עבור לתוכן

שאלה בקשר למסך dell 2007fp וליבוא שלו בארץ

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

התקשרתי היום לפנדה ואמרו לי שהמסך הגיע לארץ אבל רק בפאנלs-pv והמוכר אמר לי שהוא לא מכיר את הדגם הזה עם s-ips ז"א שהוא לא מכר אותו בחיים עם s-ips . אלא רק את אחיו הרחב כלומר wfp עם s-ips

ואני חיכיתי בסבלנות כבר חודשיים אז מה אתם אומרים נכון לא נכון להזמי ן יש אולי מישהו שהזמין בעבר דרך החנות ויכול להעיד על s-ips ?

כי אחרי מחקר רב באתר( אחלה עבודה חברה) הגעתי למסקנה שזה המסך בשבילי (fp)

,תודה לעוזרים

פורסם

http://www.nextop.co.il/GroupSale.asp?GSID=3869

תרשום בהערות שאתה מהרכישה הקבוצתית, כך תבטיח לעצמך את הפאנל הרצויי (S-IPS) ואת התנאים המיוחדים.

פורסם

אחריות: שלוש שנים בנקסטופ

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

חברה עם כל הכבוד למכירה אני לא רוצה למסור פרטים כגון : אשראי וכו'

אפשר להמליץ על מקומות אחרים אני מוכן לשלם את התוספת של הכסף בשביל להיות עם ראש שקט

פורסם

אחריות: שלוש שנים בנקסטופ

בהצלחה

משתמע מדברייך כאילו זה באסטה בשוק (או שלא הבנתי אותך נכון...)... [br]פורסם בתאריך: 17.02.2008 בשעה 15:28:57

חברה עם כל הכבוד למכירה אני לא רוצה למסור פרטים כגון : אשראי וכו'

אפשר להמליץ על מקומות אחרים אני מוכן לשלם את התוספת של הכסף בשביל להיות עם ראש שקט

לקחת חלק במכירה בלי למסור פרטי אשראי זה טריק חדש שאני אשמח לשמוע.... :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ok בסדר אני אשתתף אבל רק אם הפאנל הזה מובטח וקראתי גם את המדיניות של הפיקסלים כך שזה בסדר אבל מישהו יכול לבדוק בוודאות את הפנאל ? ז"א להגיע לחנות

פורסם

UPS לא צד בעניין. אתה לא יכול לשלם לשליח.

פורסם

ok בסדר אני אשתתף אבל רק אם הפאנל הזה מובטח וקראתי גם את המדיניות של הפיקסלים כך שזה בסדר אבל מישהו יכול לבדוק בוודאות את הפנאל ? ז"א להגיע לחנות

הפאנל מובטח - זה חלק ממה שהושג במשא ומתן מולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים