עבור לתוכן

יתרונות/חסרונות של 9600 אל מול ה 3870 ?

Featured Replies

פורסם

נראה לי שכבר השבוע מחירי ה 3870 ירדו ויגיעו פחות או יותר לרמת ה 9600 ולכן רציתי לדעת מהן היתרונות והחיסרונות בין הכרטיסים.

פורסם

צריך לראות מבחני ביצועים ומבחני השוואה בין שני אלה ... אני מניח שבימים הקרובים נמצא מבחני ראש בראש בין "הכי חזק של ATI" לבין הכי חזק של NVIDIA

חוצמזה בהבדלים נראים לעין זה של ATI תומך ב DX 10.1 לא שזה משנה משהו אבל על הנייר איךשהוא זה כן ...כמו כן ATI מייצרים ב 55NM וNVIDIA ב65NM שנותן לATI ייתרון מסויים בצריכת חשמל ופליטת חום (מה שאי אפשר להגיד על הכפול ליבה שלהם :)

חוצמזה NVIDIA עדיין לא שחררו את הכרטיס החזק שלהם מסדרה 9 שהוא כמדומני אמור להיקרא 9800 ... ככה שיש לך למה לחכות בינתיים ..כי עדיין לא נאמרה המילה האחרונה בסיבוב הזה שרק התחיל ..

פורסם

אתה מדבר על ה-3870X2 1GB?

פורסם

נראה לי שכבר השבוע מחירי ה 3870 ירדו ויגיעו פחות או יותר לרמת ה 9600 ולכן רציתי לדעת מהן היתרונות והחיסרונות בין הכרטיסים.

לפי ההשוואות ברחבי האינטרנט ה 3870 עדיף עם אתה משחק בלי פילטרים , לעומת זאת ה 9600 עדיך כשמשחקים עם פילטרים

פורסם
  • מחבר

התכוונתי בין ה 3870 הרגיל לבין ה 9600GT ולא ראש בראש בין הכרטיסים הגבוהים של שתי החברות.

מה אתם הייתם לוקחים בהנחה שהמחירים של שניהם יהיה פחות או יותר זהה?

פורסם

נראה לי שהם פחות או יותר שווים , ההבדלים בין 9600 ל 8800 GT הם כ- 10% כמו ההבדל בין GT ל GTS.

פשוט הייתי מחכה לביקורת מאתר טוב לגבי שני אלה ואז מחליט...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים