פורסם 2008 בפברואר 2117 שנים אני מתכוון לרכוש פלאפון חדש, אני יודע שב N95 יש את כל הפיצ'רים שאני מעוניין בהם (מצלמה, נגן וידאו, GPS מובנה וכ'ו).שאלתי היא, אם ארכוש את ה LG KU990 החדש שיש בסלקום איזה פיצ'רים אשר קיימים ב N95 אני מפסיד ואילו אני מרוויח? ומה ההבדל בין iPhone ל KU990?
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים מ N95 ל KU990תפסיד :-סימביאן-WIFI-דפדפן מעולה-מצלמה יותר טובה-GPSמ N95 ל KU990 תרוויח:-פלאש קסנון-צילום וידאו חלק יותר -נגן DIVX מובנה-מסך גדול ומגע
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים הlg פשוט גרוע! הלכתי לסלקום רק כדי להשוות אותו לאיפון שלי, ולא הצלחתי להשתמש בו יותר מעשר דקות. המכשיר קרס לי פעמיים סתם שדפדפתי בתפריטים. המכשיר שיעמם אותי מהר מאוד. העובדים בסלקום אמרו שזה בגלל שרק עכשיו הוא יצא, אבל אני חושב שלקרוס פעמיים בפרק זמן כל כך קצר זה דפוק.
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים install, 1.סלקום יש לה את הגירסא משלה, שהיא שונה מגירסא הג'נרית לכן זה לא מעיד על המכשיר עצמו. (לכן אני נרתע מהמכשיר בגלל סלקום :-\)2. אם כבר מדברים על משעמם ,נקודת זכות הולכת פה ל KU990. לא יודע מה מעניין באייפון :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.