עבור לתוכן

PENTIUM 4 800MHZ כבר נמכר בארץ.

Featured Replies

פורסם

אממ... אתם בטוחים? אני כמעט בטוח שלא... בגלל שהדובים מוכרים גם מכבד 3.0 גיגההרץ עם FSB של 800 מגההרץ שהוא הרבה הרבה יותר זול מה 3.06 הישן שבטוח עם ההיפר טראדינג. זה אומר שכנראה אין לו היפר... כי ה3.0 עם היפר יהיה יותר טוב מה 3.06 הישן לא?

אגב, הבאס של 800 אומר שהRDRAM סוף סוף ימצא את מלוא הפוטנציאל שלו? (לפחות זה שבמהירות ה800...)

ה RDRAM עומד לחלוף מעולמינו עם עוד לא חלף. אינטל חד משמעית ירדה מיממנו והיא כמו כל שאר החברות הולכות על זיכרון ה drr שכפי שניתן לראות כל הזמן מתפתח.

• תגובות 45
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מתוך האתר של אינטל ( http://www.intel.com/products/desktop/processors/pentium4/index.htm?iid=ipp_browse+dsktopprocess_p4p& ) :

The Pentium 4 processor at 3 GHz with an advanced 800 MHz system bus also supports Hyper-Threading Technology, enabling you to multitask more efficiently when you run demanding applications at the same time.

בטח כאשר יגמר המלאי של המעבדים עם באס 533 המעבדים החדשים יתפסו את מחירם של הישנים

פורסם

מישהו יודע בכלל אם הלוחות אם הקיימים יתמכו במעבדים האלה?

פורסם

הלוחות שתומכים במעבדים האלו הם ה-ABIT BH7 וה-EPOX 4PEAD800 {משהו כזה}

וכל הלוחות שמבוססים על ה-865PE וה-875P.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שיש איזה אי הבנה...

אני חושב שדגמי ה800 MHZ כרגע אינם עובדים ב- HT, ורק יותר מאוחר יצאו בגרסאות ה- HT....

מה שכן יש להם זה ...Hyper-pipelined technology

פורסם

אין כזה דבר גרסה בלי גרסה עם, כל המעבדים שיש להם באס של 800Mhz תומכים גם ב-HT, נקודה.

פורסם

אולי שמנהל הפורום סוף סוף יתן תשובה?! ;D

פורסם

אין כזה דבר גרסה בלי גרסה עם, כל המעבדים שיש להם באס של 800Mhz תומכים גם ב-HT, נקודה.

זה נכון.

פורסם
  • מחבר

מקווה שזה נכון...

כדאי שמנהל הפורום יתן תשובה בנושא.

פורסם

רציתם תשובה - קיבלתם.

כל מעבדי הפנטיום 4 עם תמיכה ב 800MHz FSB כוללים תמיכה ב HyperThreading

פורסם
  • מחבר

רציתם תשובה - קיבלתם.

כל מעבדי הפנטיום 4 עם תמיכה ב 800MHz FSB כוללים תמיכה ב HyperThreading

פשוט נהדר...

פורסם

זה יגיע לביצויים של המעבד 3.06 שלי

לדעתי אין סיכוי אבל מה דעתכם

פורסם

זה יגיע לביצויים של המעבד 3.06 שלי

לדעתי אין סיכוי אבל מה דעתכם

NO WAY!

פורסם

תגידו - בשביל המעבד הזה אני יצטרך לוח אם מיוחד שתומך ב800mhz?

פורסם

אולי לא, אבל אתה בכל מקרה רק הפסדת מהקנייה הזאת. בזבוז שאי אפשר לתאר במילים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים