פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים הייתי רוצה לדעת איך אפשר לחבר את הקטודות לסוללות?אני רוצה להשים אותם במקום מסויים בחדר שדיי רחוק מהמחשב.. וכפי שידוע הכבל מולקס לא ממש ארוךהייתי רצה לדעת מה כל צבע במולקס אומרואם יש אפשרות איכשהו להאריך אותו או לחבר את הקטודות לסוללותתודה.
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים לא הייתי מנסה לחבר קתודות לסוללות, לדעתי הן סתם יגמרו מהר. במקום לחבר אותן לספק המחשב, למה שלא תשתמש בספק כוח נפרד לקתודות?צבעי החוטים במולקס מוסברים פה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=85993.msg1327636#msg1327636
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים מחבר חשבתי על זהאני מחפש ספק כח של מחשב כלשהואני רוצה להשים את זה מעל השולחן שליהבעיה שהספק יתחמם בטוח ואני לא רוצה שהוא יהרוס לי אותהאז צריך להשים אותו גם איפשהו
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים ספקי כוח של מחשב לא מתחממים כל כך (בטח שלא מעומס של 2 קתודות), ובכל מקרה יש להם מאוורר לקירור. לא הבנתי את מה הספק עלול להרוס.
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים מחבר אני מפחד שהוא יהרוס את השולחן (עשוי מעץ) ואני יודע שיש לו מאוורר והכל חחחחאז אם אני יחבר 2 קטודות לא יתחמם משמעותית?תודה.
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים אם אתה שם ספק על השולחן אין סיבה שהוא יתחמם בכל זאת כל קתודה זה 5V או 12V שכחתי כברמקסימום ליתר בטחון אתה מעמיד את הספק על איזה משהו שלא קשור לשולחן ככה זה ישמש כמבודד
פורסם 2008 בפברואר 1817 שנים תקנה ספק 12V קטן שמתחבר ישירות לשקע כמו של טלפון אלחוטי וזהו.יעלה לך 40 שקל בכל חנות בסגנון של הום סנטר.
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים מחבר תקנה ספק 12V קטן שמתחבר ישירות לשקע כמו של טלפון אלחוטי וזהו.יעלה לך 40 שקל בכל חנות בסגנון של הום סנטר.הכוונה לממיר מתח?והבעיה זה שזה חיבור מולקס חחח אז אני יצתרך להחליף את החיבור גםואחר חיפושים נואשים לספק כח כלשהו-לא נמצא חחחח
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים תקנה ספק 12V קטן שמתחבר ישירות לשקע כמו של טלפון אלחוטי וזהו.יעלה לך 40 שקל בכל חנות בסגנון של הום סנטר.\או שנאי ליתר דיוק שממיר את המתח ל- 12 V ..לא אמרו לה יות לך בעיה, פותח התראד.
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים מחבר פתרתי את הבעיה!!בעיון יצירתי כמו שלי לא תמצאו!! חחחחחיש לי מכונית על שלט שיש לה חבילת סוללות נטענות (קבוצה מחוברת יחד) ביחד הם 9.6Vיש להם מטען שמתחבר לחשמל והחיבור שלו לסוללות דומה לחיבור מולקס אז עשיתי ניסוי חיברתי אותו לחשמל ולמולקס הנקבה של הקטודות ועבד!!אומנם לא על העוצמה הכי חזקה שלהם אבל בהחלטת לבנתיים מספקת ביותרותודה לכל מי שעזר!!
פורסם 2008 בפברואר 2017 שנים \או שנאי ליתר דיוק שממיר את המתח ל- 12 V ..לא אמרו לה יות לך בעיה, פותח התראד.למה החלטת לתקן אותי?ספק של מחשב גם ממיר מתח ל-12V, למה לו אתה קורא ספק ולזה שנאי?
פורסם 2008 בפברואר 2217 שנים באמת אני לא מבין למה אתה לא קונה שנאי של 12 וולט ופשוטמחבר לחוטים של המאוורר ... זה לא בעיה להוציא את החוטים של המולקס...וזהו ככה אתה גם לא צריך לשבור כל הזמן את הראש ולהטעין את הבטריות...
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים למה החלטת לתקן אותי?ספק של מחשב גם ממיר מתח ל-12V, למה לו אתה קורא ספק ולזה שנאי?העברתי את הנושא לשנאי כיוון שלפי מה שהציעו לבחור פה זה לא לחבר את הקטודה ישירות למחשב אלא למקור מתח חשמלי ..אז תיקנתי אותך ( בנושא מקור כח אחר , בשם שנאי )
פורסם 2008 בפברואר 2317 שנים אבל קוראים לזה ספקתקרא על ההבדלשנאי - http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7%A0%D7%90%D7%99ספק - http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A1%D7%A4%D7%A7_%D7%9B%D7%95%D7%97בגדול שנאי מעביר מ-AC ל-AC ע"י השראה מגנטית וספק נותן מתח DCלכן יש להגיד ספק ולא שנאי גם כשמדובר על ספק 12V פשוט שמתחבר ישירות על השקע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.