עבור לתוכן

גם אני רוצה להיות צלם :)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

לאחר שביליתי קצת בארצות הברית עם המצלמה הלא בידיוק משוכללת שלי (באמת שאתם לא רוצים לדעת מה יש לי) החלטתי שזהו.

לצלם - אני לא יודע.

מצלמה - יש לי, אבל ממש מעפנה.

רצון - יש והמון.

חשבתי לעצמי למה לא להוסיף לעצמי עוד תחביב נוסף בחיים שניקרא: צילום!

התחלתי לאסוף כל מיני אתרים (גם מכאן) וליקרוא קצת על צילום (לצערי עדיין לא יצא לי יותר מידי כך שהידע שלי הוא ממש נמוך. הוא במילים אחרות אני בור מאוד במה שקשור למצלמות).

חשבתי להתחיל עם קניית מצלמת SLR ואז הבנתי שלכרגע זה ביזבוז של כסף מאחר ואין לי מושג גם ככה בצילום.

חשבתי להתחיל יותר עם מצלמה דיגיטלית קומפקטית בסגנון : PowerShot S5 IS.

הבנתי שאפשר גם להוסיף לה קצת עדשות פשוטות (ככה הבנתי אז בבקשה לא להתקיף אותי מכל החזיתות).

היא לא יקרה בימיוחד והיא ניראת לי כמו "זאת המצלמה הראשונה שלי בתחום הצילום" בישביל הכיף והתחביב כמובן.

רציתי לשאול את עצתכם בנושא.

מה אתם אומרים? האם המצלמה אכן מתאימה למישהו שמתחיל לצלם או ללכת על משהו אחר בכלל?

אני קיבלתי המלצות חמות לקנות מצלמות של קנון.

אשמח לשמוע את תגובותיכם.

המון תודה

פורסם

לפני שאפשר להציע לך מצלמה ספציפית, צריך להבין מה אתה צריך:

-אילו נושאים אתה מעוניין לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר?

- מהו טווח העדשה שחשוב לך? המאמר הזה ייתן לך מושג לגבי הטווחים השונים.

- כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או איכות עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה עם יכולות גבוהות יותר, אבל עם מימדים גדולים יותר ומשקל של 600 גרם היא אופציה מבחינתך?

- מה בדיוק חסר לך במצלמה הדיגיטלית שיש לך היום?

- מה התקציב?

פורסם
  • מחבר

הבנתי את הגישה שלך ואתה צודק,

אני חושב שאני דבר ראשון אקרא בצורה מעמיקה יותר את כל המאמרים שברשותי ולאחר מכן אני יתייעץ איתכם חברייה :)

תודה רבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים