פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים שלום כולם, אני צריך עזרה עם הOC שלי (המפרט בצד ימין) הצלחתי להגיע ל3366.33 (374.04 * 9) וכבר שעתיים אורטוס רץ והטמפ לא עוברות את ה40 ויש Validtion אני לא יכול להעלות את הבאס אפילו באחד בלי שאורטוס יתן שגיאה אחרי כמה שניות, לא משנה כמה מתח אני נותן ועוד שאלה לגבי הזיכרונות, איזה ערכים לתת לתזמונים? תמונות BIOS (הראשונה יצאה קצת מרוחה לצערי)
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים הזכרון ב1:1?נסה לתת קצת מתח לגשר הצפוני, או שלשים באס 425 עם מכפלה 8 (ואז הזכרון יכנס לOC)תזמונית אתה יכול להגדיר בביוס, כמו גם את המתח לזכרון לפי הצורך
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים מחבר דבר ראשון תודה על התשובה המהירה צירפתי תמונות ביוס עם המתחים בפוסט הראשון בקשר לזכרונות, התכוונתי לאיזה ערכים לתת, לא איפה מגדירים
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים תנסה להוריד את המכפלה ל-8 ולעלות את הבאס כמה שאתה יכול.יכול להיות שתגיע לתדר יותר גבוה.
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים תכנס לדף בית של הזכרון שלך ותבדוק מה הנתונים שלו.אני רואה שזה 5-5-5-15 שזה נשמע הגיוני.תנסה לשים FSB של 425 עם מכפלה של 8
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים דבר ראשון תודה על התשובה המהירה צירפתי תמונות ביוס עם המתחים בפוסט הראשון בקשר לזכרונות, התכוונתי לאיזה ערכים לתת, לא איפה מגדירים תעלה בבקשה תמונות מ CPU-Z של כרטסות MEMORY + SPD
פורסם 2008 בפברואר 1917 שנים אני לא ממש רואה סיבה שהזכרונות יהיו כאן הגורם המגביל.מציע לנסות עוד מתח למעבד במידה והטמ"פ מאפשרות זאת.כמו שהציעו לפני לנסות גם תוספת מתח ל GMCH OVERVOLTAGE CONTROL.
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים מחבר טוב, אחרי הרבה ניסיונות ל3400 יציב הקומבינציה שיצאה האם זה מבחינת מתחים? (הטמפ במאמץ מלא לא עוברות את ה40-45, הלוח קבוע על 38)
פורסם 2008 בפברואר 2117 שנים טוב, אחרי הרבה ניסיונות ל3400 יציב הקומבינציה שיצאה האם זה מבחינת מתחים? (הטמפ במאמץ מלא לא עוברות את ה40-45, הלוח קבוע על 38) המתח והטמפ' של המעבד נראות בסדר, הטמפ' של הלוח קצת גבוהה מדי, וכנראה נובעת מחוסר אוורור במארז. כמה מאווררים יש לך במארז ואיזה סוגים ? האם החוטים מסודרים ולא חוסמים זרימת אויר ?
פורסם 2008 בפברואר 2117 שנים מחבר יש על הציפסט TT Extreme Spirit II בתמונה לא רואים אחד שמכניס מדקימה (120 MM) ואחד למעלה שמוציא (80MM )
פורסם 2008 בפברואר 2117 שנים אם הטמפ' של הלוח / system יורדת משמעותית בפתיחה של המארז אז כנראה שהוא לא מאוורר מספיק כשהוא סגור.אולי צריך להנקות את הפילטר של המאוורר הקדמי או להחליף אותו ליותר חזק.אני לא יודע אם החיישן מתייחס ל NB שעליו הרכבת את ה spirit או למקום אחר בלוח.מה היתה הטמפ' הלוח / system לפני OC ?נ.ב.אם יש רשת מתחת לספק והמארז מוגבה מהריצפה, אז תהפוך אותו כפי שהוא אמור להיות.
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים מחבר פתחתי את המארז, הטמפ לא השתנתה, הפכתי את הספקאני לא זוכר מה היו הטמפ לפני OCפתחתי בביוס את הטמפ, והעברתי מאוור כדי למצוא החישן של המערכת, נמצא מתחת לכרטיס מסך , קימבנתי שם מאוור עם אזיקונים והטמפ ירדה ל21 מעלות (!)במאמץ זה 22-23
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.