עבור לתוכן

ה"מודינג" הראשון שלי ושאלה

Featured Replies

פורסם

היה לי מאוורר במארז (80Mm) שעשה הרבה רעש ובסוף אפילו הפסיק להסתובב אז ניתקתי אותו, ואז ראיתי מדריך שאפשר לשמן אותו (ידעתי שאפר לשמן אבל לא ידעתי איפה) ורק צריך להוציא את המדבקה וזהו, אז עשיתי את זה והוא באמת חזר להסתובב ובלי שום רעש. במקור הוא היה מותקן מקדימה, אבל חשבתי לתקין אותו במקום אחר אז הוצאתי את הערובה שיש בדלת וסמתי שם את המאוורר שיכניס אוויר ישירות למעבד (ככה שזה יוצא יותר טוב מהערובה). אז קודם כל האם זה עדיף שהמאוורר יהיה בצד ולא מקדימה (זה המאוורר היחידי שמכניס אוויר, ויש עוד אחד של 120 שמוציא, המערכת עצמה ישנה אז זה גם ככה לא משנה כל כך).

ולגבי השאלה: המאוור 120 שמוציא אוויר התחיל לעשות שמיניות ופוגע בדופן וזה עושה רעש, אז יש דרך לסדרת את זה ? חשבתי לשמן גם אותו, או אפילו להוציא את המאורר אם אפשר ולשחק איתו קצת, אולי הוא יתישר... יש מה לעשות בנידון ?

לגבי מודינג: ממש נדלקתי על הנושא (גם ככה תמיד אהבתי להתעסק בדברים כאלה, של פירוק ובניה) ולכן אחרי שיגיע לי המחשב החדש במחשב הישן אני לעט לעט אתחיל לנסות דברים. דבר אחת באסה, בידיוק אני עכשיו בכיתה י' ובחרתי מגמת מחשבים ולא אלקטרוניקה, ואחרי שראיתי מה שאנשים פה עושים אז אני מבין שצריך ידע די נרחב באלקטרוניקה. (בין אם זה חיבור פשוט של כמה מנורות או מאוורים לבין אם זה וולט מוד)

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין, שאלתי שאלה כל כך קשה !?!?! איך לסדר מאוורר, והאם היסרקולציה שלי טובה !?!

פורסם

עדיף שהמאוורר 80 מ"מ ישאר מקדימה כדי לקרר את הלוח אם ושר החלרים שזקוקים לאוויר "טרי" הם אתה שם אותו בצד האוויר רק יספיק להיקנס ועז ישר יצא בגלל ה120מ"מ

פורסם

ElemenTal, הקפצה מותרת רק לאחר 24 שעות, אתה חדש אז אתה לא מקבל אזהרה, אך להבא שמור על חוקי הפורום.

Aviko

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים