פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים אני צריך עזרה לעשות משהו תראו תתמונה:http://img513.imageshack.us/img513/2396/bscap000np6.jpgבצד שמאל למעלה כתוב COMPACT איך עושים דבר כזה!?בבקשה חייב מדריךדחוף יש לי סרט ואני רוצה לרשום את השם שליעם איזה תוכנות יש ?
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים אפשר אפילו עם movie maker, אבל היא מאוד מוגבלת. אי אפשר לשנות את המיקום של הטקסט. תוריד את camtasia studio, גם מאפשרת לצלם את המסך וגם עושה מה שרצית (כמובן להוריד את הטריאל לא משהו אחר ) זאת התוכנה הפשוטה ביותר שאני יכול לחשוב עליה. אם אתה רוצה תוכנה קצת יותר מתקדמת יש לך את adobe premier ו- sony vegas
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים מחבר תודה שענית לי מהר אז ככהעם movie maker לא הצלחתיsony vegas יש לי ומסובכת ביותרCamtasia Studio 3 יש לי אני ינסה באמתואני יחפש גם את ה-adobe premier כמובן את הטריאל ואני יחזור אלייך בתשובהושוב תודה!!!*אז ככה אחי עשיתי עם Camtasia Studio 3 ובאמת הצלחתי רק לא יודע למה זה לא פותח לי הרבה סוגים של סרטים נגיד AVI אחד הוא פותח וAVI אחר לא מה עושים? יש דרך להוסיף לא איזה מקודדים כזה ?
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים מחבר הורדתי אחי אבל אין לי מושג בהלא הצחתי להגיד לשלב של האפקטים כמו ב 3
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים מחבר וואלה מתקדם אחי עכשיו למה זה נותן לי רק 7 שניות ומפסיק ?איך אני מאריך שיהיה על הכל ? (לא מצליח למשוך מוזר)
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים מוזר..אולי הסרטון שלך מורכב מכמה חלקים? צריך לעשות callout חדש על כל חלק.תבטל את הFADE וזה יהיה חלק...
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים שאתה רושם את הטקסט שיהיה רשום בcallout יש לך כמה אפשרויות למטה, תבטל את הסימון ליד הFADEים.תאשר את הcallout החדש, תלחץ FINISHED ותגרור אותו למטה על כל הקטע (תפוס את הקצה שלו ותגרור אותו)
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים לוקח בדיוק דקה להכין דבר כזה- זה מאוד פשוט.בפוטו שופ תפתח דף חדש בגודל PAL , שזה בעצם 720X576. ללא רקע (כלומר "רקע ותוכן" יהיה שקוף).תכין את מה שאתה צריך, ותמקם אותו במיקום שאתה רוצה למקום אותו בוידאו אל תשכח שרוב המסכים "חותכים" אז אל תשים אותו ממש בפינה כי יש מצב שהוא יחתך.תשמור כ PSD.תכניס לפרמייר , ושים את הוידאו על VIDEO2 שזה בעצם יהיה כ"אלפא". זהו...בהצלחה.
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים אהה חשבתי אתה עדיין עובד על camtasia...תעשה EXPORT, תבדוק בתפריט שהוא יביא לך. אין לי פרימייר מותקן אז אני לא יודע מה אמור ליהיות שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.