פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים אוקי, אז ככה... ! שאני מתקין עדכונים של ווינדוס יש לי גם עידכונים של SECUIRTY וגם עידכונים של : Update for windows XP עכשיו חייב להתקין את כולם ? אני מסמן רק את ה Update fo windows XP ואת הSECURITY אני לא מסמן ... איך אתם עושים ?.. תודה לעוזרים.
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים לא הבנתי ממש את השאלה אבל, מומלץ להריד את כלום, בעיקר אלה של האבטחה (שאותם אתה לא מוריד ) וזה מה שאני עושה.
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים מחבר לא הבנתי ממש את השאלה אבל, מומלץ להריד את כלום, בעיקר אלה של האבטחה (שאותם אתה לא מוריד ) וזה מה שאני עושה. אה... של העדכוני אבטחה גם חשובים ?
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים נראה לי שהוירוסים שנכנסים למחשב כתוצאה מאי-התקנת עדכוני האבטחה מעמיסים על המחשב יותר...
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים מחבר לא היו לי עד היום וירוסים ויש לי את המחשב שנה בלי עידכונים ! ...ואני לא מאחל גם שיהיה לי... ואין לי גם אנטי וירוס
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים תהיה לי בריא. אם אין לך את העדכוני האבטחה, במיוחד לא את אלו של אינטרנט אקספלרור, ואתה גולש עוד ב IE 6, אני לא יודע מה הרגלי הגלישה שלך באינטרנט אבל יש סיכוי טוב שיש לך וירוס או יותר גרוע rootkit בלי שאתה יודע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.