאת המוסיקה שלו?

פורסם

טובה (לפי דעתי)

פורסם

לאייפוד יש איכות שמיעה מצוינת,לפחות כמו של הזון אם לא יותר..אבל הנגנים של אייאודיו/COWON מתעלים עליו בקטע הזה.

פורסם
  • מחבר

{תודה רבה על כל התגובות.} אז מה שאתם אומרים זה שכדי לי לקנות את הנגן של cowon? אני יכול להשיג אותו בכ-400 ש"ח פחות מבארץ, משתלם להשקיע כל כך הרבה כסף?{בנפח של 60GB בזמן שהZune בא בנפח של 80GB ועולה 400 ש"ח פחות ממנו}

פורסם

קח בחשבון את הפיצ'רים האחרים של הנגנים.... (למשל הסינכרון של הזון...)

בקשר לאוזניות... אתה צריך אוזניות שאפשר להסתובב איתם וכו' לא?(כפתור או INEAR)

אז לדעתי קח נגן שבא עם אוזניות כפתור טובות גם...

פורסם
  • מחבר

לא אני לא צריך אוזניות, האוזניות שלי הן אוזניות קשת ניידות ממש איכותיות.

מכל הנגנים שהשוותי הבעיה היחידה שבגללה אני לא יודע אם לקחת את הזון הוא חוסר התמיכה שלו בהרבה פרמטים {תומך רק בשלושה פורמטי מוסיקה ופורמט אחד וידאו ותמונה}

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים