עבור לתוכן

קורסים בשוק ההון

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקחת קורס שמלמד את המשחק בשוק ההון

וההורים שלי שמחים לממן אותו

הייתי שמח אם מי מכם שיש להם מידע על קורסים כאלה יוכל לנדב מידע עליהם, איך הם מתקיימים, מה נלמד, מה המחירים וההבדלים בין קורסים שונים.

אני במיוחד מתעניין בהשקעות לטווח קצר, ומה שנקרא daytrading

תודה!

פורסם

אוקי אז ניראה אני יכול לעזור לך טיפה

אני לומד עכשיו במטריקס ולדעתי הקורס מצויין בדיוק מה ציפיתי, למרות הכל

הקורס אינו מספיק בשביל להיות פרו

יש הרבה טריקים ובלופים ואפילו תחושות בטן שבשום קורס לא תלמד את זה

לפעמים יש לקחת את הסיכון .... המון קריא באינטרנת חובה לדעתי...

סה"כ כל הקורסים זהים מכל החברות ההבדל הוא בתוספות והבונוסים שהם מציעים

תיבדוק מה ה"מיוחדיות" שיש להם

מומלץ לחפש את הקורס הכי ארוך כאילו מבחינת שיעורים

אולי תלמד את אותו כמות חומר בכל מקום אבל האם תבין באותה רמה??

אז חפש את הארוך כי זה חומר שאתה יכול לקרוא בהרבה מקומות אבל בחיים לא תבין

כמוו מי מרצה שמתמחה בעסק שנים

פורסם

אני גם מתעניין בנושא, ושוקל לקחת קורס בעתיד הקרוב.

אם כי אני מציע לך לצבור נסיון דווקא בהשקעות לטווח הבינוני (חודשים עד שנים) קודם, לפני שאתה צולל לתוך בריכת הכרישים של daytrading.

פורסם
  • מחבר

אוקי אז ניראה אני יכול לעזור לך טיפה

יש הרבה טריקים ובלופים ואפילו תחושות בטן שבשום קורס לא תלמד את זה

לפעמים יש לקחת את הסיכון .... המון קריא באינטרנת חובה לדעתי...

סה"כ כל הקורסים זהים מכל החברות ההבדל הוא בתוספות והבונוסים שהם מציעים

תיבדוק מה ה"מיוחדיות" שיש להם

מומלץ לחפש את הקורס הכי ארוך כאילו מבחינת שיעורים

אולי תלמד את אותו כמות חומר בכל מקום אבל האם תבין באותה רמה??

תודה אינטרנל על התגובה הארוכה אבל היא יותר מדי מהבטן, לא מסודרת, שכחת להגיד לי כל מיני דברים חשובים כמו מחירים ולספר בפירוט מעמיק יותר על הקורס שלך במטריקס

אשמח אם תחזור לתראד ותפרט קצת יותר :)

פורסם

כדי לך קודם כל להתחיל עם איזה ספר תראה אם מעניין אותך הנושא כי זה יכול להיות מאוד מאוד משעמם וצריך להתעסק עם זה שעות...

פורסם
  • מחבר

זה מעניין אותי.

פורסם

עלות הקורסים במטריקס היא כ 5500 -7000 שח לקורס למסחר יומי ,הקורס לזכרוני נא בין 12 מפגשים כל מפגש 4 שעות ,התרגול הוא בכיתות מחשבים ,

הסברים מפורטים וכו ,יהיה לכם גם חשבון וירטואלי כזה שתוכלו להשקיע ולקנות דרך תוכנה מיוחדת .

קורס ניתוח טכני גם עולה בסביבות המחיר הזה תתקשר תברר אצליהם כבר ,יש המון חברות שמציעות קורסים כאלה אני התרשמתי לטובה מיTRADENET ,טל:1700-500-585 ,הייתי בסדנא של יום אחד אצליהם.

פורסם

כל הקורסים שבעולם ילמדו אותך את אותו הדבר.

אני בשוק ההון כבר כמה שנים, עשיתי כסף וגם הפסדתי ואני רוצה להגיד לך שאף אחד לא יודע מה באמת הולך שם חוץ מהעשירים שהם מנהלים את כל החרטא הזאת.

דייטריידינג באופציות מעוף זה עסק עצבני ומסוכן אבל אפשר לעשות רווח. הבאתי אוודי TT.

תיהיו ערניים השבוע יש פקיעה של האפוציות!

פורסם

חחח באמת להיות ערניים ניראה לי אני לא יחכה

אני ימות מי עצבים חחח

ובחזרה לקצת מידע הקורס

העלות נע בין 3500-5000

לא להיסחף עם המיספרים שנתנו

נכון אף אחד לא יודע

אבל יש כל מיני שיטות השארה כך ניקרא

להם ולעבור קורס כזה זה ממש טוב

וסהכ מסביר מה זה ??

ואיך משתמשים אל תילח לקורס של 8 שיעורים

שאומרים זה אותו דבר אנחנו פשוט מכניסים יותר לשיעור בולשיט תבין פחות

ולא יצא דבר אז יאללה בצלחה בהמשך

פורסם

אני רוצה לקחת קורס שמלמד את המשחק בשוק ההון

וההורים שלי שמחים לממן אותו

הייתי שמח אם מי מכם שיש להם מידע על קורסים כאלה יוכל לנדב מידע עליהם, איך הם מתקיימים, מה נלמד, מה המחירים וההבדלים בין קורסים שונים.

אני במיוחד מתעניין בהשקעות לטווח קצר, ומה שנקרא daytrading

תודה!

אתה לא מבין - אין שום יתרון ב-Daytrading אל מול הקזינו. אז אם אתה עושה את זה בשביל הריגוש ואתה מפנים היטב שאתה תפסיד (כי בקזינו תמיד בעל הבית מרוויח וב-Daytrading מי שתמיד מרוויח הוא הברוקר שגובה עמלות). אני לא מכיר אף אחד בעולם שהתעשר ממסחר כזה (בניגוד להשקעות רגילות שמהם התעשרו אנשים כמו וורן באפט למשל), אבל יש המון סיפורים על אנשים שהפסידו הכל לאחר שהתמכרו.

וודאי שהוא לא מספיק בשביל להיות פרו :P. אתה צריך ללמוד שנים בשביל להיות טוב, ולהכיר את כל החומר של תואר ראשון בכלכלה על הנושא והרבה מעבר לכך.

ומרצים שמתמחים בעסק - אין להם באמת יתרון, ע"ע ברוקרטוב.

אני גם מתעניין בנושא, ושוקל לקחת קורס בעתיד הקרוב.

אם כי אני מציע לך לצבור נסיון דווקא בהשקעות לטווח הבינוני (חודשים עד שנים) קודם, לפני שאתה צולל לתוך בריכת הכרישים של daytrading.

אני לא הייתי ממליץ לך לעולם להכנס לתוך הבריכה הזאת, אם אתה אוהב כסף.

כל הקורסים שבעולם ילמדו אותך את אותו הדבר.

אני בשוק ההון כבר כמה שנים, עשיתי כסף וגם הפסדתי ואני רוצה להגיד לך שאף אחד לא יודע מה באמת הולך שם חוץ מהעשירים שהם מנהלים את כל החרטא הזאת.

דייטריידינג באופציות מעוף זה עסק עצבני ומסוכן אבל אפשר לעשות רווח. הבאתי אוודי TT.

תיהיו ערניים השבוע יש פקיעה של האפוציות!

:lol: - "הבאתי אוודי TT". רק מה שהדגשתי שווה משהו. מי שיכול להרוויח פה ושם זה המקצוענים - כלומר המוסדיים.

בקיצור - אם אתה רוצה ללמוד את מה שמלמדים בקורס תקנה 2-3 ספרים עם ידע בסיסי בכ-200 שקל המכילים חומר זהה לזה שנלמד בקורסים ובאותה רמת קושי. ככה תחסוך מספיק כסף לטיול בחו"ל/מחשב חדש וגם תדע את מה שמלמדים בקורסים. להשקעות אמיתיות אף פעם אל תכנס.

זה דומה לזה שאישה זקנה וענייה שלא מבינה שום דבר בכדורגל תשמע ששכן שלה זכה בטוטו. אז היא תלך להרשם לקורס שבו ילמדו אותה את יסודות הכדורגל תמורת 6,000 שקל (שיעורים לדוגמה: תפקידים במגרש, נבדל, פנדל, שחקנים מפורסמים בעולם וכו'..). אחרי הקורס הבסיסי הזה היא תשקיע כל שבוע - מהקצבאת זיקנה הדלה עד מאוד שלה - במילוי טפסי טוטו ב-250 בשבוע או 1000 שקל בחודש. את הכסף היא תחסוך בכך שלא תקנה תרופות, לא תקנה את מכשיר השמיעה שהיא צריכה ותאכל פחות. אחרי כמה חודשים היא תגלה שהיא הצליחה להביא רק פעם אחת - ממש בנס - 11 תוצאות נכונות ושהיא לא הרוויחה כלום. היא גם תגלה כגם שהיא מקשיבה למקצוענים - כמו למשל לעצות שהמקצוענים נותנים בידיעות אחרונות לפני משחקי השבת - היא לא מצליחה לזכות (למעט אותם 11 ניחושים נכונים).

תאמין לי - אתה לא מבין מספיק כדי להבין כמה אתה לא מבין. תזהר מלשחק באש, אתה תשרף פיננסית וזה יהיה כואב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים