עבור לתוכן

ירידה בציון ה 3d mark ב 30 %

Featured Replies

פורסם

שלום

לפני כמה חודשים בדקתי את הציון 3dmark והוא עמד על 3383.

היום, לפני שבאתי לעשות לכרטיס מסך OC בדקתי את הציון, כדי שיהיה לי השוואה לאחר ה OC.

גיליתי שהציון הוא 2408 נקודות, הפרש של כמעט אלף נקודות (שלושים אחוז).

המערכת הפעלה היא אותה מערכת (רק פימרטי מאז) וההבדל היחידי הוא שעידכנתי את הדריוורים לגרסה החדשה של nvidia.

למישהו יש רעיון לסיבה של הירידה בניקוד?

צודה.

פורסם

יש לי אותה בעיה כמו שלך, יש לי פנטיום 4 2000 רדאון 9500 פרו 512 RAM DDR וגם לי הציון ירד בהרבה.

איזה מחשב יש לך? (חשוב שתציין כרטיס מסך)

פורסם

איזה מחשב יש לך? (חשוב שתציין כרטיס מסך)

אחי, אתה יכול לבדוק זאת ע"י לחיצה על המפרט שלו.

לעניין הת'רד , תנסה לעשות את הבדיקה עם דרייברים יותר ישנים של נבידיה . מה עם DIRETIX ?

פורסם

אחי עם קיבלת כזאת תוצאה עם כזה כרטיס אין לך בכלל מה להתלונן (ואני אומר את זה בלי להעליב!)

אני מכיר מישהו שיש לו ti 4600 ומערכת יותר טובה משלך וקיבל רק 1600 אז תעשה את החשבון לבד!

פורסם

אחי עם קיבלת כזאת תוצאה עם כזה כרטיס אין לך בכלל מה להתלונן (ואני אומר את זה בלי להעליב!)

אני מכיר מישהו שיש לו ti 4600 ומערכת יותר טובה משלך וקיבל רק 1600 אז תעשה את החשבון לבד!

למי אתה מתכוון ?

פורסם

מה קשור הכרטיס מסך כרגע...?

הוא אומר שלפני הפורמט היתה לו תוצאה גבוהה ב30 אחוז מהתוצאה אחרי הפורמט.

"אז תעשה את החשבון לבד"

חוץ מזה...אם יש למישהו הזה שאתה מכיר TI4600, והוא מקבל 1600, אז יש לו בעיה רצינית מאוד במחשב או שיתר המפרט שלו לא משהו בכלל.

פורסם

חוץ מזה...אם יש למישהו הזה שאתה מכיר TI4600, והוא מקבל 1600, אז יש לו בעיה רצינית מאוד במחשב או שיתר המפרט שלו לא משהו בכלל.

או שכותב ההודעה חושב שזה שפתח את הדיון מדבר על 3DMark 2003? (ממש, 3000 נקודות עם GF4 MX)

פורסם

או שכותב ההודעה חושב שזה שפתח את הדיון מדבר על 3DMark 2003? (ממש, 3000 נקודות עם GF4 MX)

חהחה. :D

פורסם

אכן חשבתי על 3dmark 2003 ועם טעיתי אז סליחה!

פורסם
  • מחבר

ה DirectX הוא 8.1 ולמה לעשות את הבדיקה עם הדריוורים היותר ישנים?

הם היו עתיקיםםםםםםםםםםםםםםםם

מה יכולה להיות הסיבה?

פורסם

אכן חשבתי על 3dmark 2003 ועם טעיתי אז סליחה!

חהחה כפול . :)

אכן טעית אבל לא משנה . לומדים . :D

פורסם

יש לי אותה בעיה כמו שלך, יש לי פנטיום 4 2000 רדאון 9500 פרו 512 RAM DDR וגם לי הציון ירד בהרבה.

בבקשה עזרה! מישהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים