פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים לא ממליץ ללמוד מהאינטרנט למרות שאני יודע על אנשים שלמדו מהאתר והלך להם טובזה כבר תלוי בך מאיפה אתה מבין יותר אבל אני יותר אוהב ללמוד מהספר כמו ששניצל אמר
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים בוא אני יגיד לך מה אני עשיתי.1. קראתי את הספר, לא חרשתי אלא קראתי הכל פעם אחת אבל בריכוז.2. את התמרורים למדתי 100 אחוז ועל זה חייב לחרוש!3. לאחר מכן נרשמתי ל-"למד" (http://www.lamed.dapim.co.il/) ורק עשיתי מבחנים... רק מבחנים! והצלחתי בלי אף טעות.בהצלחה!
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים לבקש ממישהו שיבחן אותך על השאלות שבו. מחזק, זו השיטה הכי טובה ללמוד. מאיפה תקרא את החומר, מספר או אינטרנט תלוי בך. אני אישית עשיתי כמו ששניצל הציע והצלחתי.
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים אין מצב אבל שאני אצליח לזכור את כל התמרורים האלו.אבל אתה חייב. מה לעשות, זה לא מבחן לבית ספר, זה מבחן נהיגה.חוץ מזה, רוב התמרורים הם common sense (בעצם, גם רוב השאלות בתיאוריה שלא עוסקות בדברים כמו פעולת המנוע). מה שצריך ללמוד הוא רק הניואנסים הקטנים (האם התמרור אומר שיש רמזור עוד 30 או 100 מטר וכד').דרך אגב, כבר התחלת ללמוד נהיגה?
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים קודם כל תאכל ותישן טוב בלילה (אני עשיתי את זה בזמן דיאטת פחממות לקח לי איזה חודש לפחות)דבר שני - תמרורים. כל התמררורים האדומים מסמלים משהו וכל הכחולים משהו אחר (כבר שחכתימהתאוריה שלי) יש 2 יוצאי דופןבקיצור תחפש מה משותף לכולם ותוכל ללמוד את זה ציק צקאת הספר תאוריה אל תתעמק פשוט תיקרא את כולו 3 פעמים ואל תנסה לשנן בעל פה תנסה לחשוב בהיגיון למה עשו כל חוקתבדוק שאתה מוכןם מהשאלות שנתנו לך/תירשם ל-למד רק בשביל המבחן שיש שם (ככה לא ממליץ ללמוד מהאתר הזה כי הוא ממש חופר ובסוף שואלים שאלות מפגרות)אל תישכח לקחת כסף בשביל לשלם בדואר ועטבהצלחה
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים פעמיים ניגשתי בלי ללמוד ונכשלתי פעם שלישית קראתי תספר פעם אחת עשיתי את כל המבחנים המצורפים ועברתי דיי בקלות
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים שמע, בתור אחד שיש לו רישיון כ8 שנים. אני יכול לומר לך שהכל שטויות. הנהיגה תבוא מהניסיון. אבל, בחינת התיאוריה בוחנת אותך על השלטים וכו'. תלמד אותם בעל-פה ותבקש שיבחנו אותך(משפחה וכו'). ו......בהצלחה!
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים מחבר אבל אתה חייב. מה לעשות, זה לא מבחן לבית ספר, זה מבחן נהיגה.חוץ מזה, רוב התמרורים הם common sense (בעצם, גם רוב השאלות בתיאוריה שלא עוסקות בדברים כמו פעולת המנוע). מה שצריך ללמוד הוא רק הניואנסים הקטנים (האם התמרור אומר שיש רמזור עוד 30 או 100 מטר וכד').דרך אגב, כבר התחלת ללמוד נהיגה? לא התחלתי ללמוד לנהיגה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.