עבור לתוכן

ח"כ בניזרי: הסיבה לרעש האדמה - משכבי זכר

Featured Replies

פורסם

מפחיד לחשוב שאנשי המערות האלה מחזיקים את הממשלה בביצים.

אותי זה לא מצחיק, זה רק גורם לי ממש לרצות לצאת מהמדינה הזו.

והדעות של אורי אבנרי ושות' טובות יותר?

לא חסר קיצוניים לכאן או לכאן, לצערנו דווקא לאלה נותנים את הבמה ברוב המקרים. הכל למען הסקופ.

• תגובות 88
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

והדעות של אורי אבנרי ושות' טובות יותר?

לא חסר קיצוניים לכאן או לכאן, לצערנו דווקא לאלה נותנים את הבמה ברוב המקרים. הכל למען הסקופ.

נכון, לא חסרים קיצוניים. תאמין לי שאת כולם הייתי לוקחת, זורקת על איזה אי בודד ונותנת להם לחסל אחד את השני שם.

אבל בשורה התחתונה לש"ס והמפלגות החרדיות יש אחיזה רצינית בממשלה כבר הרבה מאוד זמן, והם פשוט מושכים את המדינה אחורה לימי הביניים. הם מטרפדים חוקים מתקדמים (ברית הזוגיות, תקציבים למען בע"ח וכד') ומצד שני מנסים להעביר צנזורה על האינטרנט ואני בטוחה שזה לא יסתיים שם.

הם לא בוחלים בהסתה לרצח, לפגיעה, לאפליה, לדיכוי...והכל בשם ההזיה המשותפת לכולם שהם קוראים לה אלוהים.

פורסם
  • מחבר

אל תשכחי את כל התקציבים למשרדי דתות\רבנים ראשים\רבנות\ישיבות\וכו

הממשלות הפחדניות שלנו בעצם הם חממה מצוינת לגידול אוכלוסיה חסרת השכלה וגזענית

לקדימה\עבודה\ליכוד יש הרבה יותר משותף

בניהן

מאשר משותף לשס

אבל במקום להקים מפלגה חילונית שגם ככה לא יהיה אף הסכם נורמלי

אם הפלסטינים בשנים הקרובות

הטמבלים בכנסת מתחברים למפלגות מפוקפקות כאלו

שבמדינה נורמלית הן לא היו מפלגות חוקיות בכלל

פורסם

נכון, לא חסרים קיצוניים. תאמין לי שאת כולם הייתי לוקחת, זורקת על איזה אי בודד ונותנת להם לחסל אחד את השני שם.

אבל בשורה התחתונה לש"ס והמפלגות החרדיות יש אחיזה רצינית בממשלה כבר הרבה מאוד זמן, והם פשוט מושכים את המדינה אחורה לימי הביניים. הם מטרפדים חוקים מתקדמים (ברית הזוגיות, תקציבים למען בע"ח וכד') ומצד שני מנסים להעביר צנזורה על האינטרנט ואני בטוחה שזה לא יסתיים שם.

הם לא בוחלים בהסתה לרצח, לפגיעה, לאפליה, לדיכוי...והכל בשם ההזיה המשותפת לכולם שהם קוראים לה אלוהים.

אני גם לא מת על ש"ס, אבל הסתה לרצח? לפגיעה? ובכלל - הזיה משותפת ....(אני אפילו לא אסיים את המשפט)?. עדיין רוב מדינת ישראל מורכבת מאנשים מאמינים. זכותך לא להאמין - אבל יש דרך מכובדת יותר להתנסח.

ולגבי ש"ס - למרות שהם עושים דברים רבים לא לעניין, הם בסופו של דבר מקיימים את האג'נדה הפוליטית שלהם אל מול המגזר שתומך בהם. האם את יכולה לומר זאת על מפלגה אחרת בממשלה?

אגב, ישנם גם דברים טובים שהם מקדמים, למשל פיתוח תשתיות טכנולוגיות שיתופיות עם ארה"ב(בזמנו נערכה פגישה בעניין עם מושל קליפורניה, ארנולד שוורצנגר), וכן הלאה.

פורסם

בהחלט הסתה לרצח ולפגיעה. הפשקווילים שהופצו בתמיכתם של גדולי הרבנים שעודדו רצח של הומואים במצעד הגאווה זה לא הסתה?

משמרות הצניעות פועלות על דעת עצמן?

ולא חסרות דוגמאות נוספות של פולסא דנורא ושאר ירקות. אז כן, הם לא בוחלים בכלום.

זה שהם מקיימים את האג'נדה הפוליטית שלהם זה יופי טופי, גם חברנו אחמדניג'אד (להבדיל, כמובן) מקיים אג'נדות פוליטיות. השאלה מה אתה רוצה עבור מדינת ישראל? מדינת הלכה, שבה רודפים את השונה, כופים עליך אמונות שאין לך רצון בהן (ובתור אתאיסטית, שזו אמונה לכל דבר, אני נפגעת הרבה יותר).

צר לי אם מישהו נפגע מהניסוח שלי, אבל כשחברים שלי מפחדים על חייהם כשהם הולכים בעיר הבירה של המדינה שלהם, כשחוסמים לנו כבישים, כשמורידים פרסומות ברחוב דיזנגוף בתל אביב, כשלוקחים ממני זכויות בסיסיות של אזרח כמו לבחור איך להתחתן או מה לאכול וכו' קצת קשה לי להיות חביבה.

פורסם

פשוט תפסיקו להצביע במפלגות שנותנות לש"ס את הבמה.

פורסם

They rock his world

:lol:

פורסם

הבעיה שמבחינה דמוגרפית כח ההצבעה שלהם עולה ונולד עוד דור ועוד דור של טפשים.

הבעיה היא שאף אחד לא יכול להגיד איפה באמת נמצע הגבול בין הדת למדינה בישראל ומהו "סטאטוס קוו". :-\

פורסם

דוגרי השאלה האמיתית (במצב של היום, ובאיך הדברים נראים באופק) היא:

האם לנסות לשנות ולהלחם (רבים נכשלו)?

או לברוח מפה לכל הרוחות כמו שהמוווון עושים בשנים האחרונות?

או לחיות פה בבעסה..?

פורסם

אני בעד גישה של להילחם כדי לקבל שינוי לטובה אבל לא ממש מובן מהו המצב הרצוי...

כי תמיד יש שני צדדים ואתה לא יכול להתעלם מהצד השני. :s07:

פורסם

בהחלט הסתה לרצח ולפגיעה. הפשקווילים שהופצו בתמיכתם של גדולי הרבנים שעודדו רצח של הומואים במצעד הגאווה זה לא הסתה?

משמרות הצניעות פועלות על דעת עצמן?

ולא חסרות דוגמאות נוספות של פולסא דנורא ושאר ירקות. אז כן, הם לא בוחלים בכלום.

זה שהם מקיימים את האג'נדה הפוליטית שלהם זה יופי טופי, גם חברנו אחמדניג'אד (להבדיל, כמובן) מקיים אג'נדות פוליטיות. השאלה מה אתה רוצה עבור מדינת ישראל? מדינת הלכה, שבה רודפים את השונה, כופים עליך אמונות שאין לך רצון בהן (ובתור אתאיסטית, שזו אמונה לכל דבר, אני נפגעת הרבה יותר).

צר לי אם מישהו נפגע מהניסוח שלי, אבל כשחברים שלי מפחדים על חייהם כשהם הולכים בעיר הבירה של המדינה שלהם, כשחוסמים לנו כבישים, כשמורידים פרסומות ברחוב דיזנגוף בתל אביב, כשלוקחים ממני זכויות בסיסיות של אזרח כמו לבחור איך להתחתן או מה לאכול וכו' קצת קשה לי להיות חביבה.

יש גם אנשים קיצוניים יותר מש"ס. ההכללה שאת עושה ממש לא במקום. ש"ס כארגון מעולם לא עודדה את זה(פגיעה באדם - כמובן שהיא התנגדה למצעד וגם אני כחילוני התנגדתי לו). יחידים מתוך הקהילה עודדו זאת, וגם מדובר על אנשים קיצוניים יותר כדוגמת נטורי קרטא או מקורבים אליהם.

ואתאיסטית זו לא אמונה, זה חוסר אמונה. ו'הפחד' לכאורה שאת מדברת עליו לא נותן לך לגיטימציה לפגוע בציבור שלם(שלא קשור לא לש"ס ולא לקיצוניים יותר) באמצעות ניסוח בוטה ומזלזל.

והחברים שלך חוששים לחייהם כשהם עושים פרובוקציות כגון מצעד בירושלים, דבר שפגע בהרבה אנשים - גם אלו שאינם מקורבים לדת. אולי גם שהחברים שלך ילכו לטיול במיטב מחלצותיהם בסנטרל פארק באמצע הלילה, נראה כמה בטוחים הם יהיו שם. זה כמובן פחות גרוע, כי הם לא במישרין יפגעו במישהו כמו במצעד פוליטי(כן פוליטי) מאורגן.

מי שעושה 'דווקא' שלא יתפלא שמחזירים לו(ואני חס וחלילה לא מעודד פגיעה בנפש, רק מבהיר נקודה).

פורסם

אני חושב שהוא אמר "משכבי זכור". :-X

דרך אגב, לימי הביניים לא קראו "The Dark Age" בגלל שהיה אז חושך.

פורסם

ואתאיסטית זו לא אמונה, זה חוסר אמונה.

אתאיזם הוא גם סוג של אמונה - אמונה באי קיומו של האל.

אמונה היא לא דבר רע - השאלה היא כמה האמונה הזו משפיעה על אורח חייהם של המאמינים, וכמה היא תורמת ו/או מפריעה.

והחברים שלך חוששים לחייהם כשהם עושים פרובוקציות כגון מצעד בירושלים, דבר שפגע בהרבה אנשים - גם אלו שאינם מקורבים לדת. אולי גם שהחברים שלך ילכו לטיול במיטב מחלצותיהם בסנטרל פארק באמצע הלילה, נראה כמה בטוחים הם יהיו שם.

כמה פעמים צריך לומר? המצעד בירושלים הוא צנוע. המצעד בירושלים הוא חבורת אנשים שצועדים (בלבוש נורמלי, לא חוטיני לכל מי שתהה) עם שלטים.

אגב, היום כבר אפשר לטייל בסנטרל פארק יחסית בבטחה.

פורסם

אתה סתם מחפש להתחכם, כי הרי מדובר בסמנטיקה בלבד. לכל אמונה יש חוקים והגבלים, ולזו אין - היות ובמרכזה עומדת הדעה כי לא קיים כוח עליון.

המצעד בירושלים הוא פרובוקציה ותו לא, ואין זה משנה כיצד תסתכל על זה. לגבי סנטרל פארק - מדובר בדוגמא בלבד. חבל שאתה מתעקש להצמד לתפל.

פורסם

לכל דת יש חוקים והגבלים, לא לכל אמונה. יש הבדל עצום בין שני הדברים.

למה המצעד בירושלים הוא פרובוקציה?

ולגבי סנטרל פארק זו הייתה סתם הערה חסרת משמעות (על כן ה"אגב"), אתה לא צריך להתייחס אליה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים