עבור לתוכן

איזה דגם של MP4 לקחת את ה E250 או את הE260?.... של SANSA SANDISK

Featured Replies

פורסם

מה השוני בינהם ? ומה עדיף ? :xyxthumbs: ויש חסרונות משמעותיים במכישירים ואיך הם?

פורסם

ההבדל היחיד זה הנפח

לי יש E260 אבל היום לא הייתי קונה את זה , זה גם כבר ישן וגם לא שווה כבר . קח MEIZU M6 באותו מחיר הרבה יותר טוב.

פורסם

רק הנפח

לי יש את שני הדגמים

מאוד ממליץ עליהם, אתה מתקין רוקבוקס ויש לך נגן פצצה

כמובן אתה יכול לקנות גם את הסנסה קליפ החדש אם כ"כ חשוב לך להיות "מעודכן טכנולוגית"

פורסם
  • מחבר

מה זה רוקבוקס?

פורסם

מה זה רוקבוקס?

היא מערכת הפעלה אלטרנטיבית לנגנים (המערכת הפעלה המקורית לא נמקחת ואפשר להפעיל אותה כמובן!)

בגדול יש לה כמה שימושים טובים במיוחד"משחקים, ממשחק מאוד נוחת תמיכה בפורמטים שלהמערכת המקורית לא קוראת, סקינים וגם הקראת הכתוב.

בגלל שרוקבוקס מבוססת קוד פתוח יש לה תמיכה בהרבה פורמטים פתוחים מה שיכול לעזור אם אתה מאוד אוהב פורמט מסויים שהנגן שלך לא מנגן.

פורסם

תמיר אביגן,אני מכיר אותך עוד מלפני הרבה זמן,אני משער שאתה לא זוכר אותי.(אנחנו בנינו בעבר מספר פורומים ואתה..דפקת לי אותם אבל לא משנה כרגע)

אבל , תרשה לי לגחח, סנסה קליפ ? WTF ?! זה נגן לילדות בנות 5,אם כבר אז את הנגן החדש VIEW של SANDISK, הוא בעצם אמור להחליף את הסידרה שאתם מדברים עליה.

יש אותה בכל מיני נפחים, 4 , 8, 16 ולא לפני הרבה זמן בתצוגה כלשהי בחול (לא זוכר את שמה,בין היתר הדגימו בה את הסקייפ לPSP) הכריזו על דגם ה-32 GB

שזה ממש ... מנופח בשביל הגודל שלו וכך גם המחיר .

כמו שהציעו לך אני הייתי הולך על ה-Meizu M6 בלי שום היסוס.

תתחדש.

פורסם

סנסה קליפ אולי לילדות בנות 5 או לספורטאים בני 15+ (סתם זרקתי גיל...)

הוא פשוט מצוין לספורט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים