עבור לתוכן

מחשב בסיסי 980 ש"ח האם כדאי??

Featured Replies

פורסם

AM2 3600 X2 DUAL CORE 64BIT

GIGABYTE GAM61SME-S2

chipset GEFORCE 6100+NFORCE 410

כרטיס קול 7.1 ( 8 ערוצים)

כרטיס רשת 10/100

160GB SATA2 7200 RPM 8MB

wd,seagate,hitachi

1024MB DDR II667

צורב LG\SAMSUNG X20 SATA DVD

GeForce Nvidia 6100 128MB משולב.

המחשב כולל גם:

מקלדת + עכבר גלילה+רמקולים

מציעים לי אותו ב- 980 ש"ח, האם זה כדאי ?? אני חייב תשובה די מהר כי אמרו לי שזו עסקה ממש טובה....

תודה ! :smile1:

פורסם

לדעתי מעולה.

פורסם

המחשב חדש?

פורסם

טוב/כדאי למה?

עדכן תקציב בכותרת + העדפות/שימושים בפוסט הראשון לפי חוקי הפורום - לפני שינעל!

דוגמאות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

פורסם
  • מחבר

העתקתי את הנ"ל כדי למנוע אי נעימות לבקשת tmpusr:

פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות:

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?

2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?

9. האם חשוב שקט? עד כמה?

10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה.

והתשובות הן:

1) 1000 - 1300

2) משחקים מדי פעם

3) לא

4) מקלדת עכבר ורמקולים

5) כן. Gigabyte

6) התאמת צבעים רצויה אך לא ממש חובה ושקט די חשוב אבל גם לא צריך שקט לגמרי.

7) לא

8 ) לא ממש... חוץ מש- C&C 3 יעבוד טוב עם ההרחבה שעומדת לצאת..

9) כבר נשאל ונענה בסעיף 6

10) לא

11) פורט בסעיף 8.

ותודה מראש לעוזרים !!! :smile1:

פורסם

עדכן את הכותרת כפי שכבר ביקשו.

והכרטיס מסך בהצעה שלך הוא מובנה.

אתה יכול לעלות קצת בתקיב ולקנות ב200 שקל כרטיס מסך יספיק לך.

פורסם
  • מחבר

עדכן את הכותרת כפי שכבר ביקשו.

והכרטיס מסך בהצעה שלך הוא מובנה.

אתה יכול לעלות קצת בתקיב ולקנות ב200 שקל כרטיס מסך יספיק לך.

1) עדכנתי כבר...

2) לאיזה כרטיס ומכמה לכמה לעלות ? כי רשמתי טווח..

פורסם

זו הצעה מ-Ivory ? וזו הסיבה שהסתרתה את זהות המציע ?

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3

כדי להגיע להחלטה מושכלת - ממליץ לערוך חיפוש קצר כאן בפורום על נסיונם של אחרים עם Ivory... ייתכן כי תופתע.

וכמו כן, ממליץ לעיין בזה בעניין ספק-הכוח ה-"ג'נרי" הכלול במערכות אלו : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=179687.msg1546544#msg1546544

פורסם
  • מחבר

המחיר הוא מחיר באייבורי זה לא סוד אבל זה בהחלט שווה בדיקה ::)

אז עדיין זה נחשב טוב ?

פורסם

אני לא מבינה איך זה לא מעורר את חשדם של אנשים למראה הדילים ה"משתלמים" האלה?

אם מישהו היה מציע להם רכב חדש דנדש ב10,000 ש"ח הדבר הראשון שבן אדם נורמלי היה שואל את עצמו זה איפה הקאטצ', למה עם מחשבים זה לא מיושם?

ולפותח הת'רד - יש דברים נוספים שאתה צריך לזכור לקחת בחשבון. גם אם המפרט משתלם כלכלית, תזכור שמתישהו תזדקק גם לשירות. ואז מה?

פורסם

מדוע גורם ה-"זול מדי" לא מעורר את חשדם של הרוכשים ? איך שר שלום חנוך... "הציבור מטומטם, ולכן הציבור ישלם"...

לרוב האנשים פשוט אין מושג קלוש עד כמה גרועה יכולה להיות רכישה של מחשב זול, ולכן לעיתים הם מוצאים את עצמם יורקים הרבה דם, במשך שנים, בתמורה לאותו חיסכון של כ-250ש"ח... סובלים מחומרה כושלת ו/או משירות-לקוחות קלוקל (כולל טרטורים, על כל המשתמע מכך, בין נותני-שירות שונים).

פורסם
  • מחבר

אני לא מבינה איך זה לא מעורר את חשדם של אנשים למראה הדילים ה"משתלמים" האלה?

אם מישהו היה מציע להם רכב חדש דנדש ב10,000 ש"ח הדבר הראשון שבן אדם נורמלי היה שואל את עצמו זה איפה הקאטצ', למה עם מחשבים זה לא מיושם?

ולפותח הת'רד - יש דברים נוספים שאתה צריך לזכור לקחת בחשבון. גם אם המפרט משתלם כלכלית, תזכור שמתישהו תזדקק גם לשירות. ואז מה?

השירות לא ממש מעניין אותי כי אמנם אני לא ממש מבין במפרטים לעומק אבל בהתקנות וטיפול בתקלות קשות יש לי נסיון די טוב.

אם כ. מסך למשל מתקלקל אזי אני אלך איתו פרטנית לחנות \ יצרן ואטפל בעניין ואני לא צריך את אייבורי שיקחו את כל המחשב.

