עבור לתוכן

ח"כ בניזרי: הסיבה לרעש האדמה - משכבי זכר

Featured Replies

פורסם

שוב, סמנטיקה.

אין לי כוונה לפתוח בפולמוס חסר טעם בעניין המצעד, אך אני בטוח שהתשובה ברורה לך ולכולם.

• תגובות 88
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גיליתי את הסיבה לקיומן של לסביות בעולם!

קיומם של גברים כמו בניזרי...

פורסם

הבעיה האמיתי היא בעיקר בתקשורת. אף מהדורת חדשות לא פספסה את המאורע המכונן הזה. פשוט לחיות בביצה. זה הם למעשה שיצרו את האייטם הזה יותר ממה שבניזרי התכוון.

ולגבי דברי בניזרי, זה מאוד מודרני לפסול כל מה שהדתיים אומרים, כי זה מאוד נאור לא להאמין במה שלובשי השחורים מאמינים. ומה אם מה שהוא אמר נכון ?

פורסם

נכון, לא חסרים קיצוניים. תאמין לי שאת כולם הייתי לוקחת, זורקת על איזה אי בודד ונותנת להם לחסל אחד את השני שם.

אבל בשורה התחתונה לש"ס והמפלגות החרדיות יש אחיזה רצינית בממשלה כבר הרבה מאוד זמן, והם פשוט מושכים את המדינה אחורה לימי הביניים. הם מטרפדים חוקים מתקדמים (ברית הזוגיות, תקציבים למען בע"ח וכד') ומצד שני מנסים להעביר צנזורה על האינטרנט ואני בטוחה שזה לא יסתיים שם.

הם לא בוחלים בהסתה לרצח, לפגיעה, לאפליה, לדיכוי...והכל בשם ההזיה המשותפת לכולם שהם קוראים לה אלוהים.

תסלחי לי, תדברי כמה שאת רוצה על ש''ס וחבריהם אבל שלא תעזי לקרוא לאלוהים הזיה כי אני מאמין בו ומאמין בקיומו ושאת אומרת את זה את מביאה לי עצבים ובצדק, אם היית מאמינה בדבר כל שהוא אני אישית לא הייתי מתגרה בך, ואני מצפה ממך לאותה התנהגות בוגרת.

אגב

לפני שאת אומרת שהמילה אלוהים היא סוג של הזיה תפתחי מילון ותקראי הגדרה נכונה למילה אלוהים.

פורסם

ולגבי דברי בניזרי, זה מאוד מודרני לפסול כל מה שהדתיים אומרים, כי זה מאוד נאור לא להאמין במה שלובשי השחורים מאמינים. ומה אם מה שהוא אמר נכון ?

אתה רציני?

פורסם

אתה רציני?

ואתה? אתה יכול להוכיח שהוא טועה?

פורסם

טכנית אי אפשר.

זה שישנם "אטיאיסטים" "נאורים" כאלה ואחרים הקובעים עובדות המתאימות להם בשיא היהירות וגאוותנות כגון: "אלוהים לא קיים" לא הופך אותם לצודקים.

לכל אדם דעתו שלו, אי אפשר לקבוע כלום.

פורסם

ואתה? אתה יכול להוכיח שהוא טועה?

לא, הוא לא יכול להוכיח שבניזרי טועה, אבל זה נכון באותה מידה שאתה לא יכול להוכיח שברגע זה ממש לא עומד מאחוריך גרביל קסום בגובה שני מטר עם כובע צילינדר שחור, לבוש במחוך וחוטיני ורוד ומענג את עצמו תוך כדי כך שהוא קורא את ההודעה הזאת מעבר לכתף שלך. מכיוון שזהו גרביל קסום, הוא ייעלם ברגע שתסתובב ואי אפשר לראות אותו באמצעות שום אמצעי אופטי חיצוני.

אתה יכול להוכיח שהגרביל הזה לא באמת שם? לא. גם אי אפשר להוכיח שרעידות האדמה הן לא בגלל ההומואים. אבל הסבירות שכל אחת מהטענות האלו נכונה היא זהה.

פורסם

אז תסביר לי את הקשר שבין משכב זכר לרעידת אדמה...

