עבור לתוכן

איך ליצור דיסק התקנה של WIN עם SP2 מעודכן להיום ?

Featured Replies

פורסם

מצאתי מדריכים שמסבירים איך ליצור ידסק התקנה עם SP2 אבל ,

וכאן מגיעות 2 שאלות:

1)

במדריך מסבירים להוריד SP2 מהאתר של מיקרוסופט אבל זה בכלל הופץ עוד ב-2004 (מה שיש להורדה באתר של מיקרוסופט) ולא מעודכן....

איפה אפשר להוריד SP2 שכולל את כל העדכונים עד היום (או הזמן האחרון).

2)

איך מוסיפים להתקנה האוטומטית תוכנות אחרות כמו winrar וכו'?

תודה מראש.

פורסם

אין כזה דבר SP2 שכולל את כל העדכונים, כל העידכונים שיצאו מאז SP2 בשנת 2004 נכללים בקבצים אחרים.

בקרוב צריך לצאת SP3

פורסם

למה ליצור,כנס לאתר טורנטים או אימיול תחפש windows xp integrated february 2008,זה דיסק עם sp2 וכל העידכונים שיצאו עד פברואר..תהנה

פורסם
  • מחבר

למה ליצור,כנס לאתר טורנטים או אימיול תחפש windows xp integrated february 2008,זה דיסק עם sp2 וכל העידכונים שיצאו עד פברואר..תהנה

אבל אני רוצה ליצור לא להוריד , אם היתי רוצה להוריד היתי שואל מאיפה אפשר להוריד נכון ?.

אם אפשר בבקשה תשובות לעיניין.

פורסם

הנה סקריפט שאמור לעשות את זה:

http://smithii.com/slipstream_xpsp2

XP SLIPSTREAM SERVICE PACK 2 + POST SERVICE PACK 2 SECURITY UPDATES

פורסם

תשתמש ב NLite.

ו popkorn, אסור לדבר על ווארז.

פורסם

popkorn יש לך אזהרה על דיון בתוכן לא חוקי בניגוד לחוקי הפורום, בשלישית תורחק מהפורום.

קרא את חוקי הפורום כדי להמנע מאי נעימות בעתיד.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302051.0

פורסם
  • מחבר

איך להוסיף את אקפלורר 7 להתקנה במקום 6 ?

פורסם

אין שום בעיה להוריד את הווינדוס כל עוד אתה משתמש בסיריאל המקורי שקיבלת ממייקרוסופט בהתאם לתנאי השימוש

פורסם

יש לי רעיון בשבילך :

תפרמט מחשב ואז תתקין בו את כל מה שאתה צריך כולל תוכנות. הורד תוכנה שמגבה את כל המחשב ומאפשרת לשחזר את הכול גם כשאין מערכת הפעלה מותקנת [יש מספר תוכנות כאלו אם אני לא טועה.. חיפוש קצר בגוגל ייתן לך שם של אחת] ואז תגבה הכול, צרוב לדיסק [דיוידי אם צריך] והינה לך דיסק התקנה של וינדואוז :-)

פורסם

הבעיה כאן שזה שזה יתאים למחשב עם בדיוק אותה חומרה,

מספיק שזה יותקן על מחשב עם לוח שונה -> וזה לא יעבוד.

נ.ב., יש דרך שזה יעבוד,

ע"י כך שלפני שעושים את ה image, מסירים את כל הדריברים והבקרים ממנהל החומרה.

פורסם

אתה יכול לעשות את זה עם NLITE ועוד אתר UPDATE שנותן HOTFIX להורדה ולהוסיפ אותו להתקנה

פורסם

וזה בדיוק מה שהצעתי בעמוד 1,

לקרוא, לקרוא.

פורסם

פותח התראד סליחה שאני מתפרץ פשוט זה אותו נושא וחבל לפתוח נושא חדש.

תראו יש לי דיסק מקורי של ווינדוס והוא כבר ישן מה-SP1, איך אני יכול לעשות אותו הכי מעודכן ? נגיד לגבות אותו ואז לצרוב , זה נחשב חוקי כי זה גיבוי למה שקניתי ..

ואם זה עם תוכנה אשמח למדריך קצר.

תודה. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים