פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים תראו אין לי מושג מה אבא שלי עשה אבא שלי הדליק היום תמחשב והתחיל למחוק תוכנות ולהתקין דברים סעמק איתו..ושאני באה להפעיל תמשחק FREESTYLE משחק רשתאז זה נותן לי תשגיאה הזאת Microsoft Visual C++ runtime Libraryמה עושים?היה לי פעם בעיה מדויקת במשחק אבל אני לא זוכר איך זה ניפתר..האם פירמוט יעזור פה???
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים שמע גם לי הייתה בעיה כזאת, פשוט סיוט!פירמוט למחיצה של הWINDOWS והכל עובד שוב!לי לא הביאו פתרון פה אז אני לא יודע.או שתפרמט או שתחכה לעוד תגובות.
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים מחבר אתה אומר לפרמט רק את הכונן שהוינדוס נמצא בוא ולהתקין תוינדוס על אותו כונן נכון?
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים כן, נגיד הWINDOWS על C אז תפרמט את C ותתקין על C את הווינדוס שוב.אבל שוב חכה לעוד קצת תגובות. אולי מישהו יביא פתרון בלי פרמוט.למרות שלפעמים בריא למחשב פרמוט קטן למחיצה של המערכת הפעלה לדוג': ווירוסים, רוגלות, תוכנות שתקועות שם וכו'.
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים חחח לא מדובר על 3 חודשים לפרמוט! כל שנה שנתיים לא כל 3 חודשים אבל חכה לעוד תגובות, אולי יבוא איזה מישהו שהצליח לסדר בלי פירמוט.
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים תנסה להתקין מחדש את קבצי הRUNTIME של C++http://download.microsoft.com/download/vc60pro/update/1/w9xnt4/en-us/vc6redistsetup_enu.exe
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.