פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים שלום לכולםהתקשרתי היום לפנדה ואמרו לי שהמסך הגיע לארץ אבל רק בפאנלs-pv והמוכר אמר לי שהוא לא מכיר את הדגם הזה עם s-ips ז"א שהוא לא מכר אותו בחיים עם s-ips . אלא רק את אחיו הרחב כלומר wfp עם s-ipsואני חיכיתי בסבלנות כבר חודשיים אז מה אתם אומרים נכון לא נכון להזמי ן יש אולי מישהו שהזמין בעבר דרך החנות ויכול להעיד על s-ips ?כי אחרי מחקר רב באתר( אחלה עבודה חברה) הגעתי למסקנה שזה המסך בשבילי (fp),תודה לעוזרים
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים http://www.nextop.co.il/GroupSale.asp?GSID=3869תרשום בהערות שאתה מהרכישה הקבוצתית, כך תבטיח לעצמך את הפאנל הרצויי (S-IPS) ואת התנאים המיוחדים.
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים מחבר חברה עם כל הכבוד למכירה אני לא רוצה למסור פרטים כגון : אשראי וכו'אפשר להמליץ על מקומות אחרים אני מוכן לשלם את התוספת של הכסף בשביל להיות עם ראש שקט
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים אחריות: שלוש שנים בנקסטופ בהצלחה משתמע מדברייך כאילו זה באסטה בשוק (או שלא הבנתי אותך נכון...)... [br]פורסם בתאריך: 17.02.2008 בשעה 15:28:57 חברה עם כל הכבוד למכירה אני לא רוצה למסור פרטים כגון : אשראי וכו' אפשר להמליץ על מקומות אחרים אני מוכן לשלם את התוספת של הכסף בשביל להיות עם ראש שקט לקחת חלק במכירה בלי למסור פרטי אשראי זה טריק חדש שאני אשמח לשמוע....
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים מחבר ok בסדר אני אשתתף אבל רק אם הפאנל הזה מובטח וקראתי גם את המדיניות של הפיקסלים כך שזה בסדר אבל מישהו יכול לבדוק בוודאות את הפנאל ? ז"א להגיע לחנות
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים ok בסדר אני אשתתף אבל רק אם הפאנל הזה מובטח וקראתי גם את המדיניות של הפיקסלים כך שזה בסדר אבל מישהו יכול לבדוק בוודאות את הפנאל ? ז"א להגיע לחנותהפאנל מובטח - זה חלק ממה שהושג במשא ומתן מולם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.