בנוגע למחשב הספציפי אין בו ממש הרבה לבעיות כי הלוח הוא של GIGA... הקשיח של seagate וזהו בגדול... אז שוב

השאלה אם באמת זה שווה ואם לא מה החלופה הטובה יותר (עם פירוט מחיר...). :nixweiss:

פורסם

נא עיין בהודעותיי הקודמות - תוכל למצוא בהן לפחות כ-2-3 מפרטים מוזלים עדכניים.

פורסם

אני אתן לך דוגמא מניסיוני האישי.

לפני כמה וכמה שנים הייתי סטודנטית עניה מרודה ולמרות שהבנתי לא מעט במחשבים, לא ידעתי מה קורה בשטח. נתקלתי בהצעה מפתה למחשב מחברה שלא נזכיר את שמה (לא אייבורי) בסכום זעום. אמרתי לעצמי, למה לא? לתקן תקלות חומרה אני יודעת, יהיה בסדר...

רכשתי את המחשב.

אחרי 3 ימים נשרף הספק. פתחתי את המחשב ואני רואה ספק מרוט ומאובק..אני צנצנת אם זה ספק חדש.

התקשרתי לחברה, נתקלתי בתגובות אדישות (כמעט פיהקו לי בפרצוף מרוב שלא היה אכפת להם). נאלצתי להסחב עם המחשב לשם, בהתחלה אמרו לי תחזרי עוד 3 ימים (עוד לא בדקו אפילו במה מדובר). רק אחרי שהשתוללתי שם שמחשב חדש לא אמור להשרף אחרי 3 ימים ואין מצב שאני מגיעה לשם שוב איכשהו הואילו בטובם לבדוק, ראו שזה הספק ואמרו בסדר. לקחו את המחשב לאחורי החנות, כשהוא חזר אלי אמרו לי ששמו לי ספק חדש.

אחרי שבוע נשרף הספק הזה גם כן.

הפעם הזמנתי טכנאי פרטי, הוא פתח את המחשב ואמר לי שזה ספק בן למעלה משנה, ואין מצב שהוא חדש. רכשתי בעצמי ספק חדש ובזה נגמר הסיפור.

זה נשמע כאילו כלום, אבל זה לא כלום. זה עצבים, כסף וזמן שהוצאתי. לך תדע איזה חלקים משומשים/ישנים נוספים היו שם שבמזל גדול לא הלכו לי.

אבל למדתי לקח חשוב מהחוויה הזו - טעמו המתוק של המחיר הנמוך נעלם מהר כשאתה נתקל בשירות ירוד.

לא ייתכן שאדם ימכור לך מוצר במחיר הפסד, מישהו משלם את ההפרש של מחיר החלקים, ואני די בטוחה שזה הלקוח.

פורסם
  • מחבר

אני אתן לך דוגמא מניסיוני האישי.

לפני כמה וכמה שנים הייתי סטודנטית עניה מרודה ולמרות שהבנתי לא מעט במחשבים, לא ידעתי מה קורה בשטח. נתקלתי בהצעה מפתה למחשב מחברה שלא נזכיר את שמה (לא אייבורי) בסכום זעום. אמרתי לעצמי, למה לא? לתקן תקלות חומרה אני יודעת, יהיה בסדר...

רכשתי את המחשב.

אחרי 3 ימים נשרף הספק. פתחתי את המחשב ואני רואה ספק מרוט ומאובק..אני צנצנת אם זה ספק חדש.

התקשרתי לחברה, נתקלתי בתגובות אדישות (כמעט פיהקו לי בפרצוף מרוב שלא היה אכפת להם). נאלצתי להסחב עם המחשב לשם, בהתחלה אמרו לי תחזרי עוד 3 ימים (עוד לא בדקו אפילו במה מדובר). רק אחרי שהשתוללתי שם שמחשב חדש לא אמור להשרף אחרי 3 ימים ואין מצב שאני מגיעה לשם שוב איכשהו הואילו בטובם לבדוק, ראו שזה הספק ואמרו בסדר. לקחו את המחשב לאחורי החנות, כשהוא חזר אלי אמרו לי ששמו לי ספק חדש.

אחרי שבוע נשרף הספק הזה גם כן.

הפעם הזמנתי טכנאי פרטי, הוא פתח את המחשב ואמר לי שזה ספק בן למעלה משנה, ואין מצב שהוא חדש. רכשתי בעצמי ספק חדש ובזה נגמר הסיפור.

זה נשמע כאילו כלום, אבל זה לא כלום. זה עצבים, כסף וזמן שהוצאתי. לך תדע איזה חלקים משומשים/ישנים נוספים היו שם שבמזל גדול לא הלכו לי.

אבל למדתי לקח חשוב מהחוויה הזו - טעמו המתוק של המחיר הנמוך נעלם מהר כשאתה נתקל בשירות ירוד.

לא ייתכן שאדם ימכור לך מוצר במחיר הפסד, מישהו משלם את ההפרש של מחיר החלקים, ואני די בטוחה שזה הלקוח.

קניתי פעם עבור מישהו מחשב מאייבורי ודוקא היחס היה מעולה בקניה ולאחר מכן כשהגעתי לאסוף את המחשב ביקשתי פתיחה והדלקה של המחשב מול העניים שלי כדי לראות שלא מרמים אותי. פתיחה הכוונה ממש של הדלת, וגם מסך קניתי באותה עסקה ואם היה פיקסל אחד שרוף אפילו הייתי משאיר לא רק אותו אלא את כל המחשב שם ודורש את ההחזר מחב' האשראי שלי... >:(

ואם הייתי רואה ספק עם מאוורר מלוכלך (דבר המצביע על ספק מאובק ומשומש כפי שגילית אצלך...) הייתי גם שוקל תביעה על הונאה ופנייה לעיתונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים