עבור לתוכן

הצליל לא נשמע נקי כשמשחקים במשחקים כבדים...

Featured Replies

פורסם

יש לי 2 כרטיסי קול במחשב!

1 O/B AC47 ו1 רגיל ופשוט- Creative EnSoniq.

כשאני משחק משחקים כבדים (כמו LOTR) עם הכרטיס של CreAtive אז הצליל נשמע ממש לא נקי ויש רעשים שאי אפשר להתעלם מהם לאורך כל המשחק בזמן שיש עיבוד גראפ, ז"א שכשאני בטפריט הראשי אז הצליל נקי אבל בהתחלה כשהמשחק מציג את הלוגו אז הצליל גם כן לא נקי וגם כשאני משחק בקיצר כל פעם שהכרטיס מסך מתאמץ יש את הרעשים האולו. במשחקים "קלים" כמו CS אין את הבעייה.

הצעות?

תודה מראש :)

פורסם

ברוך הבא לעולם של VIA.

תבדוק בביוס אם אפשר להעלות את ה PCI Latancy ל 64 או יותר.

תדאג שהתקנת את ה VIA 4IN1

אתה יכול לנסות גם את ה RPP מהאתר שלהם

http://downloads.viaarena.com/drivers/others/rpp1.02.zip

זה בעיקרון לשיפור ביצועים של RAID אבל זה תכלס פשוט מקנפג מחדש את התיזמונים של ה PCI.

פורסם
  • מחבר

התקנתי כבר את ה VIA4IN1 הכי עדכני

אני אנסה אבל לידע כללי מה זה PCI Latancy?

מזה RPP??

ו

שכחתי לציין שעם הכרטיס הO/B זה לא קורה...

תודה על העזרה!

פורסם
  • מחבר

רק הערה:

אנא ממכם מנהלים!!! תקנו את הבעייה זאת פעם שנייה שאני צריך לכתוב הודעה שלמה מחדש תמיד שאני שם תגובה באתר שלכם IExplorer קורס!!! וכל ההודעה נמחקת וזה קורה גם אפילו אם אני עושה תצוגה מקדימה!! ולפעמים ההודעה לא נשלחת כלל אפילו כשאני לוחץ על שלח!!!

איך אפשר ככה??? אנא תקנו זאת פשוט מרגיז!!!! מצדי תורידו את את האפקט הזה שיש בפורום אנא התחשבו!!!!!!

עכשיו בחזרה לבעייה....

התקנתי את הRPP והפעלתי מחדש אחרי, חיפשתי בכל הביוס PCI Latancy ולא מצאתי, אפילו משהו דומה לא מצאתי.

אני עכשיו גיליתי שזה כלל לא קשור לגרפיקה במשחק כי ניסיתי להפעיל את המשחק על הרזולוציה הכי נמוכה האפשרית (640x480x32) וגם ללא צללים וללא AA ואפילו ב Windowed Mode! והרעשים עדיין קיימים! ועוד משהו אותה בעייה קיימת כאשר אני משתמש בVisualization "כבדים" יחסית בWMP כמו הVisualization שנמצאים בקטגוריית ה Musicle Colors זה קורה גם על Visualizationבקטגוריית Battery אבל רק כשאני עושה מסך מלא.

גם העליתי קובץ קטן שבו יש דוגמא איך נשמע הצליל כאשר הבעייה קיימת...

ובקשר לקריסות בIExplorer אנא בבקשה תקנו את זה!! This is REALLY ANNOYING

תודה מראש

פורסם

הבעיה באקספלורר לא חדשה, אם זה היה פשוט היו מתקנים את זה.

פשוט תסמן את כל הטקסט ותעתיק אותו, ככה רק תצטרך להדביק אם זה קורס.

תנסה את הכרטיס בסלוט PCI אחר, זה יכול לעזור.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי בסלוט אחר....לא פתר

יכול להיות שזה פשוט קורה בגלל שזה כרטיס קול פשוט?

בקשר לבעייה עם האקספלורר... אני יודע שזה לא חדש וקראתי את כל הדיון הארוך על הנושא בפורום.

אבל למה לא מתקנים את זה? זה בגלל איזה סקריפט שגורם לזה, בגרסאות ספציפיות של IE אז למה אי אפשר פשוט לשנות אותו?

זאת בעייה המטרידה הרבה אנשים באתר הזה, לא רק אותי. לפי דעתי צריך לייחס קצת יותר חשיבות לנושא, ולמחוק/לשנות את הסקריפט הבעייתי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים