עבור לתוכן

בעית טעינה בiaudio x5

Featured Replies

פורסם

שלום חברה!

לפני יומיים קניתי נגן IAOUDIO X5 החבילה באה אלי בלי מטען, לעומת זאת בחנות מובהר שאפשר להתטעין אותו דרך USB.

אחרי טעינה של 13 שעות דרך USB הסוללה שלי התמלא בשליש, התקשרתי לחנות לרשת, הודיעו לי שזו טעות ואני הייתי אמור לקבל מטען.

השאלה שלי אם זו בעיה במכשיר שהטעינה כל כך ערוכה או שפשוט בגלל שהטענתי אותו דרך USB ולא דרך מטען מיועד???

פורסם

תחילה חבר תתחדש !! :xyxthumbs: אין הרבה מילים לגבי הנגן הזה פשוט WOW אני גם חשבתי לרכוש אותו אבל הייתה השאלה של גודל כונן קשיח בדגם של ה5X הרגיל או אריכות כושר ההישרדות של הסוללה {זמן ארוך של תפוקת אנרגיה לנגן X5L } וזו חברי שאלה קשה.

אך בסופו של דבר לא רכשתי אותו אני הלכתי על האח הגדול הA2 שמפאת גודל הדף פה אין לי הרבה מקום לתאר כמה אני מרוצה ממנו {איכות הצליל :smile1: }

למנה העיקרית אל דאגה יודע שטעינה דרך הUSB אורכת זמן ממושך מאשר טעינה דרך שקע החשמל וזאת בשל גורמים א ב ו-ג . {אין צורך לפרט פשוט זקוקים להיגיון בריא} מממ.... מהיכן אני מפיק יותר מתח ?

מוזר שלא קיבלת עם הריכשה מטען {אפילו חריג} מדוע לא פתחת את האריזה בחנות ?

למיטב ידיעתי מפורומים של COWON רישמיים וגם לא רישמיים טעינה מהUSB "יותר בריאה " לאריכות החיים של הסוללה, למה? לא יודע :nixweiss:

בA2 טעינה של הסוללה דרך הUSB כאשר היא ריקה לחלוטין יכולה להיארך 48 שעות!!! מבלי שבנגן יתריע כי תהליך הטעינה הושלם.

אני מטעין לעיתים רחוקות דרך הUSB ולא יומיים כן מספר שעות ממה שהבחנתי {ואנשים אחרים בפורומים של הנגן } הוא מחזיק לפחות זמן סוללה של 14 שעות {ואצלי 11 שעות וידאו ו FLAC דבר שמצריך יותר אנרגיה מהסוללה והרבה בגלל כוח העיבוד הנדרש ממעבד הנגן } דבר שרחוק מהצהרת החברה על 18 שעות של וידאו אולי מוזיקה בקבצי MP3 נמוכים {128K} כן אך לא קבציFLAC בדחיסה של 950K-1.5MB

בכול אופן תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

תתחדש דימה. זה אחלה נגן עם ח :-Xא סוללה. הX5 לפחות.

'קיצר, יש לך אור אדם בנורה למעלה? אם כן, ואם זה טעינה ראשונה אז אל תדאג כי דרך USB זה יכול לקחת המון זמן (לא זוכר כמה בדיוק אבל בסביבות ה20 שעות). בטעינה רגילה מספיק להשאיר אותו לילה (6-7 שעות) והוא טעון. אה ואם זה לא מודיע על השלמת טעינה (דרך USB בלבד) אז תתעלם, אצלי אותו הסיפור.

פורסם
  • מחבר

טוב השארתי אותו לעוד 10 שעות טעינה אותו סיפור המצב הסוללה לא השתנה.

בחנות התנצלו על חוסר מטען בחבילה ושולחים לאת זה בדואר.

אז בנתיים אשאר עם שליש סוללה זה מספיק בשביל הנסיעות שלי לעכשיו!

ותודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים