עבור לתוכן

ח"כ בניזרי: הסיבה לרעש האדמה - משכבי זכר

Featured Replies

פורסם

על תיאוריית הפיל הורוד שמעתי' date=' אבל זו פעם ראשונה שאני שומעת על הגרביל הקסום המענג.

[/quote']

ועל מפלצת הספגטי המעופפת, שמעת? זו אחת הדתות שצוברות יותר ויותר פופולריות בזמן האחרון.

אישית, אני מרגיש כי האטרייה נגעה גם בי.

• תגובות 88
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בטח. מפלצת הספגטי המעופפת זה אולד סקול. חיפשתי להשתדרג.

פורסם

אני הרב, רואים שהגרביל בירך אותך בShort Attention span הו האדמו"ג.

מינמייזר, אדמו"ג מפלגת הגרבילים אמר אתמול בכינוס המפלגה על גבי הרשת את הדברים הבאים:

"אנשים מחפשים פתרונות גשמיים לרעידות האדמה, חיזוק בניינים וכד'.

אני חושב שצריך לחפש את הפיתרון ברמה הרוחנית, זה ברור שרעידות אדמה נגרמות על ידי המכס, דבר שהממשלה הנוכחית תומכת בו.

אם פשוט נבטל את המכס, הגרביל הגדול לא יכעס שהוא צריך לעבור 7 מדורי גיהנום בשביל להביא לארץ מגבר גיטרה, והארץ תשקוט.

אני חושב שזה פיתרון שצריך לחשוב עליו לפני ששופכים מיליוני שקלים על חיזוק בניינים".

דברי האדמו"ג עוררו כעס רב בקרב אנשי קהילת המכס, כאשר ראש המכס מסר את הדברים הבאים:

"דבריו של האדמו"ג מזכירים ימים חשוכים בהם המדינה לא קיבלה אגורה מכסף שלא שייך לה.

מחמיא שהוא מייחס לנו כוחות מאגיים."

פורסם

ישתבח ויתקדש הגרביל שליט"א, ויראה כי טוב ויתחפר בשבבי הנסורת ותשקט הארץ.

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol:

אתם גזורים אחד אחד.

פורסם

ביום א', ה-24/2/08 יישא הגרביל דרשה המונית בכיכר רבין אל מול קהל של מאות מיליוני מאמינים משולהבים. הסעות מאורגנות ייצאו מ"גן החיות של נחום" (קניון חיפה, קומה 3, ליד הארומה) החל מהשעה 16:00 ועד יום ג', ה-26/2/08 בשעה 13:00. נא לא לאחר.

(כמנהגו בימי א' הגרביל יהיה לבוש חצאית סקוטית ויהפנט את ההמון בכישורי הנגינה הפנומנליים שלו בחמת חלילים)

בתום הדרשה ייערך לינץ' באנשי המכס בהשתתפות גדולי האומה (ביניהם האוגר והסממית).

פורסם

אנשי הגרביל החלו להפיץ תעמולת שנאה נגד אנשי המכס, בדומה לאירוע המזעזע בו נרצח ראש המכס בעצרת "כן לביזבוז כספי האנשים, לא לביטול המכס" בכיכר רבין.

meheznazirk9.jpg

פורסם

The magic Gerbil will kick your god's ass!

107698Gerbil_Stomper.JPG

פורסם

הצלם שצילם את התמונה הזאת הוכה למוות באמצעות וישרים של סקודה ישנה, הוא תפס את הגרביל מהצד הלא מחמיא שלו.

פורסם

ביום א', ה-24/2/08 יישא הגרביל דרשה המונית בכיכר רבין אל מול קהל של מאות מיליוני מאמינים משולהבים. הסעות מאורגנות ייצאו מ"גן החיות של נחום" (קניון חיפה, קומה 3, ליד הארומה) החל מהשעה 16:00 ועד יום ג', ה-26/2/08 בשעה 13:00. נא לא לאחר.

(כמנהגו בימי א' הגרביל יהיה לבוש חצאית סקוטית ויהפנט את ההמון בכישורי הנגינה הפנומנליים שלו בחמת חלילים)

בתום הדרשה ייערך לינץ' באנשי המכס בהשתתפות גדולי האומה (ביניהם האוגר והסממית).

חנות החיות בקומה 1. אתה לא יכול לטעות בפרטים אלוהיים שכאלה.

פורסם

נגד רשות המיסים והמכס?

הולי שיט, זו בדיוק הדת שחיפשתי.

I'm in!

פורסם

הצלם שצילם את התמונה הזאת הוכה למוות באמצעות וישרים של סקודה ישנה, הוא תפס את הגרביל מהצד הלא מחמיא שלו.

:lol:

אין פלא שאתה האדמו"ג. תגיד, אתה מדבר עם הגרביל ישירות? אפשר לקבל ברכה להצלחה בפרנסה?

פורסם

הגרביל מדבר רק עם אלו אשר חולקים את הנסורת שלהם עם אחיהם.

פורסם

אין לי נסורת :(

אני מקסימום יכולה לגרד קצת סיבית משולחן הקפה בסלון. רוצה סיבית?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים