עבור לתוכן

HTC CRUISE! יש למישהו ניסיון איתו?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לרכוש אחד כזה.

יש לו בעיות של עברית? תאימות לעברית?

שווה וכדאי לקנות בסין?

תודה לעונים.

פורסם

הוא עובד במובייל 6 אז יכול להיות שאין בעיה עם עברית... אבל כמו הכל כניראה שכן יהיו בעיות קטנות...

ניראה לי ששווה לקנות בסין אם תמצא בפחות מ600$ או לפחות 650$.... סך הכל זה הפלאפון הכי טוב בעולם(!)

אבל עדיין זה לא מצדיק בשבילו 800$ בארצות הברית....

רק תיזהר שלא ימכרו לך משהו שיתקלקל מהר...

פורסם

יש סיבה שאתה אומר שזה הסלולרי הכי טוב בעולם?

פורסם

יש הרבה סיבות.... יש סיבה שלא?

פורסם

כן, יש הרבה טלפונים שהרבה יותר חזקים ממנו. המפרט שלו נחמד מאוד, אבל ממש לא יוצא דופן..

פורסם

עשה לי טובה... תראה לי מחשב כף יד עם מסך DUAL TOUCH מעבד 412 MHZ

WI-FI ו 3G

יכולות בלו טות'

וווינדוס מובייל...

פורסם

אין לי כוח להיכנס איתך לוויכוח...

dual touch זה נחמד, אבל זה עדיין לא multi..ההבדל בשימוש בין רגיל לדואל, לא ממש רלוונטי.

wifi BT ו3G, מצואים היום בהרבה טלפונים אחרים.

ווינדוס מוביל? באמת שלא חסר מכשירים כאלה..

אני לא אומר שהמכשיר לא טוב, אבל הוא ממש לא מה שעשית ממנו ("המכשיר הטוב בעולם")

פורסם

dual touch זה נחמד, אבל זה עדיין לא multi..ההבדל בשימוש בין רגיל לדואל, לא ממש רלוונטי.

אתה מבין שDUAL TOUCH זה גאוני?

כבר אין צורך במקלדות QWERTY סוף סוף אפשר ללחוץ על ALT ו SHIFT....

לדעתי זה לא כזה זניח...

חוץ מזה... איזה פלאפון לדעתך טוב יותר? אתה נשמע בטוח בעצמך...

פורסם

אני משתמש באיפון, תאמין לי שאני יודע את חשיבות המסך. DUAL זה נחמד, אבל זה לא מה שהופך אותו ל"טוב בעולם"..

לא יעזור עד כמה המסכים התפתחו, QWERTY תמיד יהיה יותר נוח (והשוואתי את האיפון שלי מספיק פעמים מול הTYTN ששוכב במגירה)

אני אישית לא יכול להגיד על טלפון עם WM כטוב בעולם, אני לא מסוגל לסבול את המערכת הזאת (ויצא לי להתנסות עם שלל מכשירים)

טלפון יותר טוב? אם הולכים על התחום העסקי ניראה לי שהייתי הולך על משהו דווקא עם QWERTY, אולי tytn2 שמבחינת מפרט זהה פחות או יותר לcruise.

או אם כבר להתפרע, אז על הx7500 או מחליפו הx7510. הx7500 צעצוע נחמד (התנסתי איתו מספר ימים) אך הוא ממש לא נייד.

פורסם

הathena הוא לא פלאפון הוא מחשב נייד עם יכולות סלולריות.... זה פשוט לדבר בפלאפון עם שתי ידיים בדבר כזה.... זה מחייב אוזניה...

הTYTN 2 יכול להיות מתחרה טוב ל CRUISE אבל עדיין יש לCRUISE ממשק יפה ונוח יותר... אם אתה מעדיף QWERTY אז לך על הTYTN אבל אם לא ואתה פתוח להתנסויות (אני בטוח ישכח קצת זמן להתרגל) ש CRUISE עדיף... אייפון פלאפון נחמד... חבל שהוא מוגבל בBLUETOOTH ואיין לו ג'י פי אס...

על 3G אפשר לוותר איפשהו... אם זה היה החיסרון היחיד בקלות הייתי מתמודד...

פורסם

GPS יוצא בקרוב מiGO, בלוטוט לא ממש מעניין אותי. לגבי ה3G אני מסכים איתך.

האמת שמה שלי מפריע הכי הרבה זאת המצלמה הבינונית מאוד שלו..

אם אפל הולכים להכניס GPS, 3G, אתהמעבד החדש של סאמסונג (S3c6410), ומצלמה משופרת, המכשיר הולך להיות מדהים..

מה שבאמת ניראה לי שהם ישנו זה ה3G, ואת המעבד.

--

כל עוד האטנה משתמש בWM הוא לא מתקרב להיות מחשב נייד.

פורסם

זה כניראה פשוט עניין של גישה... לדעתי הם חייבים לתקן את העניין של הBT חייב להיות בו A2DP אם הם רוצים שהוא יהיה פלאפון מוזיקה

וחייב FTP איזה אידיוטי זה לחסום את האפשרות לחלוק דברים...(תמונות שירים וכו'...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים