פורסם 2008 בפברואר 2117 שנים שלום לכולם יש לי שאלה קשורה ללדים טוב נתחיל סירטטתי מערכת אורת לדים למחשב אבל אני רוצה לישאול אותכם אם היה לי בלגן בעיות נזק משהו אני מעלה תמונות תודה מראש לעוזרים...!!!!
פורסם 2008 בפברואר 2117 שנים המעגל בסדר לא צריכות להיות לך איתו בעיות...רק תשים לב לערכים של הנגדים אחישיהיו מתאימים
פורסם 2008 בפברואר 2117 שנים מחבר תגיד אחי מה יותר מועדף נגד של 430אוהם (שנותן זרם של 0.021A = בערך 0.02A) - או נגד של 100אוהם (שנותן זרם של 0.02A)??תודה מראש..!
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים המעגל לא נראה טוב בעיני.בציור אתה מחבר אחרי כל נגד את המתח החיובי של הלד הבא אחרי שהוא עובר את הנגד, אני מאמין שאתה צריך לחבר לפני כדי שיהיה לך מתח מקבילי על כל הלדים.אחרת המתח ידעך עד שהלדים הימניים בקושי ידלקו.
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים בדיוק את מה שהוא אמר לך.כל חוט אדום שממשיך הלאה ללד הבא צריך להיות מחובר לפני הנגד ולא אחריו, כך יהיה לך קישור ישיר בין למתח הכניסה גם בלדהאחרון. התמונה שהראת מתארת מעגל טורי ואתה צריך מעגל מקבילי.מצד שני אתה יכל להעביר את הנגד למעלה ואז אם תרצה להחליף לד לצבע אחר שדרישות המתח שלו שונות זה יהיה לך ממש קל.ובחיבור למטה אתה עושה בדיוק מה שעשית עם החוטים השחורים.
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים מחבר ואם אני ילחים את החוט שממשיך הלא וזה שמולחם בתמונה ביחד זה היה גם טוב???
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים אההה חחח נכון לא שמתי לב לזה ... חחחבקיצור תחבר כמו הציור שהביאו לך האחרון... ככה זה אמור להיות אחיכשמחברים במקביל אז אותו מתח מגיע לכל הנגדים יחד וכל נגד מחובר ללד שלא...=חיבור מקביליבקיצור תהנה ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.