עבור לתוכן

נגן mp3 בעל כונן של 20-30 GB לפחות, ב1400-1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש נגן mp3 חדש אחרי שהx5l נפטר :kopfpatsch:.

חשוב לי במיוחד:

1. אורך חיים של הבטריה

2. איכות שמע (מן הסתם... ;D)

3.חסין זעזועים.

רצוי שיוכל להציג תמונות וסרטים אבל לא חובה (זה לא השימוש העיקרי שלו)

חשבתי על האייפוד קלאסיק או על המיקרוסופט זון - איך הם?

ראיתי גם לפני משהו כמו שנה את הZen Vision-M של קריאטיב, שהציג איכות טובה אבל לא כל כך אהבתי את הממשק שלו.

האם כדאי בכלל לקנות x5l חדש?!

עריכה: שכחתי לציין שחשובה גם איכות האוזניות - אם האיכות של אלה שבאה עם המכשיר ממש חרא ואני אצטרך להחליף אשמח אם תציינו

פורסם

מבחינת נוחות שימוש(ולוק 8)) אין כמו האייפוד קלאסיק או הטאץ (תלוי אם חשוב לך המקום),אבל יש תלות בתוכנה iTunes..אני אישית דווקא ממש אוהב אותה תוכנה שמארגנת את האוסף שלי כמו שצריך ומוסיפה לי Album Art להכל,השתמשתי בה עוד כשהייתי עם הH340 שלי ז"ל.

גם האייפוד קצת מנייק אם אתה רוצה לתרום מהאוסף שלך לחברים הוא מחביא את המוזיקה וצריך אייטונס כדי לפענח את זה,או שעם יש לך מקום פנוי תעשה עוד עותק של מה שאתה רוצה להעביר לדיסק על האייפוד עצמו.

מיקרוסופט זון גועל נפש נגן מאפן,ראיתי אותו ושמעתי אותו בחנות לא ידעתי שהוא עד כדי כך נחות..להתרחק,בכל זאת מיקרוסופט מלא בDRM ועוד כלמיני חרא.

הZVM הוא מגניב אם יש לך אוזניות רציניות או שאתה אודיופיל,הוא נשמע יותר טוב מהאייפוד אבל זה לא איזה פער אסטרונומי שניהם נשמעים מצוין.

אני יותר אוהב את הקליקוויל של אפל אבל הגורר של הZVM הוא גם סבבה,תחליט לבד.

X5L לדעתי עבר זמנו הוא פשוט שמן יחסית לנגנים החדשים..אני אישית כבר הולך רק עם האייפון,חוסך לי מכשיר אחד בכיס.

בשורה התחתונה תלך או על אייפוד קלאסיק עם אתה רוצה המון מקום (80 גיגה פאק o0) ויותר בטריה,או על הטאץ אם מעניין אותך סטייל ופחות חשוב לך המקום.

או על הZVM אם הוא פשוט יותר נראה לך ואתה חושב שיש לך אוזניות שיוכלו לנצל אותו.

ד"א עריכה: עם שני הנגנים מגיעות אוזניות סבבה לחלוטין,הם כפתור אז יש קצת מחסור בבאסים,ולטאץ' יש זיכרון פלאש ככה שהוא חסין זעזועים (ריצה וכו') האייפוד והZVM (אם אני לא טועה) הם מבוססי דיסק קשיח ויש חלקים נעים ככה שעם אתה רץ יכולות להיות בעיות מנסיון.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה

א.Ipod Touch לא בא בחשבון - כי הוא גם מעל המחיר שהקצבתי לעצמי וגם הנפח שלו קטן מידי.

ב.האם הZune שדברת עליו הוא מהדור הראשון או השני - לפי מה ששמעתי הדור הראשון של הZune עשה בעיות אבל רובן נפתרו בדור השני.

פורסם

אני חושב שהוא היה חדיש ..הממשק עדיין דיי מזעזע בהשוואה לאייפוד וZVM ועוד לא הסירו את הDRM.

פורסם

הזון החדש נגן מצויין,

יש גם את הA3 30GB ב1700 אבל זה פחות מתאים.

פורסם
  • מחבר

כמה זמן הבטריות של המכשירים שהזכרתם אמורות להחזיק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים