פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים שיט גם לי זה קרה, ולא באספלורר אלא בפיירפוקס, הכל בitalics (כתב נטוי) זה קרה אחרי שהסרתי את המשחק המעפן הזה, איך מסדרים את זה?[br]פורסם בתאריך: 28.02.2008 בשעה 23:18:39 טוב אחרי כמה וכמה נסיונות לפתור את הבעיה המציקה הזאת, מצאתי "פתרון" - צריך להתקין את המשחק מחדש ואז זה מסתדר.מרגיז ביותר, אם מישהו מוצא פתרון שמאפשר להעיף את הדרעק הזה וגם לשמור על פונטים נורמלים שישתף
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים אחרי הסרה של המחשק השתנה לי הפונט בFF באייסי ו במסנ פןנט קטן ומעצבן שיותר קשה לקרוא אותו, וכל ההגדרות תקינות. איך משחזרים קיבנימט!! ואני חשבתי שזה רק אצלי
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים טוב אחרי כמה וכמה נסיונות לפתור את הבעיה המציקה הזאת, מצאתי "פתרון" - צריך להתקין את המשחק מחדש ואז זה מסתדר.אתה מתכוון לדרוס את ההתקנה הנוכחית עם התקנה חדשה וזה ייפתר?
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים אצלי הבעיה התחילה רק אחרי שהסרתי את המשחק, ככה שלא דרסתי התקנה קודמת, אבל יכול להיות שזה יעזור, תנסי.y_a_n_i_k - תקרא פוסט אחד מעלייך.
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים אתם יכולים להתקין process monitor ואז במהלך ההתקנה לשים פילטר על תוכנת ההתקנה ולראות איזה קבצים / ערכי רגיסטרי משתנים ולראות איזה קשורים לפונטים...http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896645.aspx(הייתי בודק את זה, אבל ממה שאני מבין אפשר להוריד את המשחק רק דרך STEAM?)
פורסם 2008 בפברואר 2917 שנים התקנתי את הגירסא המלאה, וזה עזר, עכשיו אני מסיר אותה מבלי להרוס לעצמי את הפונט?!
פורסם 2008 במרץ 117 שנים יש לי אותו מקורי, קניתי מסטים, הפונטים השתנו בgmail ובעוד כמה אתרים ראנדומליים לפונטים גדולים יותר =[ יש פתרון?
פורסם 2008 במרץ 117 שנים זה שינה לי את הפונטים רק ב HWZONE.התקנתי מחדש וזה לא שינה שום דבר. אותה הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.