עבור לתוכן

איך אתם מצהירים על רזולוציה לא נכונה למסכי מחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכם

אני לפני שבועיים רכשתי מסך מחשב ASUS MW221C

היום נתקלתי בכתבה שלכם

שמצהירה שהמסך הזה תומ ך ב- 720P וכל המסכים בבדיקה גם תומכים ב- 720P

http://hwzone.co.il/reviews/22inch/16/

הלוואי שכך היה עפ"י שיחות שהיו לי עם היבואן נמסר לי שהמסך מראה עד רזולוציה של מחשב WSXGA 1680x1050

כך גם רשום בחוברת של המסך .

עפ"י היבואן שמכר לי את המסך הנ"ל אין אפשרות רזולוציה פוגרסיב במסך הזה ,

שאר היבואנים שדיברתי איתם טענו שאין כלל מנגנון של פוגרסיב במסכים קטנים רק במסכי טלוויזיה גדולים .

פורסם

720P זה רזולוציה של 1280X720.

אבל זה לא אומר שצריך להריץ את המסך על רזולוציה של 1280X720. אתה יכול להציג תכנים של 720P ולתת לנגן למתוח לך אותם על כל המסך.

פורסם
  • מחבר

720P זה רזולוציה של 1280X720.

אבל זה לא אומר שצריך להריץ את המסך על רזולוציה של 1280X720. אתה יכול להציג תכנים של 720P ולתת לנגן למתוח לך אותם על כל המסך.

ממש לא , יש רזולוציה 720 P ויש רזולוציה של מחשב 1280X720

(כמו שיש בטלוויזיות סוג רזלוציה אחרת 1080P או 1080I )

וכל המסכים לפחות עד 22 " לא צריכים פרוגרסיב כי הם קטנים ולא צריכים הכפלת רזולוציה ,

אין להם בכלל מנגנון של פרוגרסיב

כך נאמר לי ע"י היבואנים לפני שקניתי את המסך של אסוס ,זאת טעות מאוד גדולה לרשום שיש להם משהו שאין ,

ובאיחוד שהחברות טוענות שאין למסך אסוס ועוד 2 מסכים שבדקתי אצל היבואנים פוגרסיב .

יותר מזה היבואנים טענו שאין לאף אחד בארץ בגודל מסך זה פוגרסיב אז איך אתם כותבים שיש ?

איפה אתה רואה שרשום שכתוב שיש על המסך הזה ?

ועוד ענו לי 2 מיצרנים שעשו לי טובה עד ששלחו לי תשובה שאין למסך מנגנון פוגרסיב

אני ישמח בשבילי באם משהו יאמר לי איך אני פותח במסך שלי שאין לא מנגנון פוגרסיב פוגרסיב .

פורסם

לא יודע מה אתה מבלבל, אבל כל מסך LCD מציג פרוגרסיב, זה הדרך היחידה שהוא מכיר. דווקא בשביל לנגן דברים שהם interlaced הוא צריך לעשות מעבר מיוחד של deinterlacing עליהם.

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה אתה מבלבל, אבל כל מסך LCD מציג פרוגרסיב, זה הדרך היחידה שהוא מכיר. דווקא בשביל לנגן דברים שהם interlaced הוא צריך לעשות מעבר מיוחד של deinterlacing עליהם.

תשמע באם היצרן טוען שאין , היבואן טוען שאין ואתה טוען שיש אז כולם לא יודעים

ורק אתה מבין .

אנ י בא ואמר לך שיש לי את המסך ואת החוברת והלוואי שהיה שם מנגנון פוגרסיב ,הרווח שלי

אז עפ"י מה אתה טוען שיש מנגנון פוגרסיב ?

איפה יש לך סימוכין שהמסך בעל פוגרסיב

פורסם

איזה מנגנון ואיזה שטויות ?

כל מסך LCD עובד ע"י סריקת התמונה שורה-שורה שזה progressive. רק בגלל שאתה נחמד

http://en.wikipedia.org/wiki/Progressive_scan#Usage_in_TVs.2C_video_projectors_and_monitors

Progressive scan (also known as: P-Scan) is used for most cathode ray tube (CRT) computer monitors, all LCD computer monitors, and most HDTVs as the display resolutions are progressive by nature. (Other CRT-type displays, such as SDTVs, typically display interlaced video only)

http://en.wikipedia.org/wiki/720p#Compatibility

720p is directly compatible with newer flat panel technology such as plasma and LCD which are inherently progressive and must perform deinterlacing to display 1080i source material. 720p must be scan converted for display on most CRT-based consumer televisions which are generally interlaced-only display devices.[1] However, CRTs intended for use as computer monitors are progressive-only devices that can be run at 1280×720p60 either natively or through a refresh rate tweaking utility.

זה שאתה והיבואן לא מבינים לא אומר שככה המצב.

פורסם
  • מחבר

ממי לה , תאמין לי דבר ראשון אני רץ לאנציקלופדיה זאת לבדוק

ולא המסכים ה קטנים אין בהם פוגרסיב

וגם רשום

720p is directly compatible with newer flat panel technology

הכוונה במאמר למסכי LCD של טלוויזיות

כאן מדובר בטלוויזיות שהמסכים תומכים ב- HDTV ובנויים אחרת ואני מדבר על מסכי מחשב

720p is the shorthand name for a category of HDTV video modes.

ומסכי מחשב המסך שלהם אחר רובם היום לא מסכי HDTV

ובטח לא מסכי 22"

אני ברשותך מצרף לך עוד כמה משפטים לגבי מסכי מחשב :

מה שכאן רואים שיש סוגי מסכים LCD שונים ....ויש הבדל בין מסכי LCD לטלוויזיה חדשים לבין מסכי מחשב

where a television picture is displayed to a high standard. A computer display device is usually either a cathode ray tube or some form of flat panel such as a TFT LCD. The monitor comprises the display device, circuitry to generate a picture from electronic signals sent by the computer, and an enclosure or case. Within the computer, either as an integral part or a plugged-in interface, there is circuitry to convert internal data to a format compatible with a monitor.

פורסם

לפני שאתה רץ, עדיף ש:

א. תבין מה זה אומר פרוגרסיב.

ב. תבין איך מסך LCD (לא משנה אם זה מסך של 2" או 20" או 50" או 100") עובד.

אבל יפה שאתה נטפל לשטויות לא קשורות.

פורסם

אדוני אני לא יודע מאיפה אתה משיג את ה"מידע" שלך אבל המסך פעל מצוין בחיבור למחשב כאשר נבחרה הרזולוציה 1280X720

ובנוסף בחיבור לקונסולת XBOX 360 אשר הוציאה 720P דרך HDMI-DVI למסך.

פורסם

בוא תראי לי מסך LCD למחשב שצויין שהוא תומך HDTV ו/או תומך Progressive באתר של היצרן. כדי שנוכל להבדיל את ה ASUS שלך ממנו...

פורסם
  • מחבר

לא מבין מה זה שאתה כותה "נטפל לשטויות "

אתם באתם והצהרתם שהמסכים עובדים בפוגרסיב

היבואן אומר לא , היצרן אומר לא , החוברת הוראות אומר לא , כולם אומרים לא תומכים בפוגרסיב

אז באם יש לך סימוכין שזה כן תומך בפוגרסיב אנא ,תביא אישור מהיבואן שהמסך שלו תומך ב- 720 P

אני מאמין שיבואן שנתן לך מסכים ישמח לתת גם אישור שהמסך שלו תומך בפוגרסיב באם הוא אכן תומך פוגרסיב .

כל הציטוטים שמובאים כאן הם מהאנציקלופדיה שאתם הפנתם אותי אליה בתחילת השירשור .

פורסם

תראה לי שהיצרן / חוברת הוראות אומר שאין תמיכה בפרוגרסיב.

אני מאמין שאתה לא יודע על מה אתה מדבר, אז אתה מסתתר מאחורי שטויות שהיבואן לא מבין.

בינתיים לא הבאת הוכחה פוסיטיבית שאומרת ש "LCD של מחשב הוא לא PROGRESSIVE" (ואני אומר שההפך אי אפשר להביא, כי פשוט ככה הוא עובד).

פורסם
  • מחבר

תראה לי שהיצרן / חוברת הוראות אומר שאין תמיכה בפרוגרסיב.

אני מאמין שאתה לא יודע על מה אתה מדבר, אז אתה מסתתר מאחורי שטויות שהיבואן לא מבין.

בינתיים לא הבאת הוכחה פוסיטיבית שאומרת ש "LCD של מחשב הוא לא PROGRESSIVE" (ואני אומר שההפך אי אפשר להביא, כי פשוט ככה הוא עובד).

סליחה

מה אתה רוצה שאני יצלם לך את החוברת וישלח אלייך הביתה ?

אתם טענם שקיבלתם את המסך לבדיקה ולא קראת את החוברת ומה מקרין המסך ?

אתם טוענים שיש לכם מסכים שקיבלתם מהיבואן ואתה רוצה לומר שאין לך דרך לבדוק או לשאול את היבואן

באם הוא מוכן לתת לך אישור שיש למסכים שהצהרתם פוגרסיב ?

מה אתה רוצה שאני יתן לך הקלטה טלפונית שהוא אומר אין למסך של אסוס בפירסום פוגרסיב ?

אחרי זה תאמר לי שהסוכן לא יודע

תאמר לי שהיבואן דפוק , תאמר לי שההקלטה לא ברורה ועוד.

שוב תקרא את החוברת הוראות של המסכים ותדבר כמוני עם היבואנים

ותשלח שאלות ליצרנים ותגלה כמוני שהם טוענים שאין למסך אסוס פוגרסיב

חובת ההוכחה עלייך הפרסומאי של הכתבה לעמוד מאחורי הפרסום , אתה הצהרת בפרסום שיש למסך הזה פוגרסיב ועוד לכל המסכים בפירסום טענתם שיש להם פוגרסיב .

אתה יכול להיות חשוף לתביעות משפטיות של הטעיית צרכנים

ושוב לא על ידי ,כי אני כבר קניתי את המסך של אסוס .

פורסם

אני ? אני סתם גולש באתר הזה כמוך... אם כבר דבריך צריכים להיות מופנים ל Bagheera.

לגבי החוברת אתה יכול לצלם במצלמה דיגיטלית ולשים פה באתר ו/או לכתוב פה את הניסוח המדוייק שמתייחס לאי היכולת פרוגרסיב.

היבואן לא מזיז לי, כי מלבד לספק את המוצר ולתקן במקרה של בעיה אני בספק אם הוא יודע פרטים כמו איזה פאנל הוא וכו'.

אם שלחת שאלה ליצרן וקיבלת תשובה שכזו אני יותר מאשמח לראות העתק של התשובה שלו פה.

פורסם

אדוני אני לא יודע מאיפה אתה משיג את ה"מידע" שלך אבל המסך פעל מצוין בחיבור למחשב כאשר נבחרה הרזולוציה 1280X720

ובנוסף בחיבור לקונסולת XBOX 360 אשר הוציאה 720P דרך HDMI-DVI למסך.

אני לא יודע מה האג'נדה שלך microsoft159 אני מבקש שתפסיק להטעות ולהישתמש במינוחים שאינך מבין מה הם אומרים.

בינתיים אני תומך בדעה:

אתה מסתתר מאחורי שטויות שהיבואן לא מבין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים