עבור לתוכן

ריכוז חנויות מחשבים מומלצות ע"י גולשי HWzone

Featured Replies

פורסם

מכיוון שזו שאלה שנשאלת הרבה פה, ולחלק מהאנשים קשה להשתמש בחיפוש, ריכזתי את כל החנויות המומלצות ע"י גולשים פה בפורום לפי איזורים, כולל האתרים שלהן.

ההודעה נערכה ע"י אינטגרל.

פורסם

יוזמה יפה :xyxthumbs:

כפי שאתם רואים ירושלים לא קשורה למדינה הזו ואין חנויות ראויות באיזור.

פורסם

פנדה נמצאים גם בנשר בצפון ובאר שבע בדרום :xyxthumbs:

פורסם

אני דורש להוריד לאלתר את אלוף מחשבים. [וכן את גיבורנט, גיימרית - הייתי מצפה ממך לסנן חנויות שכאלה, בבקשה תורידי אותן אחרת עוד אנשים יתווספו למעגל הקורבנות]

בשנת 2000 קניתי מהם את מחשבי הראשון והיו לי איתם יותר מדי בעיות, חנות חובבנית לחלוטין.

החנויות שאני אישית מאמין וממליץ לכל מי ששואל:

zigzag2000

iqpc

logicpc

וגם פנדה כאמצעי אחרון

פורסם
  • מחבר

חשבתי לסנן אותם, אבל בכל זאת יש גולשים פה שכן המליצו עליהם, ולפחות אחד מהם עושה רושם שיודע על מה הוא מדבר ;)

הפעלתי שיקול דעת עצמאי רק בשתי רשתות מסויימות שבאמת נראה לי מגוחך להמליץ עליהן.

פורסם

לא יודע בקשר לשאר הסניפים אבל אלוף מחשבים באשקלון ממש בסדר

קניתי משם את המחשב שלי ובזמנו הם נתנו את המחיר הכי טוב גם השירות שקיבלתי היה בסדר גמור

יש לי עוד שני חברים שקנו שם מחשב וגם הם מרוצים לאחד מהם היו כמה בעיות אבל הכל טופל והוחלף בלי שום משחקים

פורסם

סחתיין על היוזמה. ;)

כדאי לנעוץ, באמת המון משתמשים שואלים פה בפורום את דעותינו והמלצותינו לגבי חנויות טובות, פשוט נחסוך להם את המאמץ.

פורסם

הבסיס שלי לבדיקות מחירים זה KSP מה גם שהם מבטיחים את המחיר הנמוך ביותר (אם תמצא מחיר נמוך יותר הם ישוו)

התמיכה שלהם די טובה ואפשר לראות כבר מהרשת מה יש להם זמין במלאי מיידית ומה צריך להזמין

עריכה:

מIQPC לא ממש התרשמתי, עד כמה שהבחור שם נעים ונחמד נאלצתי לשלוח את המחשב שלי חזרה אליהם מספר פעמים עקב בעיית תקיעות חומרה (ממקום מקצועי הייתי מצפה שייבדקו את המחשב במשך יום יומיים בהרצה לוודא שהחלפת רכיב אכן פתרה את הבעיה).

LogicPc עשו עלי רושם רע מאוד אחרי ששמו לי זכרונות מדגם שונה ממה שביקשתי והרושם הזה עוד הדרדר עקב הטענה של המוכר "כן, אבל בשביל מה לך בכלל תזמונים נמוכים? זה לא משנה לכלום". לסיכום: איכות בניה מעולה (לפחות עם המרכיב מערכות שלהם דאז) אמינות ומקצוענות של המוכר:נכשל.

פורסם

אני דורש להוריד לאלתר את אלוף מחשבים. [וכן את גיבורנט, גיימרית - הייתי מצפה ממך לסנן חנויות שכאלה, בבקשה תורידי אותן אחרת עוד אנשים יתווספו למעגל הקורבנות]

בשנת 2000 קניתי מהם את מחשבי הראשון והיו לי איתם יותר מדי בעיות, חנות חובבנית לחלוטין.

החנויות שאני אישית מאמין וממליץ לכל מי ששואל:

zigzag2000

iqpc

logicpc

וגם פנדה כאמצעי אחרון

רומן תגיד לי קנית פעם באחת החנויות האלו שאתה ממליץ עליהן? ;D

בירושלים יש את Nextop שאני חושב שהיא החנות הכדאית ביותר לרכישת מסכי דל, לגבי מחשבים אני לא יודע.

כדאי לנעוץ :xyxthumbs:

פורסם

כן, קניתי מהן כמובן :screwy:

פורסם

נקסטופ מייבאים בעצמם והאחריות היא ב "מעבדות נקסטופ"

לא הייתי סומך על חנות בלי אחריות של יבואן רשמי.

פורסם

קניתי ב זיגזג ו ב SKY. מומלץ מכל הלב (בעקר זיגזג).

פורסם

אין כמו זיגזג, וגם לא יהיה לעניות דעתי...

פורסם

לKSP יש אומנם מחירים טובים ויש הרבה לקוחות מרוצים שלהם, מצד שני יש גם הרבה לקוחות מאוד לא מרוצים מKSP. יש להם מוניטין (מנסיון של ידיד בצדק) של שירות מאוד מאוד גרוע והתנערות מאחריות.

לגבי פנדה - בסניף של נשר לא היה לי אף פעם בעיות אבל בסניף של קיסריה היה לי וגם לגיסי בעיות שירות ואמינות קשות. גיסי רכש מחשב שהרעיש. כשהוא פתח אותו הוא גילה שהספק חובר רק בבורג אחד (במקום 4) והכבלים היו מבולגנים בצורה איומה (פלונטרים). כשהוא לקח את המחשב חזרה למעבדה הם התחילו לצעוק עליו ואמרו לו שיגיד תודה שבכלל מסדרים לו את זה. מיותר להגיד שלא חזרנו לשם מאז.

לגבי נועה מחשבים - מצטרף להמלצה. לא היה לי או לאף אדם אחר שאני מכיר אי פעם בעיה שם. שירות אמין ומיקצועי.

פורסם

מבחינת השירות , אין חנות יותר טובה מזיג זג, הם נמצאים רחוק משאר החנויות.

לגבי מחיר יש את SKYPC הם זולים , אבל אין שם רמת הבנה גבוהה במכירה אבל איכות בניה של מחשבים לא רעה בכלל.

נועה רק הזמנתי ממנה חלקים ואין לא תלונות לא התנסתי בקניות גדולות דרכה.

לוג'יק - פעם הייתי ממליץ רק עליה אבל כבר לא, אני דאגתי לו להכנסה של מעל 30000 והשירות והיחס שקיבלתי שם היה זוועה, אני כבר לא קונה שם יותר אלא אם יש משהו ממש ממש זול וזה כבר לא קורה הרבה המחירים שלו יחסית גבוהים.

שורה תחתונה , אם לא אכפת לכם לשלם טיפה יותר, אבל לקבל שירות טוב וידיעה שהאחריות אמינה אז זיג זג.

אם הם ישוו מחירים או טיפה יתקרבו למתחרות הם יכולים לשבור את השוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים