עבור לתוכן

מסך "22 אינו מתאים לקריאה

Featured Replies

פורסם

אני צריך מסך שיתאים למשחקים ולכן הנטייה שלי היא ללכת על "22 רחב.

לאחרונה נתקלתי באנשים רבים שטוענים שמסך "22 אינו מתאים לקריאה כי הטקסטים נראים קטנים.

למרות שהמסך מיועד למשחקים, אני עדיין רוצה יכולת לגלוש באינטרנט ולקרוא אתרים... האם עוד אנשים נתקלו בבעיה הזו ?

פורסם

אם נדבר במונחים של DPI (נקודות לאינצ') - ככל שבמסך יש יותר DPI, כך הטקסט קטן יותר.

במסך 22" יש 90DPI. במסך 19" 86DPI, כך שהטקסט קצת יותר גדול אבל לא משמעותית.

לי יש מסכים של 20", שלהם יש 100DPI ולא קטן לי ולא נעליים. אני גם קורא לא מעט במסך של המחשב הנייד (124DPI).

הכל יחסי. מי ש-90DPI ב-22" קטן לו, כנראה התרגל לעבוד ב-CRT 17" דוחה ברזולוציה של 1024X768 אן 800X600.

פורסם
  • מחבר

זה גם הרי הכל פונקציה של המרחק שלך מהמסך. אתה אומר שהטקסט לא קטן לך אפילו במסך "22, אבל אולי אתה פשוט יושב קרוב מדי למסך.

ככל שהמסך גדול יותר, אתה נוטה להתרחק ממנו בהתאם.

אין לאף אחד תלונות על גודל הטקסט במסכי "22 ?

פורסם

הוא דיבר בצורה יחסית.

ובמסך 22" כמעט הכי גדול את הכתב , אז לא אמורה להיות שום בעיה

פורסם

לי יש מסך 22 וזה נכון הפונטים קטנים באמת, ברם שאני מתייעד לקריאה אני פשוט מאדיר את הפונטים לגודל דיי גדול ככה שעניין הקריאה בעיני הוא NON FACTOR

HTH

govner

פורסם

זה גם הרי הכל פונקציה של המרחק שלך מהמסך. אתה אומר שהטקסט לא קטן לך אפילו במסך "22, אבל אולי אתה פשוט יושב קרוב מדי למסך.

אני יושב במרחק של כ-70-60 ס"מ ממסך 20" שהטקסט בו עוד יותר קטן, ואין לי שום בעיה.

המסך שלי הוא 20" רגיל, אם היה לי 22" רחב, לא הייתי יושב יותר רחוק ממנו ממה שאני יושב מהמסך העכשווי שלי.

וגם אם כן, זה לא היה הפרש מרחקים גדול מספיק כדי לפצות על זה שהפונט במסך 22" גדול יותר (מאשר בכל 17", 20", 21" ו-24"). רק במסכי 19" ו-27" הפונט גדול יותר מאשר ב-22" (אנחנו מדברים על LCD ברזולוציה הטבעית שלו כמובן).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים