עבור לתוכן

בעיה ב- SP1

Featured Replies

פורסם

טוב אז אחריי המסכים הכחולים שהיו לי ביצעתי פירמוטט ובנתיים אין מסכים כחולים אבל עכשיו בעיה היא..

יש לי מעבד 3.06 וג'יגה ביית ראם ואת האשאר אפשר לראות במפרט, ועכשיו שאני מפעיל תוכנה למשל לוקח לזה שעה עד שהוא מפעיל אותה או שאני ניכנס לאקספלורר, אני יודע שיצא לזה פיקס- נתנו אותו כאן והורדתי אותו והתקנתי וזה לא עזר, רציתי לישאול אם יש עוד פיקס או האם יש דרך לעשות שזה לא יקרה?

בנוסף גיליתי שהפיקס מתקן את הקובץ: ntdll.dll השגתי את הקובץ הזה אבל לא הצלחתי להעתיק אותו לתקיית ה- SYSTEM32 כיוון שהוא בפעולה, האם יש דרך להעתיק את הקובץ? אני יודע שזה אפשרי דרך דוס השאלה איך אני עושה את זה..?

שוב תודה מראש לכולם :'(

פורסם

באמת האפשרות היחידה להעתיק קבצים כאלה היא דרך דוס, כי אי אפשר לגעת בהם בזמן שהווינדוס עובד והם פעילים.

אם אתה בטוח שאתה רוצה לגעת בקבצים האלה, ישנם כמה דרכים להחליף אותם:

א. אם יש לך דיסק Bootable של ווינדוס 98 או דיסקט איתחול של 98 או משהו כזה, תאתחל איתו ותצא לדוס. רק ככה תוכל להגיע לדוס כי אין דוס בווינדוס XP.

ב. יש בדיסק התקנה (Bootable כמובן) של ווינדוס XP אפליקציה שנקראת Recovery Console והיא נועדה בדיוק לדברים האלה של החלפת קבצים של ווינדוס. תפעיל אותה ע"י הכנסת הדיסק התקנה של ווינדוס XP ולחיצה על R במסך הראשון. היא נראית בדיוק כמו דוס אבל זה לא בדיוק. שם יש הרשאות מוגבלות ואי אפשר לגשת לכל הקבצים בהארד-דיסק, אלא רק מה שבתוך התיקייה של הווינדוס. לכן, קודם כל תעתיק את הקובץ לתוך תיקייה חדשה בתוך התיקייה של ווינדוס (למשל C:\WINDOWS\tmp) ורק אז צא ל-Recovery Console ותחליף את הקובץ באותו אופן כמו בדוס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים