עבור לתוכן

לא מצליח להגיע להחלטה MX5021 או FX6021

Featured Replies

פורסם

מצד אחד ה FX6021 ניראים טוב איכותיים.. 6 דרייברים קטנים, עוצמה חלשה יותר לפי הנתונים.

אני לא מבין איך הם מוציאים מיד בכלל?

הדרייברים הקטנים שלהם ניראה כאילו הם מוציאים רק צלילים גבוהים ואם כן זה לא יישמע טוב!

לעומתם ה MX5021 עם 3 רייברים 2 בגודל סביר ואחד קטן שאחראי על הצלילים הגבוהים,

לפי הנתונים יש להם עוצמה יותר גבוהה לא יודע עד כמה זה נכון למישהו יש מושג אם יש בינהם הבדלים משמעותיים בעוצמה?!?!?

לרגע חשבתי גם על ה Z5500 אבל ירדתי מהם כי 90% אני שומע מוזיקה והבנתי שזה מיותר!

מתכנן לצרף להם כ.קול איכותי בכ-350 ש"ח.

פורסם

אצלי הz5500 מחוברים ככה:

אנולוגי : מחשב - משחקים.

אופטי: מחשב - סרטים ומוזיקה.

קאוקסיקלי : לממיר של היס.

וכן והסאטלייטים מוציאים בעיקר את הטרבל ומיד ריינג' הסאב מטפל בשאר בצורה ממש טובה.

לא שמעתי את המערכת של האלטק אבל העוצמה של ה5500 מאוד חזקה ומספקת ואף פעם לא יצא לי לעבור את ה3\4 של הווליום (בחצי זה כבר די חזק).

אם השימושים שלך זה רק למוזיקה בסטריאו אז אולי האלטק ייהיו אפשרות לא רעה , מציע לך לשמוע את 2 המערכות לפני שאתה מחליט.

פורסם
  • מחבר

אין אפשרות לשמוע אני לא מוצא שום חנות במרכז וגם אני לא רוצה להתחיל לחפש..

ניראה לי שדי ירדתי מה Z5500... זה ניראה לי גם יותר מידי! (גם מבחינת הכסף).

ההיתלבטות היא בין MX5021 לבין FX6021...

וצריך כרטיס קול איכותי שינצל אותם 100% אני קונה מסקאי פיסי.

תקציב לשניהם בין 1800 ל 1900.

פורסם

אני זוכר שראיתי מבחר של סטים של אלטק בביג בוקס (ואולי גם הדגמים שאתה מחפש) , אם יש אחד באזור שלך או שאתה גר לייד בילו תיכנס תראה

פורסם
  • מחבר

המיד כן חשוב לי בוא נגיד שאני רוצה מיד באותה מידה כמו ב ATP3.. אין כזה ב FX6021?

לפי הביקורת הזאת http://www.behardware.com/articles/493-12/comparative-test-11-2-1-computer-speaker-systems.html

רואים שהמיד ב FX6021 קיבל ציון גבוהה יותר מה MX5021.. מוזר או שזה הגיוני?

פורסם

הגיוני, כמו שראית ה - MX5021 לא כזאת מערכת טובה כמו שחשבת (אפילו ה - VS4121 עדיפים עליהם מלבד הפיצ'רים).

ה - CS21 הכי טובים במיד (ה - FX6021 עדיפים עליהם בטרבל ומפוצ'רים יותר).

פורסם
  • מחבר

אבל השאלה העיקרית היא אם אתה חושב שכדאי להשקיע סכום כזה ברמקולים של מחשב?

האם המחיר שווה את השיפור באיכות ב ATP3?

פורסם

זה עניין שלך להחליט כבר, אם אתה לא מסתפק ב - ATP3 אז כדשי לך לשדרג (השיפור אמור להיות משמעותי).

פורסם
  • מחבר

יש לי דברים אחרים לעשות בכסף אאני יכול לסחוב עם ה ATP3 עוד קצת כי זה ניראה לי קצת הזוי להוציא 1800 ככה על רמקולים למחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים