פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים היי אנשים אני מחפש מסעדת שוקלד באיזור חיפה אפשר גם בקריותבסיגנון ארט דקוקו , מקס ברנרמישהו יכול להמליץ?
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים אתה מדבר על שוקולד וארט דקו (: תחפש באתר של דפי זהב מקס ברנר או משהו לא, הוא מדבר על ארט דה קוקו (Art de coco) - הוא אפילו כתב את זה, אז למה "לתקן"? ומי שגר במכרז הארץ כנראה לא מכיר את החנות. היא נמצא במתחם BIG בכרמיאל. הייתי שם פעם (אחת, למורות שזה כמה דקות ממני) - בהתחלה זה נחמד, אבל יש גבול לכמות השוקולד שאפשר לאכול וזה הופך למגעיל אחרי כמות שוקולד ששווה ל-3-4 חבילות שוקולד שלמות, שוקולד זה טוב במנות קטנות. כמובן ששוקולד לקחת הביתה זה סיפור אחר לגמרי. ויש פה כתבה שתוכל לעזור לך: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3331907,00.html (ארט דה קוקו, מספר 5 ברשימה).
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים מחבר חממ מעניין ומישהו היה שם פעם ?כאילו איך המקום נגיד לבוא בערב לשבת שם ?
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים או...טעות שלי ואני לא גר במרכז על מה אתה מדבר אני גרתי חצי מהחיים שלי בכרמיאל
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים לא, הוא מדבר על ארט דה קוקו (Art de coco) - הוא אפילו כתב את זה, אז למה "לתקן"? ומי שגר במכרז הארץ כנראה לא מכיר את החנות. היא נמצא במתחם BIG בכרמיאל. הייתי שם פעם (אחת, למורות שזה כמה דקות ממני) - בהתחלה זה נחמד, אבל יש גבול לכמות השוקולד שאפשר לאכול וזה הופך למגעיל אחרי כמות שוקולד ששווה ל-3-4 חבילות שוקולד שלמות, שוקולד זה טוב במנות קטנות. כמובן ששוקולד לקחת הביתה זה סיפור אחר לגמרי. ויש פה כתבה שתוכל לעזור לך: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3331907,00.html (ארט דה קוקו, מספר 5 ברשימה).אני אישית שונא תמקום...
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים מחבר אממ לא יודע ארט דקוקו דווקא מקום חמוד אבל מה השוקו הזה בחיפה היתה שם ידוע לך משו על המקוםיש עוד בסיגנון?כאילו איזור חיפה והקריות כרמיאל זה קצת רחוק
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים בואו למקס ברנר בנתניה אני ממלצר שם, זכורה לי משפחה ערבית שהגיעה מוואדי ניסנאס רק כדי לנסות את המקום.
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים בואו למקס ברנר בנתניה אני ממלצר שם, זכורה לי משפחה ערבית שהגיעה מוואדי ניסנאס רק כדי לנסות את המקום. נערך.
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים avidan28 נוספה לך אזהרה על ספאם,זוהי האזהרה השלישית שלך, הטיפול בך הועבר לגורמים המתאימים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.