עבור לתוכן

אפשר לקבל בבקשה המלצה על לוח אם ל-amd?

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לקנות amd xp 2600/2700 ואני לא יודע איזה לוח אם בדיוק אני רוצה,

אני יודע שאני רוצה שיהיה בו כרטיס קול מובנה שיתמוך ב-5.1 ושיעלה בסביבות ה- 600-700 ש"ח

תודה

פורסם

לא הייתי ממליץ לך לקנות מעבד חזק ולחפש לוח חלש וזול , כי הלוח לא יוכל לנצל טוב את המעבד החזק.

ובעוד כמה חודשים נקרא בפורום שאתה מבקש המלצה ללוח חדש.

תחסוך במעבד תרד ל 2400xp ותקנה לוח טוב יותר [abit , אפוקס ] ובעתיד תחליף מעבד ליותר מתקדם

פורסם

ABIT NF7 650+NIS

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון לשפר בעתיד את המחשב,

אם אני קונה אז עד הסוף ולתמיד.

נראה לי ש xp2600/2700 מספיק מהיר בשבילי כדי לשחק במשחקים וכאלה...

אז מה שאתה אומר בעצם זה שכדאי לי להשקיע יותר בלוח אם כדי לנצל טוב את המעבד, השאלה היא כמה צריך לעלות לוח כזה? ועל איזה לוח אתם ממליצים לי למעבד xp 2600/2700?

תודה

פורסם
  • מחבר

בוא נגיד ככה

איזה נתונים צריכים להיות ללוח אם שיוכל לנצל את כל המשאבים של המעבד שדיברנו עליו?

פורסם

CPU : AMD Athlon XP 2700+ (333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 1355.37 ] 1

Motherboards for AMD : Epox 8RDA NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, USB 2.0) [ ¤ 602.51 ] 1

זה צריך לעבוד לך מצוין לוח שיעבוד טוב על המעבד..

אם יש לך כסף ואתה רוצה לנצל עוד קצת תקנה את ה-

EPOX 8RGA

פורסם
  • מחבר

כמה הוא עולה?

ואיך אתה יכול לדעת עד כמה הוא טוב ומתאים או מנצל את המעבד בצורה הטובה ביותר? איך אפשר לדעת על פי הנתונים? אני פשוט לא יודע לפענח את נתונים למילים פשוטות כי אני לא מומחה בעסק הזה (אני מקווה להיות), אני רוצה לדעת איך אתם יודעים אם לוח זה או אחר מספיק טוב או מנצל טוב את המשאבים.

פורסם

אני יודע פשוט שהלוח הזה הוא לוח מצוין אני לא מתסכל על נתונים או משהו פשוט לפי ידע כללי שהוא לוח מצוין

המחיר רשום לך פשוט תחשב

1355+602

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים