עבור לתוכן

בעיה בהקלטת STEREO MIX

Featured Replies

פורסם

הבעיה שלי לאט לאט נעלמת, לאט לאט אני מוצא פתרון לבעיה המעצבנת כל כך של SOUNDMAX.

הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים לכרטיס קול ועכשיו אני יכול להקליט קול, אבל הבעיה שההקלטה יוצאת עם צליל דפוק ומעוות.

אין דרייברים חדשים יותר לכרטיס קול שלי, אז עדכון לא הולך לעזור.

תודה לעוזרים, אני כבר לא יודע מה לעשות עם הבעיה הזאת ואני אפילו מוכן לקנות כרטיס קול חדש רק שהבעיה תיפתר... (כמובן שעדיף לפתור אותה ולא לקנות כרטיס קול)

הינה סרטון שהקלטתי שמדגים את הצליל הזוועתי

http://www.youtube.com/watch?v=4wXw-XY8wUo

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור?

פורסם

זה פעם עבד טוב?

פורסם
  • מחבר

כן.. זה הקטע המוזר.. עבד מעולה ופתאום הפסיק לעבוד.

אחרי פרמוט זה עדיין לא עובד.

פורסם

אמרת שניסית לעדכן דרייבר,

אני מציע את ההפך. תשתמש בדרייבר שהגיע עם לוח האם ותראה אם זה עובד.

אם אין לך את הדיסק אתה יכול להוריד גרסה ישנה מגוגל

פורסם
  • מחבר

ניסיתי גם את זה.

אחרי הפרמוט התקנתי אותו וזה לא עבד. אז עדכנתי להכי חדש והתחיל לעבוד בערך...

עכשיו אני תקוע עם הקלטה של צליל זוועתי ומעוות.

פורסם

אתה באוברקלוק?

תנסה

Try testing with different sound acceleration levels:

- Click the Start button in Windows.

- Select Run.

- In the text area type "DXDIAG" (without the quotes) and press OK.

- After the DirectX Diagnostic Tool has finished loading click on the Sound tab located at the top.

- Set the "Hardware Sound Acceleration Level" to "Standard Acceleration" by moving the slider bar.

- Test the game this way, and also try lowering the Acceleration to "Basic" or "None."

פורסם
  • מחבר

לא...

אני רק אזכיר שעכשיו הוא מקליט את הסאונד, אבל עם צלילים מעצבנים ברקע (תראה את הקישור בהודעה הראשונה)

פורסם

כנס למיקסר של המחשב (הרמקול בצד איפה שהשעון)

תוריד את הוליום הראשי בערך כמו 50 אחוז

זה יפחית את הרעשים

שמע אתה לא יכול להקליט ברמה אם כרטיס קול מובנה בלוח אם אתה צריך כרטיס קול שפועל על 192 סיביות ועל 48 הרץ בשביל שתקליט חלק כיבכול

מקוה שעזרתי

ובשביל הקלטות חובבניות תוריד SONY ACID PRO 6 או מעל.

פורסם

לא חשבתי על זה אפילו, זה משהו שאני עושה באופן טבעי.

אתה צודק לגמרי.

גם עם ציוד מקצועי עדיין צריך לשמור על הרמות של הקול כדי שלא יחרגו מגבולות הרגישות. לא זיהיתי שזה הרעש שנוצר, כל הכבוד.

IlanF

אתה צריך להוריד את עוצמת ההקלטה, שזה בעצם ה stereo mix

תוריד עד שלא יהיו פצפוצים בהקלטה.

אתה יכול להוריד תוכנה כמו audacity שתציג את זה בצורה ויזואלית ואז אתה צריך לשמור שה גל של הצליל לא יגיע ל"תקרה" שלו.

פורסם
  • מחבר

אני אנסה להנמיך את הווליום... אבל אני לא מבין במה זה יעזור, כשזה עוד עבד כמו שצריך הקלטתי על העוצמה הכי גבוהה בלי בעיות...[br]פורסם בתאריך: 25.02.2008 בשעה 16:01:19

תודה לשניכים! הורדתי את הווליום של הסטריאו מיקס עד ל-10 אחוז וזה מקליט מעולה ובאופן מוזר גם על ווליום גבוהה. אפילו יותר ממה שהיה כשסטריאו מיקס היה על הכי גבוה.

שוב תודה :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים