עבור לתוכן

הטענה ראשונית של meizu m3 ועוד שאלה בנוגע לציפוי הקטן עליו ועל הטענה מהשקע

Featured Replies

פורסם

הטענה- בחוברת הדרכה לא רשום כלום בנושא, המוכר בבאג (שהיה חביב ודי מבין) טען ל6 שעות, אבל יותר זה משובך.

למישהו יש אינדיקציה כמה זה אמור להיטען בכלל? תודות

שאלה אחרת:

נראה לי שיש עליו מדבקה שקופה כזאתי (הורדתי את הגדולה) ויש מצב שיש עוד אחת אבל אני לא רואה קצה ומצד שני יש לי תחושה שיש שם עוד אחת :|

במיוחד שבחוברת הוראה כתוב לא להסיר את המדבקת מגן מסך

יש לי איתו רק מטען USB ל MINIUSB. עכשיו לחבר שלי יש מתאם USB-שקע. לא תהיה בעיה נכון (יום ראשון טיול שנתי ולא נראה לי שהאכסניה בשקל 90 נותנת גישה למחשב)

תודות :xyxthumbs:

פורסם

1.בקשר להטענה-אני לא יודע בקשר לנגן הנ"ל אבל בדרך כלל מטעינים אותו עד שהוא מלא,מרוקנים ,אח"כ מטעינים עוד פעם ומרוקנים אותו ,מטעינים עוד פעם וזהו (במטרה שהנגן יקבל את מלוא יכולת הטענת הבטריה).

2.בקשר למטען-לא צריכה להיות בעיה מסויימת רק תבדוק כמה מתח הנגן מקבל ותבדוק כמה המטען נותן כדי שלא תקבל יותר מידיי זרם.זה יהיה לא נעים לנגן.

תתחדש ! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בקשר ללהטעין..

איך זה בדיוק מתבצע פרקטית? אני מחכה שהוא נטען עד הסוף, ומטעין בפעם הבאה רק כשהסוללה מתה מתה מתה?

ז"א שה6 שעות זה לא עקרוני העיקר שהוא יגיד שהוא מלא?

על הסוללה רשום 3.7V ו700 מיליאמפר לשעה (נראה לי). לבדוק שהמטען לא נותן יותר מזה?

פורסם

הטענה-פשוט תמלא ואז תפעיל מוזיקה או משהו שים את זה באיזה מקום ותחכה שהסוללה תתרוקן .. (אתה יכול לעשות את זה פעם אחת ,לא חייב פעמיים שלוש)

ועם המטען-בדיוק.

פורסם
  • מחבר

פתחתי נושא שידון בעניין המטען, פה אני מניח שאין עוד שאלות. אשמח אם יתייחסו לבעיה האחרת שיצאה שם (העדפתי לפתוח נושא מיוחד לזה)

פורסם

אין טעם, כי אני אענה לך על זה פה ועכשיו-

המטען שלו מתאים 100%

סוללת תא אחד של 3.7 וולט של נגן כזה תיטען מכל מטען 5 וולט, בין אם הוא ישיר למיני USB, או מתאם שקע-USB.

גם המתח המקורי של ה USB של המחשב שלך הוא 5 וולט.

תעביר את הנגן 3 מחזורי טעינה/פריקה בשביל שהסוללה תגיע לקיבולת ויכולת מלאה, ותתחיל את השימוש הרגיל.

אחלה נגן, תתחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים