פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים שכן שלי סיפר לי שקיבל קובץ דרך המסנגר והאנטי וירוס זינק מיד לעמדת התקפה, הוא אישר מחיקת הקובץ.מאז יש לו בעיות עם מערכת ההפעלה.בעיות בצפיה בסרטיםמחשב עובד לאטועוד כל מיני תופעות מציקותהאם מקרה זה ידוע?אם כן, מהו אותו הקובץ המזיק?האם יש פתרון מלבד פירמוט והתקנה חדשה של מערכת ההפעלה?
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים לא משהו שיתן לו 100% בטחון.גם אחרי הניקיון יש סיכוי סביר שעדיין יש טרוייאנים במערכת שלו.מועבר לפורום תוכנה
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים ממה שאני יודע התולעת של המסנג'ר לא אמורה לגרום להפרעות וכשלים בשאר תפקוד המחשב, אולי מדובר על וירוס "רגיל"בכל אופן בנוגע לתולעת של המסנג'ר:http://community.msn.co.il/comm_display_topic_threads.asp?CommID=15291&ForumID=33836&TopicID=677027&PagePosition=1בנוגע לוירוסים אחרים כמובן שסריקת המחשב עם אנטיוירוס עדכני ומעודכן, סריקה עם אנטיוירוס BOOTABLE וכו', יתנו את המקסימום הגנה שהוא יכול לקבל בלי פירמוט.
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים מחבר יש אפשרות בקספרסקי 6 ליצור דיסק איתחול, לא הבנתי מה צריך לעשות כדי ליצור את הדיסק שלהם.עדכון:מצאתי, יצרתי סרקתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.