עבור לתוכן

בעיה בזיהוי זיכרונות נייידים בטושיבה עם ויסטה אוליטימייט 32ביט

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בעיה מוזרה ובינתיים ללא פתרון.

מחשב נייד חדש של טושיבה מזהה התקני USB ללא שום בעיה - עכברים, מצלמות וכו'.

ברגע שאני מחבר נגן MP4 של סתם חברה, הויסטה מזהה אותו ישר ואף מציע לתקן אותו ...

אבל חיבור זיכרון נייד (אחד של קינגסטון, אחד U3 של סאנדיסק) מעלה שגיאה אחרי כחצי דקה, לא מזהה אותם בכלל ולא מוצא להם דרייברים.

(כמובן שב-XP הם מזוהים ישירות ללא בעיה....)

התקלה זהה ב-2 יציאות USB שונות.

עידכנתי דרייברים של טושיבה + של אינטל (צ'יפסט) ועדיין אין תגובה.

מישהו נתקל במשהו דומה ? פתרון ?

אני חוזר - עידכנתי כל דרייבר שצאתי, התקנים אחרים עובדים תקין, כל החיבורים האחרים בנייד עובדים תקין (כולל קורא כרטיסים),

ובינתיים אין כוונה לעבור ל-XP.

תודה מראש.....

פורסם

ברוך הבא לפורום.

ניסית על יציאת USB אחרת?

פורסם

על הU3 של סנדיסק - בוודאות צריך לעדכן אותו בויסטה,הוא לא מציע לך לחפש דרייברים באינטרנט?

פורסם
  • מחבר

ברוכים הנמצאים :)

כמו שכתבתי - אותו מצב על 3 יציאות USB שונות בנייד.

זיהוי ההתקן אורך יותר זמן מהרגיל - כמעט חצי דקה, וגם אז בתור שגיאה :"התקן פעם באופן לא תקין" או משהו דומה.

ניסיון מציאת דרייבר אוטו' לא מניבה תוצאות, להיפך :

ההתקן מופיע במנהל התקנים כ"התקן לא מזוהה" וניסיון עידכון מפיק הודעה שאין מנהל התקן חדש יותר ל"התקן לא מזוהה" !!

להיט...

היום בערב אני אנסה לחבר את הקינגסטון למחשב נייח עם אותה מ"ה..... נראה אם זה קשור לויסטה בלעדית או גם למחשב.....

פורסם

תחבר את המכשיר ותחכה לזיהוי. לאחר קבלת השגיאה תתחבר לwindows update ותעשה search for updates

זה יחפש לך דרייבר לזה.

יקח כמה דקות

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם, עידכון קל -

חיברתי את אחד הזיכרונות (קינגסטון) למחשב נייח עם אותה מ"ה (=שני המחשבים הותקנו מאותו דיסק) וההתקן זוהה ללא בעיות...

משמע - הבעיה רק מול הנייד של טושיבה.

ד"א, לא הייתי עד לזה בעצמי, אבל אמרו לי שעם הויסטה המקורית (HOME) שהיתה מותקנת לא היתה בעיית זיהוי.

מאחר שכבר חרשתי את האתרים של טושיבה , אינטל ומיקרוסופט אחר דרייבר מתאים או רמז לפתרון נראה לי שהתחנה הבאה היא להשיג דיסק RECOVERY

מטושיבה ולהתחיל מאפס....

תודה בכל מקרה לעונים,

אני אכנס מדי פעם לראות אם למישהו צץ פתרון....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים