עבור לתוכן

למה 64BIT יותר איטי מ32 BIT !!?!

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב תותח עם מפרט טוב מאוד קניתי אותו חדש ... כאשר הפעלתי עליו 32BIT הוא היה בסדר גמור XP וגם VISTA אבל כאשר ניסיתי לשים 64BIT VISTA/XP זה היה איטי יותר .

למה זה קורה ואיך משפרים את זה ?

מפרט המחשב :-

כ.זכרון 4GB 800MHZ OCZ CL4

כ.מסך ATI READON 512 MB DDR2 HD 2600

לוח אם :- ASUS M2N-E

מעבד :- AMD AM2 ATHLON 6000+ 64BIT

פורסם

ויסטה לומדת את דפוסי הפעולה של המשתמש, מערכת בת חודש היא יותר מהירה ממערכת נקייה לגמרי אלא אם עשו שם כל מיני שטויות.

מה איטי בה?

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על 64BIT מול 32BIT שהראשון איטי לא יודע את הסיבה לזה :nixweiss:

בבקשה אני מתעצבן כי מחשב תותח יותר מזה אין !!

אתם מבינים שאיטי זה יחסי לא ? כלומר הוא מטוס מול מחשבים אחרים אבל יחסית באותו מחשב 32BIT יותר מהיר מ64BIT למה ?!

פורסם

זה לא אמור להיות ככה, כנראה יש הבדלים מבחינת תוכנה וכד'

פורסם

חברים אם אין לכם שימוש ב-64 ביט, אז למה בכלל לטרוח?

פורסם

תראה, לי יש מחשב בערך כמו שלך (מעבד וכ.מסך יוטר טובים), ואצלי 64 יותר מהיר מ-32...

אולי יכול להיות אבל ממש בקושי שהמעבד שלך לא מספיק ל-64BIT כי למרות התוספת במהירות, היא צורכת יותר כוח מחשוב לכל מיני דברים... אבל זה לא מאוד ריאלי.

ואולי אתה סתם מדמיין?

ואולי אחד הדרייברים של המחשב ל-WIN 64BIT לא עובד טוב, וזה מה שעושה לך בעיה (ו-32BIT זה בסדר).

פורסם

מצורף ציטוט ממאמר מ Tomshardware המסביר שבעבודה עם 64BIT התוכנות דורשות יותר זיכרון ולכן הביצועים יורדים

http://www.tomshardware.com/2008/02/15/vista_workshop/index.html

We can also see that the 64-bit versions take up quite a bit more memory as well. Again, the explanation is very simple: all of the variables are no longer only 32 bits long, but 64 bits instead. Typically, this makes applications between 20% and 40% larger, which consequently results in a higher memory footprint as well. File formats such as music files or videos are not affected by this.

The upshot is that it doesn't make sense to install a 64-bit version of Vista in order to better utilize 4 GB of memory simply because the 32 bit version would only recognize 3.5 GB. The problem is that while it is true that you would "gain" the missing memory, you would also immediately lose it to the system due to the 64-bit version's larger memory footprint. Thus, using a 64-bit version really only makes sense with larger memory sizes.

פורסם

צורכות יותר זכרון כן.

ביצועים יותר איטיים, ממש לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים