פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים למה אתה מצלם את ה-BIOS מלוח אם שהוא לגמרי לא שלך מהאתר ולא מה-BIOS של הלוח שלך? (הכוונה הייתה לשני התמונות הראשונות) בכל מקרה, זה מה שאתה צריך לעשות: 1) ב-CPU Host Clock Control לשנות ל-Enable. 2) ב-PCI Express Frequency לשנות ל-100. 3) ב-System Memory Multiplier לשנות ל-2.00. 4) ב-DRAM Timing Selectable לשנות ל-Manual. 5) ב-Standard Timing Control לשנות את התזמונים לתזמונים של הזיכרונות שלך. שנה אותם ל-4-4-4-12 (אני כותב לך את זה בהנחה שיש לך זכרונות עם תזמונים של 4-4-4-12) 6) אחרי שעשית את כל זה, תתחיל להעלות את CPU Host Frequency לאט לאט בקפיצות של 10MHz, תתחיל מ-280MHz. 7) אחרי שסיימת עם זה, צא לתפריט הראשי, לחץ על Save and Exit, המחשב יתכבה ויידלק מחדש. אם ה-OC יציב, אז אתה תעבור את ה-POST. 8) אחרי שהוינדוס עלה, תבדוק עם תוכנת Prime95 אם המערכת שלך יציבה, ובהתאם תבדוק טמפ' של המעבד עם תוכנת CoreTemp או TAT.
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים מחבר zזה מהמסך שלי מישהו יכול לעזור לי לעשות oc ?אני צילמתי מהפלא K800I מישהו יכול לעזור לי אם הoc ?
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים מחבר למה אתה מצלם את ה-BIOS מלוח אם שהוא לגמרי לא שלך מהאתר ולא מה-BIOS של הלוח שלך? (הכוונה הייתה לשני התמונות הראשונות) בכל מקרה, זה מה שאתה צריך לעשות: 1) ב-CPU Host Clock Control לשנות ל-Enable. 2) ב-PCI Express Frequency לשנות ל-100. 3) ב-System Memory Multiplier לשנות ל-2.00. 4) ב-DRAM Timing Selectable לשנות ל-Manual. 5) ב-Standard Timing Control לשנות את התזמונים לתזמונים של הזיכרונות שלך. שנה אותם ל-4-4-4-12 (אני כותב לך את זה בהנחה שיש לך זכרונות עם תזמונים של 4-4-4-12) 6) אחרי שעשית את כל זה, תתחיל להעלות את CPU Host Frequency לאט לאט בקפיצות של 10MHz, תתחיל מ-280MHz. 7) אחרי שסיימת עם זה, צא לתפריט הראשי, לחץ על Save and Exit, המחשב יתכבה ויידלק מחדש. אם ה-OC יציב, אז אתה תעבור את ה-POST. 8) אחרי שהוינדוס עלה, תבדוק עם תוכנת Prime95 אם המערכת שלך יציבה, ובהתאם תבדוק טמפ' של המעבד עם תוכנת CoreTemp או TAT. ב3 יש לי 2וחצי 4 ו5 לא מצאתי איפה זה ? וה2 הראשונים אל היו שלי ערכתי עכשיו שלי
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים ב3 יש לי 2וחצי4 ו5 לא מצאתי איפה זה ?וה2 הראשונים אל היו שלי ערכתי עכשיו שליבסעיף 3, יש לך יותר מאפשרות אחת, לא רק 2.50, יש לך גם 2.40 ו-3.00 ועוד, אבל אני מבקש ממך שתחפש מבין האפשריות את 2.00.כשאתה נכנס ל-BIOS לחץ על CTRL+F1 ואז כנס להגדרות M.I.T.סעיפים 4 ו-5 צריכים להיות בעמוד הזה כמעט למטה, תסתכל טוב טוב!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.