או שההסבר הוא ש"אלוהים רואה וזה מעצבן אותו", ואז, אני חושב שיש עוד כמה דברים שמעצבנים אותו אבל הוא לא עושה כלום בקשר אליהם, או עושה דברים שונים... הוא לא עיקבי, הא?

אצטק - שום קשר ל"נאורות" אלא קשר לשכל ישר, שני גברים שעושים סקס גורמים לרעידת אדמה בדיוק כמו שגבר ואישה שעושים סקס גורמים לרעידת אדמה(הם לא).

פורסם

אזטק היקר, אנא הרגע. התנצלתי אם מישהו נפגע מהניסוח שלי. עם זאת, לא אתנצל על היותי אתאיסטית כי זו אמונתי וזה לא קשור לנאורות. אני פשוט לא מאמינה שאלוהים קיים, אני מאמינה שהוא המצאה של בני האדם.

ובכל מקרה, השימוש הציני והמזעזע שעושים ב"אלוהים" כדי לפגוע באוכלוסיות שונות (במקרה זה, הומואים) מרתיח את דמי, מה לעשות.

לא, הוא לא יכול להוכיח שבניזרי טועה, אבל זה נכון באותה מידה שאתה לא יכול להוכיח שברגע זה ממש עומד מאחוריך גרביל קסום בגובה שני מטר עם כובע צילינדר שחור, לבוש במחוך וחוטיני ורוד ומענג את עצמו תוך כדי כך שהוא קורא את ההודעה הזאת מעבר לכתף שלך. מכיוון שזהו גרביל קסום, הוא ייעלם ברגע שתסתובב ואי אפשר לראות אותו באמצעות שום אמצעי אופטי חיצוני.

אתה יכול להוכיח שהגרביל הזה לא באמת שם? לא. גם אי אפשר להוכיח שרעידות האדמה הן לא בגלל ההומואים. אבל הסבירות שכל אחת מהטענות האלו נכונה היא זהה.

:lol: אפשר לצטט אותך? על תיאוריית הפיל הורוד שמעתי, אבל זו פעם ראשונה שאני שומעת על הגרביל הקסום המענג.

פורסם

מענג, ומעונג.

עריכה: הוא אף ניחן בכישורי נגינה יוצאי דופן בחמת חלילים ולובש חצאית סקוטית בימי א'.

פורסם

הגרביל לא מענג, הוא מעונג!

רואים שאת לא מאמינה אמיתית בגרביל :smile1:

פורסם

סלח לי, כבוד הרב.

אני מגוייסת טריה, עוד לא מתמצאת בתנ"ך הגרבילי המלא. אבל אני מתחזקת.

פורסם

אני לא כבוד הרב, אני האדמו"ג!

פורסם

הבעיה האמיתי היא בעיקר בתקשורת. אף מהדורת חדשות לא פספסה את המאורע המכונן הזה. פשוט לחיות בביצה. זה הם למעשה שיצרו את האייטם הזה יותר ממה שבניזרי התכוון.

מה אם מה שהוא אמר הוא נכון???

זה מזכיר לי את המקרה של קולומבוס שהגיע לברזיל והיה צריך סיוע מהילידים אשר היו מאוד עויינים וסירבו לסייע לו. מכיוון שהוא ידע שאמור להיות בקרוב ליקוי ירח, הוא איים עליהם שאם לא יסייעו לו הוא ייקח להם את הירח. כשהירח התחיל להעלם הם נבהלו והבטיחו לסייע לו כמה שאפשר רק שיחזיר אותו. כמובן שהירח חזר מעצמו כעבור כמה דקות.

היה ליקוי ירח השבוע. האם אנחנו רוצים להתחיל לחפש את החטאים שגרמו לו?

אגב, רב אחד בתגובה לדברי בניזרי אמר שבגמרה אמנם עולה האפשרות שרעידות אדמה נגרמות על ידי משכב זכר, אבל זה רק בדעת מיעוט שם. והדיעה המרכזית המקובלת היא שזה נגרם עכב ריב ומדון בעם ישראל. ובכל מקרה, אין על האדם לנסות לנחש את הגורמים למעשי האל.

אז אולי דווקא דברי בניזרי מקדמים רעידות אדמה? כי הם בטח לא מקדמים שלום בעם ישראל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים