עבור לתוכן

מה הכי טוב ב-windows

Featured Replies

פורסם

חבר'ה

רציתי לשאול אותכם על חלונות מה הכי טוב ...windows xp או windows 98

מחכה לתשובתכם

פורסם

אין ספק שWindows XP.

search.gif היה עוזר לך.

פורסם

בעיקרון XP, אבל גם תלוי במחשב שאתה מנסה להריץ עליו...

פורסם

אז ככה...

מניסיון עם שני הווינדוסים אני יכול להגיד ש- windows 98se טוב יותר מ- windows xp pro/home .

xp מלאה בבאגים והיא נחשבת לכבדה במיוחד ומאוד לא יציבה(בעיקר בגלל העיצוב המוגזם שזולל זיכרון בשפע). אתה צריך מחשב די חזק כדי להפעיל אותה כראוי(הרכיב הכי בסיסי זה 256 מגה של ר.א.ם). מבין שתי הגרסאות pro היא היותר נורמלית.

לעומת זאת, 98 הגרסה השניה, היא מערכת יציבה וטובה להפליא! פחות באגים, עיצוב סביר וניהול זיכרון מצוין.

בכל אופן, אני אישית הייתי ממליץ לך על win 2000 pro.

פורסם

נכון ש-XP זולל זיכרון פנימי יחסית לווינדוסים אחרים, אבל מלא בבאגים יותר מ-98??? ממש ממש לא.

צריך לדעת איך לעבוד עם הווינדוס ולתחזק אותו, ואם עושים הכל כמו שצריך, זאת מערכת הרבה יותר חסרת-באגים מה-98.

בקשר לזה שהמחשב לא יסחוב XP.. אם היית משתמש בחיפוש, היית רואה שהדבר היחיד שיכול להשפיע זה זיכרון פנימי. רצוי שיהיה 256MB אבל היו פה גם אנשים שעבדו עם XP על 128MB.

מעבד זה לא ממש בעייה. אני מכיר אישית אדם עם XP על 350MHz שעובד מצויין. וגם מישהו דיבר פה פעם על XP על פנטיום 1. ככה שזה לא ממש מפריע.

פורסם

אז ככה...

מניסיון עם שני הווינדוסים אני יכול להגיד ש- windows 98se טוב יותר מ- windows xp pro/home .

xp מלאה בבאגים והיא נחשבת לכבדה במיוחד ומאוד לא יציבה(בעיקר בגלל העיצוב המוגזם שזולל זיכרון בשפע). אתה צריך מחשב די חזק כדי להפעיל אותה כראוי(הרכיב הכי בסיסי זה 256 מגה של ר.א.ם). מבין שתי הגרסאות pro היא היותר נורמלית.

לעומת זאת, 98 הגרסה השניה, היא מערכת יציבה וטובה להפליא! פחות באגים, עיצוב סביר וניהול זיכרון מצוין.

בכל אופן, אני אישית הייתי ממליץ לך על win 2000 pro.

תשמע, כל מה שאמרת נכון.

ווינדוס XP היא אכן מערכת כבדה שזוללת המון זכרון, ומחשב חלש לא יוכל להריץ אותה...

אבל, לגבי הקטע של הבאגים אני ממש לא מסכים איתך.

מניסיון אישי ומביקורות רבות שראיתי, ווינדוס XP (גם 2000) נחשבת למערכת הכי יציבה שיש מבחינת תקלות ובאגים.

היא גם יודעת להתאושש בצורה טובה משגיאות כלשהן.

מה גם, שאת ניהול הזכרון שלה אפשר לשנות ולעשות התאמות אישיות לפי מה שרוצים.

יש אפילו אפשרות להפוך את הממשק לממשק סטייל ווינדוס 98 ולהפטר מכל העיצוב שמכביד על הזכרון.

פורסם

XP אכן מערכת טובה יותר מ-98 ו-98SE אני רק יכול להגיד לך שאני גורם למחשב (1700 מגהרץ) להתאמץ לא מעט ועם 98 ראיתי הרבה מסכים כחולים כל יום. כששידרגתי ל-XP PRO פירמטתי את המחשב ומאז פעם אחת המחשב שלי לא נתקע! אגב אני עכשיו על המחשב הישן 550 מגהרץ אחרי שהכרטיס מסך של החדש מת :/ והמחשב הזה פועל טוב מאוד עם אקס פי ו-128 מגה ראם!

פורסם

אתה צריך המון זיכרון כדי לעבוד ביעילות עם XP

המעבד זה לא בעיה, כל פנטיום 2 יעבוד חזק.

פורסם

בתור אחד שעבד עם 98 במשך 4 שנים (בשלב מסויים עברתי לSE), אחר כך במחשב החדש הייתי עם XP במשך חודש ואז חזרתי ל98 ליום אחד אני חייב להגיד שאין כאן דרך חזרה. 98 לא נוחה ופשוטה מדי, כל הנוחיות של XP נעלמו, היופי והדברים הקטנים עם הפרטים הגדולים שעוזרים לנו. SE 98 גם קרס סתם בלי סיבה ולא יכל אפילו לשרוד את תוכנת עריכת הווידאו PREMIRERE ונתקע בהפעלה

פורסם

אני משתמש ב 2000 PRO (אין הרבה הבדלים מ XP) וב 98SE.

לפי דעתי מי שעובד יותר עם אינטרנט ותוכנות כדי להיצמד ל XP או 2K.(יותר יציב)

ומי שמשחק יותר כדי להישתמש ב 98SE.(יותר מהיר)

פורסם

Xp Is THE Ultimative OS System In Thw World!!!

[pre]וזה בדוק!!!

אין לך מה לחפש במערכת הפעלה אחרת!!![/pre]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים