פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים שלוםיש לי מסך 2007WFP DELL והUSB שבו לא עובד לי ולא מגיב לי זאת אומרת שאני מחבר משהו לUSB במסך זה לא עובד פתאום! עד ליפני שעה זה עבד (מדובר במקלדת ועכבר אלחוטי) ויש לזה בטריות והכל עובד כי דרך המחשב זה עובד..מה הבעיה של זה ואיך אני מסדר את זה ?תודה
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים מחבר שאלתי בפורום מסכים ובפורום בעיות חומרה! שניהם מתאימים נראה לי ..תשובה אין לך אז למה להגיב ככה?
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים כי אתה לא רואה כל אחד שיש לו שאלה שמתאימה לכמה נושאים שואל אותה בכמה מקומות (חוץ מאנשים כמוך שלא בודקים מה חוקי הפורום), כנראה שיש לזה סיבה (הגיונית ובפועל).
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים כנראה שאתה קצת איטיההודעה הקודמת שלי היתה צינית לחלוטין! אין שום סיבה הגיונית וזו אפילו חוצפה לפתוח 2 תראדים זהים.
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים מחבר טוב ..תמחקו את זה שלא נראה לכם. אבל מכיון שכן הסתכלתי ליפני שכתבתי וראיתי פורום אחד של מסכי מחשב שבו אנשים מתיעצים מה לקנות וקצת על בעיות במסך ומצד שני פורום בעיות חומרה שמתי בשניהם זהו..לא יותר מידי ..
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים כנראה שאתה קצת איטי ההודעה הקודמת שלי היתה צינית לחלוטין! אין שום סיבה הגיונית וזו אפילו חוצפה לפתוח 2 תראדים זהים. אחי אתה יצאת פה קצת איטי... חחח שאלתי בפורום מסכים ובפורום בעיות חומרה! שניהם מתאימים נראה לי .. הוא ניסה להצדיק את פתיחת שני הנושאים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.