עבור לתוכן

Samsung 2232BW

Featured Replies

פורסם

מה אתם אומרים על המסך ? הביקורות משבחות .

החנות = www.bestbuy.com , המחיר - 300$

מה אתם אומרים ?

הקפצה - 24 שעות ..

למה אף אחד לא עונה ? זהו בעיקרון המחליף של ה226BW .. אך אחד לא מכיר ?

פורסם
  • מחבר

הקפצה ... עברו יומיים ואף אחד לא עונה ..

פורסם

לא חושב שהוא קיים בארץ, לכן מה הפלא שאף אחד לא מכיר אותו?

פורסם
  • מחבר

אתם המומחים :) אני יודע שהוא לא קיין בארץ , אבל בטוח יש ביקורות מחו"ל או משהו לא ?

הייתה כאן לא מזמן ביקורת מtom's hardware שכללה את המסך הזה , ואני לא מוצא אותה עכשיו , ניסיתי גם באתר עצמו ולא מצאתי .. עזרה ?

פורסם

יש ביקורת של Behardware כאן.

ניכר כי אומנם צימצמו את הפער בין הפאנלים השונים, אבל לא מדובר במסך הטוב ביותר בקטגורית ה-"22 TN, אם לשם אתה מכוון.

פורסם
  • מחבר

דווקא בביקורת הזאת משבחים אותו ונותנים את ההמלצה שלהם עליו .. למה זה ?

חוצמזה במחיר שאני מביא אותו - בסביבות 1100 שקל , אין לו הרבה מתחרים , או שאני טועה ?

פורסם

דווקא בביקורת הזאת משבחים אותו ונותנים את ההמלצה שלהם עליו .. למה זה ?

חוצמזה במחיר שאני מביא אותו - בסביבות 1100 שקל , אין לו הרבה מתחרים , או שאני טועה ?

ומאיפה בדיוק אתה "מביא" אותו ב-1100 שקל?

פורסם

לדעתי ה-Viewsonic שנסקר שם שווה את התוספת במחיר (ב-Newegg למשל הוא נמכר ב-340$ לפני rebate), אבל אם לא בא לך לעלות במחיר, כנראה שאתה לא תמצא יותר טוב מהסמסונג.

פורסם
  • מחבר

אכן "מביא" נשמע לא טוב :)

לעלות במחיר אני לא רוצה , המחיר של הסמסונג בארה"ב הוא 1000 שקל בדיוק , להוסיף מע"מ של 15% , 1150 ש"ח .

ברגעים אלו המסך נקנה והוא בדרך לפה עם אבא שלי :)

תודה רבה על העזרה .

פורסם
  • מחבר

עדכון , אבא הגיע וכך גם המסך , 1000 ש"ח בול ! רואים פשוט מעולה !

יש לי שאלה לגבי תוכנה שהגיע עם המסך :

הגיעו שתי תוכנות , Magic Tune and Netrual color , מה אני עושה איתם ? להתקין ? מה זה נותן ?

על איזה רזולוציה לשים ? כרגע זה על המקסימלית , 1680X1050 ..

פורסם

ה-Natural Color פותחה ע"י סמסונג במטרה "לכייל" את הצבעים של המסך להדפסה. לא הכרחית, אלא אם אתה רוצה להתנסות בהדפסות צבעוניות.

Magic tune היא תוכנה שנועדה להיות תחליף לכיוון התצוגה של המסך עם העכבר במקום להיעזר במקשים של המסך. בדוק אם יש לך כרטיס מסך מתאים. אם אין לך אל תתקין.

על איזה רזולוציה לשים ? כרגע זה על המקסימלית , 1680X1050 ..

כן, הישאר ברזולוציה זו בה הגופן הוא חד במיטבו. אם גופני הממשק של מערכת ההפעלה קטנים לך, תגדיל את ה-DPI של מערכת ההפעלה דרך מאפייני התצוגה המתקדמות של חלונות בלוח הבקרה.

פורסם
  • מחבר

כרטיס המסך שלי מופיע במפרט בצד - Gigabyte 8800GT 512 ..

אגב יש סיכוי שכואבות לי העיניים כי עוד לא התרגלתי לגודל ? כאילו עברתי למסך הזה ממסך LCD ישן של LG עם חרא של נתונים ..

פורסם

לא כדאי לך להתקין, אלא אם אתה יודע להיכנס למצב בטוח ולהסיר את התוכנה במידה שמערכת ההפעלה תקרוס. סמסונג הם עצלנים בכל הקשור להתאמת התוכנה הזו לכרטיסי מסך. אתה לא צריך אותה בהתחשב באפשרותך לשנות פרמטרי תצוגה ממקשי המסך בתחתיתו.

אם היה לך קודם לכן מסך קטן בהרבה, בדרך כלל המעבר למסכי 22" ואילך יותר קשה מהמעבר אל מסכי 19"/20". שטח צפייה בהיר גדול יותר מקשה על הסתגלות לפעמים. הפיתרון הוא לשים תמונת רקע לשולחן העבודה בצבעים כהים, ולהקטין את החלון היחיד לגודל קטן יותר. גם תוריד את הבהירות של המסך לרמה נמוכה נוחה יותר. המסך מכוון בברירת מחדל לבהירות גבוהה מאוד, שמדגישה יותר את רוויית הצבעים בהשוואה לבהירות נורמלית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים