עבור לתוכן

מסעדות שוקלד יש בחיפה?

Featured Replies

פורסם

היי אנשים

אני מחפש מסעדת שוקלד באיזור חיפה

אפשר גם בקריות

בסיגנון ארט דקוקו , מקס ברנר

מישהו יכול להמליץ?

פורסם

אתה מדבר על שוקולד וארט דקו (: תחפש באתר של דפי זהב מקס ברנר או משהו

פורסם

^ איך בדיוק עזרת לו? ::)

מצטרף לבקשה אגב, אני גם מעוניין בכזה דבר באיזור

פורסם

הדבר הכי קרוב לזה זה שוקוטופ בחיפה ברח' פלימן 8, מרכז קסטרא

פורסם

אתה מדבר על שוקולד וארט דקו (: תחפש באתר של דפי זהב מקס ברנר או משהו

לא, הוא מדבר על ארט דה קוקו (Art de coco) - הוא אפילו כתב את זה, אז למה "לתקן"? ומי שגר במכרז הארץ כנראה לא מכיר את החנות. היא נמצא במתחם BIG בכרמיאל. הייתי שם פעם (אחת, למורות שזה כמה דקות ממני) - בהתחלה זה נחמד, אבל יש גבול לכמות השוקולד שאפשר לאכול וזה הופך למגעיל אחרי כמות שוקולד ששווה ל-3-4 חבילות שוקולד שלמות, שוקולד זה טוב במנות קטנות. כמובן ששוקולד לקחת הביתה זה סיפור אחר לגמרי. ויש פה כתבה שתוכל לעזור לך: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3331907,00.html (ארט דה קוקו, מספר 5 ברשימה).

פורסם
  • מחבר

חממ מעניין ומישהו היה שם פעם ?

כאילו איך המקום נגיד לבוא בערב לשבת שם ?

פורסם

או...טעות שלי ואני לא גר במרכז על מה אתה מדבר אני גרתי חצי מהחיים שלי בכרמיאל

פורסם

לא, הוא מדבר על ארט דה קוקו (Art de coco) - הוא אפילו כתב את זה, אז למה "לתקן"? ומי שגר במכרז הארץ כנראה לא מכיר את החנות. היא נמצא במתחם BIG בכרמיאל. הייתי שם פעם (אחת, למורות שזה כמה דקות ממני) - בהתחלה זה נחמד, אבל יש גבול לכמות השוקולד שאפשר לאכול וזה הופך למגעיל אחרי כמות שוקולד ששווה ל-3-4 חבילות שוקולד שלמות, שוקולד זה טוב במנות קטנות. כמובן ששוקולד לקחת הביתה זה סיפור אחר לגמרי. ויש פה כתבה שתוכל לעזור לך: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3331907,00.html (ארט דה קוקו, מספר 5 ברשימה).

אני אישית שונא תמקום...

פורסם
  • מחבר

אממ לא יודע ארט דקוקו דווקא מקום חמוד

אבל מה השוקו הזה בחיפה היתה שם ידוע לך משו על המקום

יש עוד בסיגנון?

כאילו איזור חיפה והקריות כרמיאל זה קצת רחוק

פורסם

בואו למקס ברנר בנתניה :) אני ממלצר שם, זכורה לי משפחה ערבית שהגיעה מוואדי ניסנאס רק כדי לנסות את המקום.

פורסם

בואו למקס ברנר בנתניה :) אני ממלצר שם, זכורה לי משפחה ערבית שהגיעה מוואדי ניסנאס רק כדי לנסות את המקום.

נערך.

פורסם

נו באמת קצת חוש הומור...

פורסם

avidan28 נוספה לך אזהרה על ספאם,

זוהי האזהרה השלישית שלך, הטיפול בך הועבר לגורמים המתאימים.

פורסם

ההודעה נערכה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים